Uniformy do škol.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21868
30.8.21 21:12

A navíc to bude novinářka, blíží se 1.záři, je třeba sesmolit článeček na Onadnes. Nebo okopirovat a nechat si znovu zaplatit, ten loňský. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56295
30.8.21 21:14
@Alriga píše:
Doporučuji vrátit se do školy (klidně i bez uniformy) a pilně nastudovat shodu podmětu s přísudkem.

zajímavé, že u jiných ti pravopis nevadí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
30.8.21 21:15
@topazio píše:
Jasně, zase by měli něco zadarmo. :cert:

Přečti si volební program Pirátů, já z toho mám hrůzu, co tu ještě možná bude… Chtějí podporovat „vyloučené lokality“, jak se tomu dnes říká. Pomůcky, obědy, výlety pro děti zadara. Takže slušní lidé platící daně to zacaluji těm, co nehnou prstem, protože přece jsme humánní evropané :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21868
30.8.21 21:18

@Mialina už tak doplácíme na netáhla, která už několik generací neznají slovo pracovat a pořád je to málo, pořád se jim bude cpát a podbizet. On to pracující člověk zaplatí, i když nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
30.8.21 21:20
@mado píše:
@Mialina už tak doplácíme na netáhla, která už několik generací neznají slovo pracovat a pořád je to málo, pořád se jim bude cpát a podbizet. On to pracující člověk zaplatí, i když nechce.

Jejich volební program je zkáza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
30.8.21 21:22
@mado píše:

Už tu jsou i netáhla ze Slovenska, občané z osad. :cert: Ty už taky živíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
30.8.21 21:57

Je to naprostá blbost. Já teda neznám moc žáků, kteří by si záviděli. A když už, nějaké výjimky se najdou, tak se závidí elektronika atd, určitě ne hadry. Navíc ti sociálně slabí mají většinou naopak hadry Guess, CK atd nejlépe přes celý triko, aby si toho všimla i Blažková, co jde na druhém chodníku. Nemají zaplacený pracovní sešit, nejedou do školy přírody, ale značkové hadry a iPhone většinou mají. Tací by určitě nevyhodili peníze za nějaký školní mundury. Za druhé, oblečení fakt nic neřeší. Pokud si chce někdo všímat toho, jak na tom daná rodina je, tak to stejně zjistí. Šperky, auta, hodinky… Navíc do školy by se sice šlo v munduru, ale ven, na kroužek a kamkoli jinam by se stejně chodilo v normálním oblečení. Takže je to celý blbost a navíc to není vůbec hezký, naopak je to hodně trapný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
30.8.21 21:58

Sociální status nezmizí uniformou ve škole…spolužáci uvidí kdo má jakou elektroniku, jakým autem ho rodiče dovezli atd. Navíc proč děti obírat ještě víc o individualitu než už se to ve školách děje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.8.21 22:02
@Anonymní píše:
Dobrý den, s kamarádkou jsme se bavily o tom, že by bylo fajn zavést na základních a klidně i středních školách uniformy. Děti by se nepředváděli, nevychloubali apod.. Jaký na to máte názor vy?

U nás to nemá tradici. Sociální rozdíly tím stejně neodstraníš - až se děti budou bavit o tom, kde strávily prázdnin, tak jedny v Kotěhůlkách a jiné v Thajsku. K tomu dražší mobil, nákladnější koníčky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.8.21 22:03
@mado píše:
:think: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80083
31.8.21 07:53
@topazio píše:
Jejich volební program je zkáza.

Co se ti nelíbí na mladých komunistech - tedy Pirátech jsem chtěla napsat? Vždyť oni jsou tak spravedliví! Budou nepodmíněné platy všem, hezky vysoké daně majetným, můžou jim nastěhovat do velkých bytu a domů rodiny, to je možností! I Jánošík by čuměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
31.8.21 09:29
@inkakřivák píše:
Co se ti nelíbí na mladých komunistech - tedy Pirátech jsem chtěla napsat? Vždyť oni jsou tak spravedliví! Budou nepodmíněné platy všem, hezky vysoké daně majetným, můžou jim nastěhovat do velkých bytu a domů rodiny, to je možností! I Jánošík by čuměl.

Hmm tak si ten program čtu a můžete mi sdělit, kde tam je o tom nastěhovávání? Nemohu to najít. Stačí odkaz, ve kterém bodě. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80083
31.8.21 09:33

@šklíbakočka Co není, klidně může být. Nakonec taky přece neslibovali ten nepodmíněný plat a ejhle. Můžou se inspirovat kdekoliv. Prostě komunisté. Zase. A lidi na tohle slyší. A rádi. Co jiného je třeba nápad na vysoké zdanění druhé a další nemovitosti, prázdné, než snaha donutit majitele k pronájmu? A co když je napadne to nedělat takto sofistikované, ale vezmou to rovnou? Anebo můžou zkusit to, co se teď ozývalo v Berlíně - vyvlastnit byty developerem. Taky dobré. Blbí jsou na to dost. Jednoduše komunisté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
31.8.21 09:37
@topazio píše: Žádné rozdíly by se nesmazaly.
A já jsem proti uniformám. Proč by moje dítě mělo nosit uniformu jenom proto, že je někdo sociálně slabý. Některé rodiny si za svoji ekonomickou situaci mohou sami. Nemusí to odnášet jiné rodiny.

Navíc děti socek by se stejně poznaly. Donutit rodiče at jim koupí uniformu by byl u některých stejně zbytečný boj a pokud už by měly, tak malé, špinavé, rozrhané, chybějící nějaké součásti. Běžná praxe.To jsou nápady, ani zanic :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
31.8.21 09:41
@inkakřivák píše:
@šklíbakočka Co není, klidně může být. Nakonec taky přece neslibovali ten nepodmíněný plat a ejhle. Můžou se inspirovat kdekoliv. Prostě komunisté. Zase. A lidi na tohle slyší. A rádi. Co jiného je třeba nápad na vysoké zdanění druhé a další nemovitosti, prázdné, než snaha donutit majitele k pronájmu? A co když je napadne to nedělat takto sofistikované, ale vezmou to rovnou? Anebo můžou zkusit to, co se teď ozývalo v Berlíně - vyvlastnit byty developerem. Taky dobré. Blbí jsou na to dost. Jednoduše komunisté.

Díky za info, ale já bych ráda ten odkaz na bod programu. Tohle je jen neurčité povídání, to co píšete typu jpp. Opravdu tam nic takového nenacházím ( sestěhovávání).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin