Poradna duly
Jana Čurdová
Endy, tak to já taky myslím, že je dnešní technika dostatečně vyspělá nato, aby to poznali, ale taky vím, že nic a nikdo není neomylný
No ale já si stojím za jedním… jen mě to tak poslední dobou napadá, … když se mi sešli ty dvě zavinovačky, tak jsem si řekla, že to budu řešit až po porodu, kdyby náhodou to byl chlapeček, tak aby mu nezůstala růžová a kdyby dvojčátka, tak že bych ji už nemusela kupova … a pak jsem koukala na kočárky pro dvojčátka. No a další den ten monitor
Ale to jsou všechno hormony.
Děkuji … snad už to ve škole nějak doválčím.
Peti, tak to si dobrá … a jak ti to opravdu s tím těhu krásně vyšlo. Teda,ale musíš mít teď úžasnej pocit, když se nemusíš učit a byla si na to spoustu let zvyklá
Takže ty si už ani nenastupovala do práce nebo si už nějakou měla? Já jak tu nejsem od začátku, tak o vás všechno nevím ![]()
Já už totiž nějak dopředu přemýšlím, jak se mi po mateřské bude hledat práce … čerstvě po škole a sama s dítětem … bude to asi chvilku trvat.
Jinak teda u Emanky by bylo asi leoší kdyby stihla do pondělí porodit, že? Abys tam nemusela ležet ![]()
Jé už je Vendelínek v galerce, ten je teda nádhernej ![]()
Tyninko , to by jasně bylo nejlepší, ale moc s tím nepočítám ![]()
Teeeda, taky sem tedka koukala do galerky, a Vendelinek je teda krasnouckej. Ty tmavy vlasky sou supr.
Tyninko, ja sem si praci nasla. Byla sem v tom kvetnu na pohovoru a prijali me jako ucitelku do skoly, no a pak sem to nekdy na konci cervna zjistila, ze su tehotna. Jenze sem si rikala, ze to proste necham, pololeti oducim a bude. Takze sem nastoupila a v zari mi doktorka oznamila, ze me v praci necha maximalne do konce rijna
ze ty dvojcatka nejsou jedno miminko a ze nechce nic riskovat. Nejdriv sem si rikala, ze to zvladnu, ze aspon do Vanoc tam vydrzim, ale byla sem fakt docela unavena, takze sem nakonec rada od toho listopadu zustala doma
ale smlouvu mam vlastne jen do konce cervna, takze si pak stejne budu muset hledat novou praci po materske. No uvidime, jak to dopadne.
Endy, tak s tím kozelcem jsem se tedy pěkně zasmála.
Nedalo mi to a musela jsem to přečíst i Raďovi, tak se chlamal.
hele klepny, koukám, že se nám nějak nechce jít spinkat co?
Já tady sedím a na mimiaukci jsem si vydražila supr povlečení - nové 4 díly za 649,– jsem z něj úplně nadšená. Tak tady slintám, jestli tu není ještě něco lákavého.
No to uplně koukám .. jindy je tady nejživěji ráno a já tu večer straším sama a dnes je nás tu kupa ![]()
Luci - nenech se ukecávat. Darebáci … pěkně se na ně teda vykakej, protože bys z toho pak měla jen spoustu starostí a nestíhání. Hlídala jsem kvůli tomu malou holčičku a mamina byla utahaná jako blázen a malá taky a ješte k tomu smutná .Ať Tě neprudí ![]()
Je dobře, že se Ann ozvala a Mose snad zítra pustí. Preeklampsie je děsná potvora… taky mi tím hrozili a nakonec se to všechno upravilo, tak doufám, že bude taky do rána v pořádku .
Emanko , do března
no tak to by byl Emánek teda moc šikovný ![]()
teď dokonce koukám, že jsem tak zblblá, že jsem vám napsala že ho mám za úplně jinou cenu, dokonce bylo levnější ![]()
No Luciasi, povleceni vypada hodne dobre. a ta cena je supr, vetsinou se to tam za ty povleceni splha daleko vic nahoru. Supr koupe.
Petulinko - jj právě z toho mám takovou radost.. dnes jsem zkoušela asi 4, ale ceny šly docela vysoko, ale i tak byly slušné na to, že to jsou 4 díly.
Peti, já myslela, že když jsi na mateřské a pak na rodičáku, tak ti stejně pak musejí vzít zpátky. To je jinačí, když máš na dobu určitou?
No to je jasný s dvojčátkama do Vánoc. … to by bylo moc. Já čekám jedno mrně a tu holčičku co jsem mela na hlídaní jsem zvládla do poloviny prosince, protože už jsem byla děsně unavená. A to jsem si říkala jak to bude pohoda a že do konce prosince budu ok. , ale nešlo to. S dvojčátkama bych byla hotová myslím už v září ![]()