ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2681
29.1.08 22:13

Dala jsem vám do galerky ještě pár fotek - Bára se chtěla vyfotit s emánkem, než se narodí :lol: Už jsem fakt ale taková nateklá, normálně snad vypadám líp :cry:

Dneska jsem byla na závěrečném cvičení, nacvičovaly jsme dýchání k porodu. Zjistily jsme tam s jednou holkou, že má termín zítra a v pondělí stejně jako já nastupuje do nemocnice. To mi docela potěšilo, je taková sympatická, že bych tam měla aspoň jednu známou tvář. Takže jestli jedna neporodíme, sejdeme se na v pondělí na šestilůžáku :lol:

Tak dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
29.1.08 22:45

Emanko,

lednacky dodrzely trend, ze rodi hromadne a za:,–(ne po skupinkach, takze nam predaji brzy zezlo a vypada to, ze budes prvni unorovka v unoru, vid?

..a proc pujdes do nemocnice? Nejak jsem se ztratila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
29.1.08 23:10

ENDY, doupátko pro mrně vypadá dost dobře! Ta růžová s tmavým nábytkem jde krásně k sobě!

EMANKO, krásný bříško a moc vám to všem třem sluší, nikde žádnou oteklinu nevidim :! 8)

Jo…proč jdeš do nemocnice? Taky jsem asi něco prošvihla… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
30.1.08 06:03

Ahoj holky, nejak se mi nechce spat… tak jsem si udelala snidani a cajik a cekam, kdo si tu se mnou bude povidat nez pojedu na kontrolu .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
30.1.08 07:36

Ahojky..
endy Ty jsi blázen v tuto ranní dobu já ještě spinkám.. ale Mose bývá ranní ptáče i Emanka.. ale kde nic tu nic.. já jdu dnes do práve, jsem zvědavá jak dlouho se tam zase zdržím.. snad už naposledy a pak si už beze mne poradí, už mne to vážně neba. Takže zas budu mít příjemný dopoledne. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
30.1.08 08:36

Dobré ránko,
já se zrovna dneska nemohla vykopat z postele.

Mám v pondělí první termín a doktor řekl, že pokud do něj neporodím, tak mě nechá v nemocnici kvůli tomu, že jsem měla Báru císařem a musí mi hlídat jizvu. A monitorovat dítě. Možná je fakt opatrnější, že jsem trochu starší matka :lol: Jiný důvod nemá, všechno je OK. Takže tam fakt můžu ležet týden do toho dalšího termínu, který mám 10.2. Zítra jdu na kontrolu, tam se to rozsekne, třeba mi nechá ještě pár dní doma, když uvidí, že se nic nepřipravuje.

Dneska jedeme odpo do toho Tábora, tak třeba emánka cestou vyklepu. Jo - nevíte něco o Ann, je ještě v nemocnici? Taky doufám, že kdyby se v mé nepřítomnosti narodilo další škrvně, že mi dáte některá vědět, víte, jak jsem zvědavá.

Ledňačky jsou dobrý, už skoro splnily plán, zbývá už jim jen jedna, jsem zvědavá,jestli to do zítřka stihne, nebo se přidá k nám :lol:
Mimochodem už mi trochu začínají lézt na nervy řeči, že mám malý břicho. Každý se strašně vyjeví, že mám pár dní před termínem, doufám, že emánek nebude nějakej chcípáček, ale v 35.týdnu ho změřili na cca 2,5 kg, tak snad ne. Myslím, že to možná jenom působí, jak jsem celkem vysoká, že ho mám třeba stejný, ale na mě vypadá mrňavý.
Mimochodem na těch fotkách, co jsem včera dala do galerky, mám břicho jak mičudu, to co kecaj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
30.1.08 09:06

Ahoj holky,
hlásím se po kontrole a monitoru, Lukášek se překonal a kopal jak o život hned po ránu. A tatínek se na vlastní oči přesvědčil, že nám nic neupadlo, takže Lucinku mám slíbenou za 2roky :lol: . Cestou z ordinace zaperlil, prý má malej pindíka po něm. Tak nevím,jestli myslel velikost :oops: .
Emanko, chcípáček to určitě nebude,neboj.
My budeme mít obra, teď má 3kila a do konce ještě moře času.

• Citovat
  • Upravit
194
30.1.08 11:29

ahojky
tak teda s Endy sem si popovidat nestihla :-) ja tedka mam spani nejak moc dobry. Vstavam tak kolem pul 11 (a to chodim spat tak ve dvanact, tkaze zadny ponocovani), tudiz v sest rano mam jeste pulnoc :oops:
Emanko, nahodou, brisko mas hezky a ty fotecky s Barou sou supr.
O te Ann nikdo zpravy nemate?
Jinak my sme byli v pondeli jeste na kontrole u pani doktorky, tak rikala, ze uz to muze byt kazdym dnem, ze Matysek je hodne natlacenej dole. No, tak uvidime. a vcera sme byli i s radkem v porodnici. Tam nas odeslala, protoze nema monitor pro dvojcatka, a oni se musi monitorovat zaraz (no stejnak je nemohli najit, takze monitorovali kazdy zvlast :lol: ) a tam rikali, ze jestli se to rozbehne, tak mam hned prijet a jestli ne, tak pristi ctvrtek mam prijit a domluvit se s primarem na termin cisare. Kdyby se to do toho ctvrtka rozbehlo, tak pry cisar se bude resit za pochodu, no to sem teda zvedava, jak to nakonec dopadne. Jinak nasi bobkove meli vcera 2400g a 2380g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
30.1.08 12:02

Ahoj holky,

končí nám leden tak kdo bude další? :D Už skoro týden se nám nenarodilo žádné mimčo :)

Dneska tady byla dopoledne kamarádka se stejně starým chlapečkem jako je Adámek a tvrdí mi, že prý o víkendu porodím. No moc tomu nedávám o víkendu možná jo , ale až tak za dva týdny :lol: ale břicho mi klesá to je fakt.

Za chvíli jdeme s Adámkem na očkování. Jsem z toho nervózní. Minule omdlel když mu jen brali krev s prstíku tak jde s náma radši i Adam protože už bych ho nezvládla donést až domů :(

PEŤO: tak dvojčátka se teda narodí ve Vítkovicích?

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
30.1.08 12:10

jojo Ajji, rozhodli sme se pro ty Vitkovice, tak snad to bude fajn. Sice to sestinedeli tam zrovna nejaky krasny neni, ale chtela sem si vzit nadstandart, tak je to jedno.
Tak at to Adamka moc neboli. Pro ty maly prcky to musi bejt hruza, jak je nekdo tou strikackou picha, se jim nedivim, ze sou z toho tak vedle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
30.1.08 12:15

PEŤO: Děkuji snad to zvládneme kdysi jsem to tak neprožívala, ale teď asi je to i těma hormonama mi je ho tak líto :( A narodí se normálně nebo císařem?

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
30.1.08 12:24

Ahoj holky..

nevite nahodou nekdo kterej den tak chodi penize za nemocenskou (slozenka)? marodim uz celej leden,odnesla jsem papir na penize..tak kdy tak muzu cekat ze mi to dorazi? NEvite??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
30.1.08 12:30

Ajji: jojo, cisarem. Pokud to nepujde nejak moc rychle, ze by se uz nestihl :lol:
Sandul: me chodily penize za nemocenskou ve stejnej den, jak vyplata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
30.1.08 13:12
Petulinkas píše:
Ajji: jojo, cisarem. Pokud to nepujde nejak moc rychle, ze by se uz nestihl :lol:
Sandul: me chodily penize za nemocenskou ve stejnej den, jak vyplata.

Prima, a kdy ti chodila vyplata? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
30.1.08 13:41

mne chodila vyplata vzdycky kolem dvanactyho. Ale to je u kazdyho zamenstnavatele jiny, tak nevim, jestli ti to pomuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí