Uniformy do škol.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21111
31.8.21 11:09
@šklíbakočka píše:
Ještě nejsem rozhodnuta, koho budu volit, zatím čtu ty programy, já je totiž čtu, umím číst :-)
pokud ale budete směrem ke mně užívat termín blbeček, tak Vás nechám zablokovat bez ohledu na mé budoucí volební preference, tak se uklidněte
rozhodně žádný blbeček nejsem a Vy se naučte slušně chovat

ty můj malej roztomilej žalobníčkovej blbečku :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
31.8.21 11:43
@šklíbakočka píše:
Ještě nejsem rozhodnuta, koho budu volit, zatím čtu ty programy, já je totiž čtu, umím číst :-)

Nooo, aspoň se tomu věnujete víc, než podstatná část populace, která si nechá volbu poradit na sociálních sítích. Ovšem důvěra ve volební programy je stejně tak roztomilá, jako věřit inzerátu na seznamce.

Mmch už to nějaká doba je, kdy jsem zahlédla rozhovor právě s Bartošem, kde mluvil o tom, že hromada lidí vlastní byty a ty byty jsou prázdné… popravdě jsem tomu nevěnovala pozornost, protože už tehdy jsem věděla, že piráty ne, takže kam ta dějová linka rozhovoru směřovala, už netuším. To jen teď se mi to kdoví proč vybavilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
31.8.21 12:14

@Kakika nešlo spíš o investiční byty a prázdné byty developeru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
31.8.21 12:24
@pohledzdruhestrany píše:
ty můj malej roztomilej žalobníčkovej blbečku :srdce: :hug:

Sděluji Vám, že jsem Vaše chování nahlásila adminovi. Jak jsem Vám slíbila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
31.8.21 12:40
@Kakika píše:
Nooo, aspoň se tomu věnujete víc, než podstatná část populace, která si nechá volbu poradit na sociálních sítích. Ovšem důvěra ve volební programy je stejně tak roztomilá, jako věřit inzerátu na seznamce.Mmch už to nějaká doba je, kdy jsem zahlédla rozhovor právě s Bartošem, kde mluvil o tom, že hromada lidí vlastní byty a ty byty jsou prázdné… popravdě jsem tomu nevěnovala pozornost, protože už tehdy jsem věděla, že piráty ne, takže kam ta dějová linka rozhovoru směřovala, už netuším. To jen teď se mi to kdoví proč vybavilo :think:

Já se opravdu nenechávám ovlivňovat názory na soc, sítích, např. FB neužívám. Politika mne zajímá hodně, pokud letos budou vládu sestavovat obě koalice (což je možné), budou pak muset srovnat programy do jednoho. Mj. program Pirátů, když jsme s ním tak začali, je přece program koalice. Čili jak těch původně 5 programů možná (nevíme) srovnají do jednoho programového prohlášení, bude zajímavé. To, že se programy částečně nedodrží, částečně ano, je snad každému jasné.
Nastěhovávání občanů do bytů a domů samozřejmě nikdy nebylo v žádném programu, proto mne to zajímalo, kde to I. K. vzala. Mně občas také přijde mail s podobnými „informacemi“, ač se snažím, aby nechodily, takže ty zaručené!!! informace znám. A mám z nich legraci. Ale žasnu, jak normální slušný dotaz vytočí některé dámy k nepříčetnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
31.8.21 13:31
@šklíbakočka píše:
Sděluji Vám, že jsem Vaše chování nahlásila adminovi. Jak jsem Vám slíbila.

zdravím progresivistická bonzačko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
31.8.21 13:32
@g.sandova píše:
@Kakika nešlo spíš o investiční byty a prázdné byty developeru?

v tom údajně neoficiálním dokumentu pracovní skupiny se mluvilo o investičních bytech…což je prachsprostá pirátská zlodějna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
31.8.21 13:37
@pohledzdruhestrany píše:
zdravím progresivistická bonzačko :mavam:

@admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
31.8.21 14:16

Bože, je to tu jak ve školce. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
31.8.21 14:31
@Kelsey píše:
Podívej se, jaká je tady vzácná shoda, že to nikdo nechce. Tobě to nestačí, potřebuješ rozpitvat proč to většina nechce?

Já jsem reagovala na první příspěvek, kde nebylo vysvětlení. Ty další, kde byly důvody, jsem četla až později. Jinak mně je to vcelku jedno, děti mám už veliké. Pitvat nic nepotřebuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
31.8.21 14:32
@vokishka píše:
jednak mám problém s materiálama, musím si všechna trička osahat. Navíc nenosím (anijako dítě) sukně, takže nutit případně dceru do něčeho, v čem by jí bylo fakt nepříjemně není zrovna ideální. Pak se děcko soustředí na to, že mu nesedí oblečení a je z toho nervozní a znechucené.

díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
31.8.21 15:05

@Popeladym co pak chtějí po dětech.. o to jsem psala, jak jsou rodiče.. tak ti nezachrání ani uniforma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
31.8.21 15:10
@Anonymní píše:
Dobrý den, s kamarádkou jsme se bavily o tom, že by bylo fajn zavést na základních a klidně i středních školách uniformy. Děti by se nepředváděli, nevychloubali apod.. Jaký na to máte názor vy?

myslím si, že je to pěkná blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
31.8.21 15:28

Chodila jsem pár let na ZŠ a SŠ v zahraničí, uniformy jsme měli, nenapadlo mě to řešit.
Byl široký výběr, asi 5 druhů a střihů triček, různé délky sukní, kalhoty, šortky, 3 druhy sportovního oblečení do tělocviku. Různé střihy sak, svetříků a bund. Pláštěnky, gumáky, školní tašky, atd… Proste každý si vybral. Ceny co si pamatuju byly v pohodě, neměli na tom žádnou marži, nakupovalo se za vyrobni cenu, fungoval i bazárek a když něco neměli, dalo se doobjednat. Oblečení jsme si mohli kombinovat jak jsme chtěli, bylo jen pár striltnich pravidel, sportovní oblečení jen na sport, nikoli do třídy. Holky musely mít punčochy nebo podkolenky k sukni, černá obuv s uzavřenou špičkou (mohli jsme mít vlastní nebo jejich, u bot na sport to bylo jedno). Holky nesmělý nosit šortky, jen sportovní na tělocvik. Ve významné dny, třeba nějaké akce školy atd. jsme měli striktně daný outfit.
Samozřejmě že někteří v uniformě vypadali hloupé, ale když si nekdo neumí vybrat sedící oblečení, tak to není problém uniformy. Většina spolužáků v uniformě chodila i odpoledne po škole, na mimoškolní aktivity nebo na sport, je to normální nositelné oblečení.
Nákladově to podle mě vyjde úplně stejně, pokud má děcko komplet vybavený šatník unifikovaného oblečení do školy, o to méně potřebuje jiného oblečení. Nevidím v tom problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
31.8.21 15:50
@Janasas píše:
@Popeladym co pak chtějí po dětech.. o to jsem psala, jak jsou rodiče.. tak ti nezachrání ani uniforma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin