Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Blondie66 píše:
@Gosi ja v tom druhem jarovou vodu nemam
takze taky oplachujes pod tekouci vodou a jen jsem to blbe pochopila?
My umýváme že napustíme dřež umyjeme jarem a pak oplachujem čistou vodou..
Holky nemáte někdo stolní myčku? V naší malé kuchyni se špatně řešenou vodou nemůže být klasická, proto by mě zajímalo, jak ta malá funguje, jak se do ní napouští a vypouští voda a tak vůbec
Vařím skoro každý den, jsme dva + malý prcek a stát denně minimálně půl hodiny u nádobí mě brzo zabije
![]()
@cucik14 píše:
Holky nemáte někdo stolní myčku? V naší malé kuchyni se špatně řešenou vodou nemůže být klasická, proto by mě zajímalo, jak ta malá funguje, jak se do ní napouští a vypouští voda a tak vůbecVařím skoro každý den, jsme dva + malý prcek a stát denně minimálně půl hodiny u nádobí mě brzo zabije
![]()
Neboj, nezabije. Já tak stojím přes 10 let a žiju! ![]()
@cucik14 ty stolní jsou ale víc než malé, jinak by měla fungovat jako běžná myčka. my taky nemáme místo tak jsem se vzdala prostoru pod linkou kde jinak byly kastroly a hrnce a ted tam je myčka. já chtěla klasickou 60cm a pouštim 1× denně někdy i 2×. Taky kam jí chceš dát, zabere dost místa
navíc mě šlo abych tam nacpala i hrnec, skleněný pekáč… a to do stolní nedáš ![]()
@cucik14 píše:
Holky nemáte někdo stolní myčku? V naší malé kuchyni se špatně řešenou vodou nemůže být klasická, proto by mě zajímalo, jak ta malá funguje, jak se do ní napouští a vypouští voda a tak vůbecVařím skoro každý den, jsme dva + malý prcek a stát denně minimálně půl hodiny u nádobí mě brzo zabije
![]()
taky jsem ji zvazovala… ptedpokladam, ze tam taky budou dve hadice, jedna se napoji na vodu, druha na odpad, my kvuli tomu kupovali sifon s pripojkou… asi je lepsi umistit t na konec linky, nebo pak byl plan tam vyriznout otvor, ale to zalezi jestli jste. najmu, nebo ve vlastnim
@Lychee13
A máš nějaké vychytávky jak si to co nejvíc usnadnit? ![]()
@Gosi Ve vlastním, až bude rekonstrukce, tak si sem tu myku vydupu, ale ta bude asi až po splacení hypotéky, takže si možná do té doby zvyknu
![]()
Jinak díky za komenty
Promluvím o tom s mužem, ale máte recht, že je stejně malá a musela bych hrnce doumývat v ruce, takže asi nic no… ![]()
@cucik14 nadavam kazdy den a stejne ji mit nebudu, k nam se nevleze. Takze umyvam porad dokola, pak uvarim a je to nanovo a porad dokola. Tu malou bych taky nekupovala.
@blumen To mě na tom štve právě nejvíc…Večer to doumývám, vydrhnu linku a druhý den po obědě zase linka plná nádobí…
![]()
@cucik14 no a pres poledne dcera spi a nemuzu triskat nadobim, jinak ji vzbudim… Takze se to pekne pak hromadi.
@blumen Jsem ráda, že to je i někde jinde jako u nás…Já umývám hlavně veer po uspání malého, ale taky bych rdši odpočívala než stála u nádobí
Asi koupím papírové talířky a vždy po jídle je vyhodíme
![]()
@cucik14 já vlastně myčku nikdy nechtěla jenže nesnesu i jednu věc ve dřezu takže jme měla neustále ruce ve vodě, začala mě praskat kůže na rukou a neustále se to vracelo a jediná pomoc byla že se musí koupit myčka takže kam s ní? Moc místa nemáme a nakonec teda pod linkou kde jsme měla všechny hrnce a kastroly a ty mam ted nad linkou, manžel udělal nástavné skřínky a je to pohoda vše cpát do myčky a ráno vyndavat čisté
. ale nás je 5 a přišlo mě že toho nádobí je nějak moc ted je to v myčce tak to nevidim, včera manžel kde je prkýnko že si nakrájí zeleninu, hm v myčce tak si vyndal talíř
Mě to ani nevadilo neustále mýt nádobí ale ty rozpraskané ruce to byl hnus, pak jsem vychytala že ty levné saponáty nejsou tak silné a bylo to lepší a ted po roce s myčkou mam klid ![]()