Měsíc zpoždění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
9.2.21 11:03
@Anonymní píše:
Já vám děkuji že jste tak milé tady vůbec nejde o špatně poskládané větě jen o nechápajicí lidi otázka byla myšlena stručně, že já se vůbec na něco ptala pardon že jsem vás otravovala dotaz byl slušný tak vy by jste měli být taky mnohý z vás to nejspíš neumí mějte se posílám lásku :srdce:

To vidíme hodně rychle ty dopady absence prezenční výuky kruciš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
9.2.21 11:08
@Anonymní píše:
Já vám děkuji že jste tak milé tady vůbec nejde o špatně poskládané větě jen o nechápajicí lidi otázka byla myšlena stručně, že já se vůbec na něco ptala pardon že jsem vás otravovala dotaz byl slušný tak vy by jste měli být taky mnohý z vás to nejspíš neumí mějte se posílám lásku :srdce:

Když ten tvůj psaný projev je plný gramatických hrubek, chybí čárky a slovosled… Dotaz jsem pochopila, snažila se odpovědět. Ale nezlob se, čte se to blbě a často se tu ženské napadají kvůli menším hrubkám. Leckdy stačí si to po sobě přečíst a chyby opravit, než to odešleš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
9.2.21 11:26
@unuděná píše:
Nerozumět řeči tvého kmene :think:
Ptáš se, jestli musíš hned na gyndu? Stejně by tě objednali nejřív tak na 7-8tt, ale klidně můžeš i později, maximálně do 12tt.

Ona má, ale už měsíc zpoždění. To znamená, že už na gyndu snad v klidu může i ji objednaji, ne?

• Citovat
  • Upravit
alena1995
9.2.21 11:27

@Dara90 Píše, že má vynechanou měsíc MS :lol: ženský, vy snad nectete.

• Citovat
  • Upravit
alena1995
9.2.21 11:30
@Anonymní píše:

Pokud máš měsíc vynechanou MS, tak zavolej na gyndu a objednaji Tě.

Jinak já si volala dva týdny po vynechané MS. A objednala me po dalších dvou týdnech, takže čtyři týdny od vynechané MS.

Jinak úmyslně později tam byla slečna ve 13tt, sestřička byla hodně naštvaná a nepříjemná, protože ji museli dělat na rychlo odběry a řešit screening. Takže já bych pro jistotu šla cca ten měsíc po vynechání. Budeš mít i klid, uvidíš zda je vše v pořádku, pokud si plánuješ miminko nechat. Pokud ne, šla bych hned se domluvit na přerušení.

• Citovat
  • Upravit
53190
9.2.21 11:35
@alena1995 píše:

My se vážně snažíme!! :mrgreen: :mrgreen: Ale je to jakoby na papir padalo vsechno co ti bezi hlavou takhle rychle bez hlavy bez paty diakritiky ci smyslu :P :P Ježiš, já to ani tak hrozně napsat neumím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
9.2.21 11:41
@unuděná píše:
My se vážně snažíme!! :mrgreen: :mrgreen: Ale je to jakoby na papir padalo vsechno co ti bezi hlavou takhle rychle bez hlavy bez paty diakritiky ci smyslu :P :P Ježiš, já to ani tak hrozně napsat neumím :pankac:

Ale asi málo :lol: :lol:

Ne, vážně. Každá to v sobě prostě nemá. Čeština ji sice moc nejde, ale třeba je machr na čísla, matematiku, ruční práce, atd… Nemůžeme všechny umět všechno :P

• Citovat
  • Upravit
6429
9.2.21 11:49
@alena1995 píše:

Nečtou, ale zato rády kritizují.:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.2.21 11:53
@ZuzaM píše:
Nečtou, ale zato rády kritizují.:-))

A ty si ráda přisadíš a radu nedáš 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
9.2.21 12:36
@unuděná píše:
A ty si ráda přisadíš a radu nedáš 8)

Potrefená… se ozvala?:-)
Na zakladatelku jsem si nepřisazovala, když už jsem nedala radu. A ostatní jí nechtěly. Zjevně si poradí samy.:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.2.21 12:43
@ZuzaM píše:
Potrefená… se ozvala?:-)
Na zakladatelku jsem si nepřisazovala, když už jsem nedala radu. A ostatní jí nechtěly. Zjevně si poradí samy.:-)))

Kdepak potrefena, ja i navzdory nepochopitelnosti dotazu poradila ;) jen si rikam, co te vede k tomu prijit si do diskuze „kopnout do kopajicich“, ale sama nic neporadit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
9.2.21 14:28
@Anonymní píše:

Tak jistě, věty jsou poskládané perfektně. Jen my jsme blbci, co neumí číst. :lol:

Příspěvek upraven 09.02.21 v 17:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
9.2.21 14:31

Teoreticky nikam nemusíš vůbec trestné to není pokuty za to nejsou :srdce:

• Citovat
  • Upravit
35420
9.2.21 18:08

Byla jsem pro potvrzení těhotenství v 11. týdnu. Jde to i později, nebo vůbec. Musíš jen porodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
9.2.21 18:17
@Anonymní píše:

Hlavně že víš, kde se zaškrtava anonym. S tím tu vydržíš roky a možná se i naučíš psát. Myslet? To bude asi horší.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex