Úmrtí plodu v 38. týdnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4747
10.9.12 15:26

@Kote5 já můžu říct za sebe, že plánovat jsem přestala. žiju dnem, který právě je a užívám si ho. nikdy nevíš co bude zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
10.9.12 15:35

http://www.dlouhacesta.cz/…a-ph.d./c323 Jani 333 jak už někdo psal je tu diskuse kde spolu maminky sdílejí tyto smutné události a taky je oficiálni web-ten je pro všechny maminky které přišli o děti ať už miminka či kdykoliv později

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
10.9.12 15:42

@bodlinka34 mě diskuse tohodle typu nepomiáhali. moc bych to neporučovala. každý den nějaká mamina přišla s depresí a člověk se k tomu neustále vracel. takže za mě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
10.9.12 16:51

Janule, já tam taky nechodila. Mě pomohlo emimino. Ale jen částečně. JSem se tady vypsala a pak jsem se vrátila do běžného života. A asi na půl roku jsem pak emimino opustila. Ale pak jak jsem s novým těhu zůstala doma, tak jsem s enudila a na emimino přišla zas. Ale to pak už do diskuze těhulek. NA jiné jsme moc nechodila. Až po porodu jsem párkrát zabrouzdala sem do takových to diskuzí, abych holky povzbudila. Že se pak to dítě povede apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
10.9.12 17:08

@Kote5 jo,tak to chápu. taky jsem teď v diskusi snažilek. ale to už není diskuse, která by mě srážela k zemi. na téma, které se stalo před rokem mi nepomáhalo, by bylo ještě hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana 333
12.9.12 09:17

Holky dekuju vam moc za to co jste napsali moc si toho vazim!!!ted zacinam delat tak trochu jinou praci nez predtim takovou jakou sem vzdycky chtela a vikend jedeme s manzelem a s dcerou do zoo atd tesime se kvuli sobe a hlavne kvuli Janicce!!!dekuju vam za dodani sil Jana

• Citovat
  • Upravit
8784
12.9.12 14:14

Jani, tak si tu Zoo pěkně užijte jako rodinka. A kdyby na tebe přišel smutek a potřebovala sis poplakat, tak se nestyď. Já tenlrát taky chodila na výlety apod. Ale při tom jsme často brečela. Byla jsem s manželem domluvená, že když se nenápadně vytratím, tak chci být chvilečku sama a aby mě nehledal a neřešil moje červené oči. A dětem kolem mě, malým jsme vždyky jen řekla, nebo manžel řekl, že mám alergii na něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
12.9.12 16:56

@Kote5 přesně tak. člověk to prostě musí vydržet a pak bude líp. A za pár měsíců budeš čekat zase miminko a bude zas líp.
Já zjistila dneska, že čekáme miminko. Tak snad už vše dopadne v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana 333
12.9.12 19:20

Holky jste super dekuju vam a tobe Jani gratuluju at je vse tak jak ma byt jak rikate je to tezky ale musime jit dal!!!zvladnout to a bojovat!!!

• Citovat
  • Upravit
8784
12.9.12 20:26

Jani, máš pravdu. Já po odchodu našeho chlapečka čekala 3 měsíce, pak jsme otěhotněla. A teĎ mi tu běhá 1,5 stará holčička. A díki ní už jen vzpomínám a mám minimum slz v očích. Ale vzpomenu často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
12.9.12 21:41

@Kote5 strašně ti to závidim. vím sama, že dítě ten žal hodně zmenší. ale zapomenout se určitě nedá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
13.9.12 11:27

Jani, zapomenout se nedá, to máš pravdu. A to ať už je ztráta na počátku, nebo v průběhu těhu, či po porodu nebo v pozdějším věku dítěte. Je jedno, jak je dítě staré. Vždycky to bolí. A bolet to vždycky bude, jen čas tu bolest otupí a další starosti to převýší. Ano dítě je lék, ale neléči zcela, jen dopomůže na to pořád nemyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana 333
13.9.12 19:09

Ze si takto piseme je vazne velika opora a oto je to v dnesni dobe vzacnejsi kdyz jsme v podstate cizi lide tak si toho moc vazim za sluvka pohlazeni rady a utechy alespon castecne to zahreje i kdyz to boli a vime ze pres to vsechno musime jit dal Holky drzme se a musi byt lip cas ty rany snad zahoji aspon na pul jsem rada za vas tu mam dekuju!!!

• Citovat
  • Upravit
4747
13.9.12 19:21
@Jana 333 píše:
Ze si takto piseme je vazne velika opora a oto je to v dnesni dobe vzacnejsi kdyz jsme v podstate cizi lide tak si toho moc vazim za sluvka pohlazeni rady a utechy alespon castecne to zahreje i kdyz to boli a vime ze pres to vsechno musime jit dal Holky drzme se a musi byt lip cas ty rany snad zahoji aspon na pul jsem rada za vas tu mam dekuju!!!

vůbec nemáš za co děkovat. aspoň víš, že zase bude život normální. I když teď mám trošku depku. Příští měsíc to bude rok. Já včera našla pozit test a čekám co bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
13.9.12 23:20

Jani, tak to aby jsme drželi pěstičky. Tfuj tfuj, pro štěstí. Aby testík sílil. Třeba budeš mít pod stromečkem pěknou fotečku z ultrazvuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty