Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Já vám děkuji že jste tak milé tady vůbec nejde o špatně poskládané větě jen o nechápajicí lidi otázka byla myšlena stručně, že já se vůbec na něco ptala pardon že jsem vás otravovala dotaz byl slušný tak vy by jste měli být taky mnohý z vás to nejspíš neumí mějte se posílám lásku
To vidíme hodně rychle ty dopady absence prezenční výuky kruciš.
@Anonymní píše:
Já vám děkuji že jste tak milé tady vůbec nejde o špatně poskládané větě jen o nechápajicí lidi otázka byla myšlena stručně, že já se vůbec na něco ptala pardon že jsem vás otravovala dotaz byl slušný tak vy by jste měli být taky mnohý z vás to nejspíš neumí mějte se posílám lásku
Když ten tvůj psaný projev je plný gramatických hrubek, chybí čárky a slovosled… Dotaz jsem pochopila, snažila se odpovědět. Ale nezlob se, čte se to blbě a často se tu ženské napadají kvůli menším hrubkám. Leckdy stačí si to po sobě přečíst a chyby opravit, než to odešleš. ![]()
@unuděná píše:
Nerozumět řeči tvého kmene
Ptáš se, jestli musíš hned na gyndu? Stejně by tě objednali nejřív tak na 7-8tt, ale klidně můžeš i později, maximálně do 12tt.
Ona má, ale už měsíc zpoždění. To znamená, že už na gyndu snad v klidu může i ji objednaji, ne?
@Anonymní píše:
Pokud máš měsíc vynechanou MS, tak zavolej na gyndu a objednaji Tě.
Jinak já si volala dva týdny po vynechané MS. A objednala me po dalších dvou týdnech, takže čtyři týdny od vynechané MS.
Jinak úmyslně později tam byla slečna ve 13tt, sestřička byla hodně naštvaná a nepříjemná, protože ji museli dělat na rychlo odběry a řešit screening. Takže já bych pro jistotu šla cca ten měsíc po vynechání. Budeš mít i klid, uvidíš zda je vše v pořádku, pokud si plánuješ miminko nechat. Pokud ne, šla bych hned se domluvit na přerušení.
@alena1995 píše:
@Dara90 Píše, že má vynechanou měsíc MSženský, vy snad nectete.
My se vážně snažíme!!
Ale je to jakoby na papir padalo vsechno co ti bezi hlavou takhle rychle bez hlavy bez paty diakritiky ci smyslu
Ježiš, já to ani tak hrozně napsat neumím ![]()
@unuděná píše:
My se vážně snažíme!!![]()
Ale je to jakoby na papir padalo vsechno co ti bezi hlavou takhle rychle bez hlavy bez paty diakritiky ci smyslu
![]()
Ježiš, já to ani tak hrozně napsat neumím
Ale asi málo
![]()
Ne, vážně. Každá to v sobě prostě nemá. Čeština ji sice moc nejde, ale třeba je machr na čísla, matematiku, ruční práce, atd… Nemůžeme všechny umět všechno ![]()
@alena1995 píše:
@Dara90 Píše, že má vynechanou měsíc MSženský, vy snad nectete.
Nečtou, ale zato rády kritizují.:-))
@ZuzaM píše:
Nečtou, ale zato rády kritizují.:-))
A ty si ráda přisadíš a radu nedáš ![]()
@unuděná píše:
A ty si ráda přisadíš a radu nedáš
Potrefená… se ozvala?:-)
Na zakladatelku jsem si nepřisazovala, když už jsem nedala radu. A ostatní jí nechtěly. Zjevně si poradí samy.:-)))
@ZuzaM píše:
Potrefená… se ozvala?:-)
Na zakladatelku jsem si nepřisazovala, když už jsem nedala radu. A ostatní jí nechtěly. Zjevně si poradí samy.:-)))
Kdepak potrefena, ja i navzdory nepochopitelnosti dotazu poradila
jen si rikam, co te vede k tomu prijit si do diskuze „kopnout do kopajicich“, ale sama nic neporadit ![]()
@Anonymní píše:
Tak jistě, věty jsou poskládané perfektně. Jen my jsme blbci, co neumí číst. ![]()
Příspěvek upraven 09.02.21 v 17:14
Teoreticky nikam nemusíš vůbec trestné to není pokuty za to nejsou ![]()
Byla jsem pro potvrzení těhotenství v 11. týdnu. Jde to i později, nebo vůbec. Musíš jen porodit
@Anonymní píše:
Hlavně že víš, kde se zaškrtava anonym. S tím tu vydržíš roky a možná se i naučíš psát. Myslet? To bude asi horší.