Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@boball píše:
Navíc děti socek by se stejně poznaly. Donutit rodiče at jim koupí uniformu by byl u některých stejně zbytečný boj a pokud už by měly, tak malé, špinavé, rozrhané, chybějící nějaké součásti. Běžná praxe.To jsou nápady, ani zanic
Oni by chtěli na uniformy tři pruhy. 😂
@topazio píše:
Oni by chtěli na uniformy tři pruhy. 😂
Na zadku
tam je můžou mít.
@boball píše:
Na zadkutam je můžou mít.
Tam budou mít díru. ![]()
@šklíbakočka píše:
Díky za info, ale já bych ráda ten odkaz na bod programu. Tohle je jen neurčité povídání, to co píšete typu jpp. Opravdu tam nic takového nenacházím ( sestěhovávání).
Víš, nejsem úplně stará, ale pěknejch pár let jsem za komančů prožila a Inka taky a chování Pirátů nám tu dobu dost evokuje… Nejde o to, co mají napsaný ve volebním programu, ale o myšlenkách co občas šíří do světa. Myslíš, že ti tam natvrdo napíšou všechno? Asi ne, co? A už jsi viděla stranu, která se svýho volebního programu drží? Já ne. Program je jen způsob, jak se dostat k moci a pak to bývá „holaj duša moja“…
@Janli píše:
Víš, nejsem úplně stará, ale pěknejch pár let jsem za komančů prožila a Inka taky a chování Pirátů nám tu dobu dost evokuje… Nejde o to, co mají napsaný ve volebním programu, ale o myšlenkách co občas šíří do světa. Myslíš, že ti tam natvrdo napíšou všechno? Asi ne, co? A už jsi viděla stranu, která se svýho volebního programu drží? Já ne. Program je jen způsob, jak se dostat k moci a pak to bývá „holaj duša moja“…
Díky za info. Také něco pamatuji. Ale mne zajímá opravdu ten bod v programu, ne co se povídá, co někdo povídá, co si lidé posílají, co Vám chování Pirátů evokuje atd. Já prostě čtu program a tam nic podobného není. Tečka. Takže bych ráda ten odkaz. Já tedy obvykle před volbami čtu programy stran, nevím jak Vy.
@šklíbakočka píše:
Díky za info. Také něco pamatuji. Ale mne zajímá opravdu ten bod v programu, ne co se povídá, co někdo povídá, co si lidé posílají, co Vám chování Pirátů evokuje atd. Já prostě čtu program a tam nic podobného není. Tečka. Takže bych ráda ten odkaz. Já tedy obvykle před volbami čtu programy stran, nevím jak Vy.
Ono to těžko bude u Pirátů, když je zdrojem Okamura.
@carnifax píše:
Ono to těžko bude u Pirátů, když je zdrojem Okamura.
díky
za info
@šklíbakočka píše:
Ne, před volbama nečtu programy stran, nezajímá mě co si tam vymyslí. Strany hodnotím podle jejich chování v uplynulým období. Sliby mě nezajímají, zajímají mě činy a myšlenky a pokud ty hodnotíš stranu podle volebního programu, tak jsi víc než naivní… ![]()
@Janli píše:
Ne, před volbama nečtu programy stran, nezajímá mě co si tam vymyslí. Strany hodnotím podle jejich chování v uplynulým období. Sliby mě nezajímají, zajímají mě činy a myšlenky a pokud ty hodnotíš stranu podle volebního programu, tak jsi víc než naivní…
ach tak… ![]()
Mj. já jsem na začátku reagovala na toto ( Inka Křivák)…Budou nepodmíněné platy všem, hezky vysoké daně majetným, můžou jim nastěhovat do velkých bytu a domů rodiny, to je možností! I Jánošík by čuměl…
takže jsem se optala, kde to mají v programu
odkaz jsem nedostala, místo toho nějaké povídání (které mne vůbec nezajímá)
já bych totiž řekla, že autorem může být Mára (Marek Prchal), marketingové oddělení zapracovalo a maily kolují a kolují
@šklíbakočka píše:
Mj. já jsem na začátku reagovala na toto ( Inka Křivák)…Budou nepodmíněné platy všem, hezky vysoké daně majetným, můžou jim nastěhovat do velkých bytu a domů rodiny, to je možností! I Jánošík by čuměl…takže jsem se optala, kde to mají v programu
odkaz jsem nedostala, místo toho nějaké povídání (které mne vůbec nezajímá)
já bych totiž řekla, že autorem může být Mára (Marek Prchal), marketingové oddělení zapracovalo a maily kolují a kolují
Tady spíš jde o takový sled náznaků - minulá prohlášení Bartoše (která už prohlašuje za nerelevantní - no co taky má říct), ekologické daně a uhlíkové clo na importované zboží (viz např. Mikuláš Peksa), dramatické zvýšení daně z nemovitostí (já vím, jen nějaký neofiko návrh pracovní skupiny - ale přesně takhle se dělá reálná politika - vypouštění balónků), kecy o konzervativních bílých páprdech inklinujících k fašismu (Profant), atd., atd. Program je jen pro blbečky a internetové saportovače, kteří říkají, ale vždyť v programu to není, ale sory paní Pirátová, nejsme blbci.
@pohledzdruhestrany píše:
Tady spíš jde o takový sled náznaků - minulá prohlášení Bartoše (která už prohlašuje za nerelevantní - no co taky má říct), ekologické daně a uhlíkové clo na importované zboží (viz např. Mikuláš Peksa), dramatické zvýšení daně z nemovitostí (já vím, jen nějaký neofiko návrh pracovní skupiny - ale přesně takhle se dělá reálná politika - vypouštění balónků), kecy o konzervativních bílých páprdech inklinujících k fašismu (Profant), atd., atd. Program je jen pro blbečky a internetové saportovače, kteří říkají, ale vždyť v programu to není, ale sory paní Pirátová, nejsme blbci.
Vidím, že můj racionální a slušný položený dotaz některé vede až k zuřivosti. A já se jen optala na ten odkaz v programu. Ach jo. A blbeček tedy rozhodně nejsem. Tak pozor! Pozor na Váš tlak a pozor na zablokování.
@šklíbakočka píše:
Vidím, že můj racionální a slušný položený dotaz některé vede až k zuřivosti. A já se jen optala na ten odkaz v programu. Ach jo. A blbeček tedy rozhodně nejsem. Tak pozor! Pozor na Váš tlak a pozor na zablokování.
mám se těšit na pirátskou bonzovačku, taková předvolební předehra? ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
mám se těšit na pirátskou bonzovačku, taková předvolební předehra?
Ještě nejsem rozhodnuta, koho budu volit, zatím čtu ty programy, já je totiž čtu, umím číst ![]()
pokud ale budete směrem ke mně užívat termín blbeček, tak Vás nechám zablokovat bez ohledu na mé budoucí volební preference, tak se uklidněte
rozhodně žádný blbeček nejsem a Vy se naučte slušně chovat
@šklíbakočka píše:
A proč by to mělo být v programu? Stačí, že to mají v hlavě… A nebonzuj, není to hezký…
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.