ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4874
31.1.08 20:38

Ahoj holky,
psala Mose v 12,40:
" Ahoj Endy, tak ti drzim misto na Bulovce ;-) budou mi vyvolavat porod, momentalne mam za sebou hamiltona a zatezovy test a ceka se, jestli se to nerozbehne. Mose"

Odpovedela jsem, ze drzime palce, a ze tam bude mit spolecnost (potkala jsem tam jednu holku z naseho kurzu a rikali ji, ze taky dneska nastoupi)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
31.1.08 21:28

Mně psala Mose taky, vlastně to samý, že dostala prášky na tlak, domů jí pustit nechtějí a zítra se pokračuje ve vyvolávání. Já si teď neuvědomuju kdy má termín, ale až tak v půlce února, ne? Musím se podívat.
Já dneska říkala doktorovi o Hamiltona a říkal, že to vůbec nemá cenu, že nejsem vůbec otevřená, že si mám říct manželovi :lol: Takže já už končím a jdu svádět :lol: Že bych se na to teda nějak cítila … , už jsem si připadala víc sexy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
31.1.08 22:03

Emanko, tak smele do toho, laska prochazi zaludkem, zacni dobrou vecerickou ;o)

Jinak jsem psala Mose, jak ji je a co se chysta, tak odpovedela:
„Nic mi neni, ted jsem se vratila z monitoru, sem tam slaba kontrakce, ale to uz bylo vcera. Tlak mam porad vyssi, tak chteji, abych porodila, ale nic mi nedavaji, tak uvidime s cim prijdou rano. Jsem v 5.patre a je to tu takova smes, vetsina pokoju je pro maminky s miminky a pry je vsude plno. Jo a jidlo neni dobre, ale zas ne nepozivatelne. Ozvu se rano po vizite az reknou, co dal. Mej se a pozdravuj holky. Mose“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
1.2.08 08:40

Ha - ranní sms od Mose:

Ahoj holky, už jsem po přípravě, nález je prý dobrý, já zatím nic moc necítím, tak snad se to rozjede.

Tak to vypadá, že budeme mít dneska dalšího chlapečka, už únorovýho. Hezký datum, ne? 1.2. Snad to Mose do půlnoci stihne :lol:

Já ještě dostala v noci sms od kamarádky tady ze Slanýho z těhu cvičení, která měla termín 11.2., že jí ve 2 praskla voda a už je v Motole. Já Petra ošustila a nic :lol: Emánek je prostě tvrdohlavej. To Petr včera říkal - jestli to děťátko bude po něm tvrdohlavý a po mě vzteklý, tak se máme na co těšit. Těsíme se stejně :lol:

Dneska mi kamarád přiveze tu kolečkovou postýlku a už jsme tady připravili autosedačku, prostříhali díry do zimního pytle a nainstalovali. Zatím je v ní Báry panenka :lol: Bára má dneska pololetní prázdniny, měla včera dvě dvojky, z vlastivědy a přírodovědy, takový blbý předměty, je líná a neučí se. Dostala lístek na tu krasobruslařskou show v Praze, protočily se mi panenky, stál 600. Vezmou jí rodiče spolužačky.

Anleo - Alenka asi žárlí, co? Ona zas tak velká ještě není, asi to bude chvilku trvat, než si zvykne. Strašně brášku chtěla a teď třeba zjistí, že to bylo předtím lepší, protože tě měla jenom pro sebe. To je určitě normální, vydržať!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
1.2.08 09:29

Ahojky,

byla jsi Emanko, dneska rychlejsi, taky jsem se chystala preposlat Mose smsku… ja jsem ji odpovedela, ze drzeime uplne vsecko a takovy veci…

Jinak jsem to vcera na manzela taky zkousela, ze by mohl po masirovani pokracovat, bylo super mazlenicko, ale pak se sprajcnul a ze dal uz nee…asi se boji, ze uz je Bedrich nizko nebo ze hned potom porodim :D a ja si myslela jak nedostatkem sexu trpi…a on se toho boji asi vic nez ja… :wink: Kulisek…

U nas je dneska osklivo - zatazeno a desnej vichr… za hodku vyrazim do trznice pro zeleninu a ovoce na vikend a pak uz budu zalezla doma…musela jsem si najit pohodlny ubor, protoze jak mam bricho hodne dole (nad stydkou kosti mi trci rovne dopredu, ze si ho muzu podkladat stolem) tak nesnesu zadnou gumu nebo pevnou vec pod brichem…takze mam ty nejvytahanejsi kalhotky a sukni na gumu vytazenou pres pupika…jsem neodolatelna asi jako mastodont :wink:

Anleo, Alenka si musi zvykat a jestli mu zacpavala pusinku, tak asi nevedela jak jinak ho primet, aby prestal. |deti maji ruzne napady…holt musis mit oci na stopkach a vysvetlovat…

Evo, to je fajn, ze je Adamek tak hodne miminko a ze jste si na sebe a prostredi rychle zvykli … taky se tesime na tvoje zkusenosti az nam nepujde kojeni nebo prck budpu trapit prdiky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
1.2.08 09:33

Ahoj,

tak především moc myslím na MOSE a přejeme ať jde všechno hladce a další únorový kluk je brzy mezi námi :) jsem zvědavá kdy přijdou na řadu ty holky :D

Jo musím se vám přiznat jak píšete, že se bojíte spíš toho jak budete zvládat péči o mimčo tak já jsem to zpočátku taky moc nezvládala teda jasně že přebalit a takové věci jo, ale dát to dohormady s domácností a vařením apod. to vůbec, ale to bylo proto že byl malý takový uřvanec. mi to prostě nešlo nechat ho ležet a dělat že neslyším :roll: jejda to bylo něco. Doufám, že teď to všechno budeme zvládat lépe a ještě k tomu budu mít pomocníčka Adámka :)

ANLEI: teda Alenka dává bráchovi zabrat. Myslíš, že žárlí? Je už fakt docela velká tak to určitě brzy pochopí co může a co ne.

EVI: to je fajn, že ses ozvala. Připadá mi, že všechno zvládáš v pohodě a podle toho jak malý přibírá musíš mít moc dobré mlíčko :)

EMANKO: já jsem včera taky říkala Adamovi, že bychom už mohli začít s vyvolávacím sexem i když upřímně teď už se mi do takových aktivit moc nechce :oops: no uvidíme, ale já jsem taky zavřená takže tomu moc nedávám.

Malá se konečně vzbudila. Nějak se jí nechtělo hýbat už jsem z toho byla trochu nervózní asi už toho má taky dost :)

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
1.2.08 09:39

Dobré dopoledne kuličky,
to jsou ale zvraty.. holky.. je to vážně vážné.. fakt to tak vypadá, že jsme na řadě my.. nějak si to furt nedokážu představit. Na maličkou se těším, strašně moc.. ale jen si to nedovedu představit.. prosrtě sebe v roli matky. No to jsem si nedovedla představit ani jako sebe v roli vdané paní co má manžela a svou domácnost,pak jsem si sebe nedovedla představit jako těhotnou.. no a zatím jsem vše zvládla, tak uvidíme.
Mose samozřejmě držím palečky, ať to má rychle za sebou a moc ji tam netrápěj.. takže je na řadě další chlapeček? Tak že by kluci šli první? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
1.2.08 10:05

Endy , Petr se taky bojí, moc se k tomu neměl, skoro jsem ho znásilnila :lol: Přesně jsem si říkala, že už to pro něj musí být dlouhý ta pauza, ale asi je to pro ně taky jiná situace. Petr má ke mě spíš teď takový ochranitelský sklony myslím, pořád mi hladí a pusinkuje, ale žádná velká vášeň v tom teda není :lol: Ale myslím, že je to fakt normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
1.2.08 10:16

Ahoj holky,
tak u nás se neznásilňuje, Pavel je při chuti pořád a já kupodivu taky :oops:
Mose, přeji rychlý porod.
Endy, u nás je hrůza počasí, ale musím do města, koupit dárek tatínkovi k narozeninám.
Luciáši, mě by nevadilo, kdyby se Lukášek vylodil do toho 18. než Pavel odjede do Frýdku.Ale zase moc předbíhat nechci.

• Citovat
  • Upravit
3492
1.2.08 10:49

Tak k tomu sexu Adam mi včera řekl, že pro něho už je to taky náročné, že neví jak se má ke mě „postavit“ :oops: :lol: jo a stejně chodí uspávat Adámka kolem devíti a pak s ním vždycky sám usne protože ráno hodně brzy vstává do práce. Takže přes týden u nás není na sex moc příležitostí. Tak uvidíme jak o víkendu. Tož taku nás :)

Adámek mi dokola a důrazně opakuje, že mám jít vysavat což je jeho oblíbená činnost a ještě praní a pračka už pere tak musím zapnout ještě vysavač :)

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.2.08 11:38

ahoj únorňátka, zdraví únorňátka z BC

nečtu, jen občas nakouknu jak jste na tom s porody… my už zvládli 13 miminek, tak teď to konečně už budou jen únorňátka 2008.

Tak vám přeju ať jsou to jen samé rychlovky a všechno je v pořádku.

AD HAMILTON a SEX: u nás se sexuje už od soboty denně a stejně je mi to prdlačky platné, dítě se drží jako klíšťátko, tak alespoň snad budeme na další kontrole 4.2. dobře připraveni na hamiltona (mě ho při prvním dítěti dělal Dr. a porodila jsem do 2 dnů, ale to už jsem měla CS 7, teď mám zatím CS 5), dřív ten hamilton opravdu nemá smysl, protože by nepomohl.

nepřihlášená Berun 8 dní do TP 9.2.

• Citovat
  • Upravit
194
1.2.08 11:48

cau holky,
taky na Mose myslim, teda, docela to predbehla ten svuj termin. No, snad to bude mit uz tedka rychle za sebou a prdolka bude rychle venku.

Jinak u nas doma to teda se sexem taky neni zadna slava. Chceme, at tam sou prckove co nejdyl, takze radsi nic nezkousime :oops:

Luci, ja si taky absolutne nedovedu predstavit, ze za par dni ze me bude mama. Prijde mi, ze na to jeste nejak nemam, tak mam strach, abych to vsechno zvladala.
Trochu mam aji strach z tchyne. Bydlime s nima v jednom baraku (sice kadzdej ve svym byte, ale i tak). Je sice hrozne hodna, ale ja jsem zvykla si vsechno udelat sama, a ona by hrozne furt nejak pomahala, tak se bojim, ze se mi sem do toho bude plest. A to ja si pak nedavam pozor na pusu, jak me neco stve, tak aby z toho nebyl konflikt. Snazim se ji to furt dopredu naznacovat, ze kdyz budu potrebovat, tak si o pomoc reknu, ale kdovi jak to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
1.2.08 13:08

Ahoj holky,
MOse: Moc moc držíme palečky ať to máš co nejdřív za sebou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
1.2.08 15:21

Píše Mose:

Dnes v 13,50 se nám narodil syn Vojtěch David. Je v pořádku, maminka taky.

Tak hurá! Máme třetího :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
1.2.08 15:28

Jejda Mose až mám husí kůži.. MAMINKO, TAK MOC MOC GRATULUJI, PŘEJI ZDRAVÍČKO, TOBĚ HODNĚ MLÍČKA A KLIDNE NOCI. DRŽTE SE! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí