ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2681
26.1.08 16:14

Na brusle se těším taky a na lyže taky. A na kolo ještě :lol: A jak shodím tu prdel a stehna, mám pěknou celulitidu. Teď ke konci si už fakt nepřipadám nijak přitažlivá. Schválně jsme, MOse , kupovali kočárek s brzdou na madle, že budeme bruslit s kočárem, jsem zvědavá, kolikrát se nám to povede.

Tak Petr se snaží - od 5 jdeme do kina :lol: , doufám, že tam neusnu, protože jsem teď byla na procházce a včera to tak dopadlo. Bára si sem bere kamarádku, takže všichni spokojený.

Márty , no jo no. Jak se dostanou ke kámošům a zapařej, to pak už vůbec není o zdravým přemýšlení. Zase upřímně - chtěla bys mít doma nějakýho přizdisráče? Já teda ne :lol: Ale nemusej to vědět. Tak mu uvař česnečku a přejeď káravým pohledem :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
26.1.08 16:22

Ahoj holky..

Marty vubec nejsi hnusna..u nas by to bylo jeste horsi..vsak si pamatujes jak jsem otehotnela,ne? SKLENICKA.. :lol:
Ale ja mam zase hodnyho manzela,kterej by na zadnou takovou akci nejel..myslim teda sam. :wink:

Jinak jsem si dneska udelala radost a na to nase cestovani,hlavne letadlem,si objednala baby bag..je to tenhle..

http://www.caryfuk.cz/…img/4254.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
26.1.08 17:14

Sandulo, ten baby bag je nádhernej, moc se mi líbí :!

Upletli jsme houstičky a jsou výborné, Endy, ještě jednou díky za recpet. Akorát už jsou sežrané, takže jdu pro změnu patlat koláč. A jsem se chytla se synkem kvůli vaření, furt prudí, že vařím stejná jídla dokola, což mně docela namíchlo od něj, kterej nejí ryby, žádnou zeleninu a většinu mas, to se pak inovuje docela ztěžka :roll: Navíc co jsem doma, tak jsem začala zkoušet docela dost novinek na vaření, ale milostpán se tváří blbě už když jenom řeknu, že bude něco nového - no nezabili byste ho? :lol:

Napadlo mně, že mi je spíš těch chlapů líto, jasně, že si teď naše obrbřicha moc neužíváme, když je musíme tahat a tak, ale stejně - vyměnili byste ten pocit, že máte malého prďolu uvnitř sebe za nějakou pařbu? Oni nemají šanci něco takového prožít a podle mně teda přicházej o hodně… No, teda ne abys ho litovala a obsakovala, Marty, zas tak bych to nemyslela :lol: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
26.1.08 18:19

Mose me se taky strasne libyl..jeste meli i v jinych barvach..myslim ze bude super do letadla,za mala bude pekne u me schoulena a budu ji moct i diskretne nakojit..

Mose tak nech synacka tejden varit at si vari na co by mel chut..at vidi ze to neni takova sranda..nebo at ti napise tejdenni jidelnicek co by si pral..a uvidis..nase mamka to udelala takhle s tatou,protoze jemu nic nevonelo,je rpzmachanej z luxusnich hotelu a restauraci..a my s makou jsme zase treba kvetakovy,spagetovy,skubankovy a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
26.1.08 19:04

Márty, s chlapama nepohneš. Ten můj se sice snaží, je doma často, ale zase své zájmy neopustil. Tenis a posilovna jsou důležité a dokonce kvůli nim odvoláváme návštěvy . Prostě jde do posilovny a ostatní mají smůlu.
Mose, synek ať si vaří sám, brácha taky remcal a když si musel vařit sám, začal jídlo ostatních i chválit. :lol:

• Citovat
  • Upravit
431
26.1.08 19:07

Ahoj maminy :-)
Tak musím uznat, že na sportování už se taky těším … normálně jsem sice nikdy neměla moc času, ale přece jen teď, jak člověk nemůže pomalu nic, tak su z toho úúúúplně hotová a okamžitě bych sbalila lyže nebo šla bruslit na rybník. :-)
Ten kočárek jsem si taky záměrně kupovala s brzdou, protože teď koukám po nějakých pořádných kolečkových brusličkách … máme u baráku ciklistickou stesku … hoooodně dlouhou až kamsi k hranicím prej ji měli dělat, tak po ní letos chci drandit s kočárkem. Ono to bude dost potřeba - dělala jsem pořádek v oblečení a docela jsem zuřila, když jsem zjistila, že mé oblíbené rifle obléknu „až“ ke KOLENŮM …no to je mazec.

Jinak Mose koukám, že máš doma synka, který je přes jídlo podobný expert jako můj bráška … ten nejí od mimina skoro nic … ze zeleniny vždycky zvracel a jeden čas jedl jen špagety a nebo kuře s rýžou … ještě řízeček - to je jasný :-) Ale žádná zelenina a nic co by se mu na pohled jen trošku nezdálo, takže má speciální jídelníček. Teď nechce ani brambory a kuře už taky moc nejí, ale naštěstí jí aspoň ryby - teda samozřejmě jen bez kostí - to by milostpán nepřežil… a moje maminka bohužel taky nee.

Sandul ten Vak je úplně úžasnej … pořád řeším jestli koupit takovou tu klokánku - tuším, že ji má Red Castle a píšou, že je to už od narození ( ale moc se mi to nezdá ) a nebo nějaký takovýto vak … to se mi líbí víc, ale mají děsně malý výběr.,

Tak nic holky … já jsem si pujčila thriler a horor, udělala jsem si popcorn a oloupala půlku pomela a jdu relaxovat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
26.1.08 19:43

TYNINKO pomelo!!!!Já na něj dostala takovou chuť! A zrovna doma není a ni kousíček!!!!! :P

Jasan holky, že nechci mí doma nějakýho kunďabu :cry: …už je to dobrý. Obalila jsem nervy a nechala se vyvést na večeři, dokonce byl i sexík a te´d se jdem u:,–(it na gauč a trávit ten klidnej večer, jak jsem psala…a dokonce mi bylo přislíbeno zítřejší přestěhování ložnice…takže nedržkuju a dělám, že nic. Samozřejmě, že jsem si neodpustila hlášku, jakože neví, kdy má přijít domů,ale tím jsem to utla :P

SANDUL, ten vak je suprááááckej! Parádní barvička!

Hele, kde jsou ty fotky Vendelínka????Anleovic taťulda už asi zapomněl :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
26.1.08 23:06

Ahoj,
pokud si chcete počíst o porodu té holčiny z BC, jak rodila neplánovaně doma, právě to sepsala: http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…
Lenunka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
26.1.08 23:47

Už jsem to četla a je to úžasný. Tekly mi slzy a zároveň jsem se smála.
Moc krásně napsaný a hlavně jsou to opravdu šikovný holky … klobouk dolů.
Je to zázrak!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
27.1.08 08:22

Ahojky těhulky,
Tyninko, docela jsi mne pobavila, že se ti rifle vlezou „až“ ke kolenům, to jsme na tom stejně, mám obdobný problém :lol:
Hele a co se týče těch klokanek, oni tam sice píšou, že se můžopu už od narození, ale četla jsem, že se tím miminku zbytečně ničí páteř, že jsou právě lepší na to ty baby vaky a baby bagy.. kde to miminko má polohu velmi podobnou jako mělo v bříšku a je v tom prý i mnohem kidnější než narukou, nebo kdekolikv jinde. Že v tom mimča velmi dobře usínají, tak mám jeden doma.
Já mám tady tenhle, ale s jiným vzorkem
http://img81.imageshack.us/…mimi3sh9.jpg /> http://img155.imageshack.us/…/poz2pa7.jpg /> je od emitexu a myslím, že se mi v něm mimi bude velmi dobře nosit.. je to strašně příjmený a pevný materiál a i když si to šoupnu přes rameno, tak je to příjemné a myslím, že fakt pomoc rukám.

Márty, to Tvoje větší zvířátko Ti ale dává zabrat, ale je dobře, že nakonec je to relativně v pořádku, jsem jen zvědavá, jestli nakonec bude to stěhování ložnice nebo ne. Musíš pak poreferovat.

Mose já jsem po Endy chtěla recept taky, ale nějak jsems e k tomu ještě nedostala. Nějak nemám chuť a vždy se chytnu něčeho jiného.

Za chvíli vyrážím se čtyřnohou smečkou na cvičák, po 100 letech, minule jsem to nechala na radimkovi, ale prostě jsem si je dva roky ccvičila sama a tak mám pocit, že to nikdo neudělá lépe než já a jsem z toho značně nervózní. Tak snad to přežiju, tu nadmíru pohybu. Ještě je venku dnes jen kolem 1st. a padá nějaké bílé svinstvo.

Jo jinak holky na ten pořádnej pohyb se těším taky. Jelikož jsem v loni dostala k Vánocům lyže, to nebyl sníh, tak jsem je nemohla vyzkoušet, letos je bříško, takže zase nic. Takže než já se na ně vydám, tak už budou lyže staré :lol: ale hlavně že je mám. Jinak kolečkové brusle jsem provozovávala, když jsme bydleli v paneláku, to bylo kde jezdit, taky na vesnici opravdu není kde. Máme to tu z kopce do kopce a ke všemu docela špatný cesty. Takže z toho nebude nic. I když lákadlo je to velké.

Jo a včera jsme si jeli pro kočárek, kterej už máme mít hotovej, jenže oni měli jen do 14,00 a my se vydali v 17,00 a najivně si mysleli, že budou mít otevřeno, tak jsme se projeli a zas jeli doů. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
27.1.08 14:58

Ahojky, tak psala Anlea: ** Ahoj teto, tak se nahřejvám světýlkem, protože jsem kapku do žluta :) Mamina pořád nemá mlíčko, tak řvu a řvu. Jen ať si mě rodičové užívaj, papa Venda ** .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
27.1.08 16:15

Ahoj Luci,
koukám, že tady dneska nikdo není, že?
No Venda se má, že se může nahřívat :-) A tatínek se asi taky někde nahřívá, když ještě pořád neposlal žádnou fotečku :-)
Taky se mi zdá, že je ten vak lepší pro mrňátko kvůli zádíčkům a taky mi připadne, že v té klokance je to dost nápor na kyčle. Asi si pořídím ten a pak ho třeba prodám a koupím klokanku, protože ta mi zase připadne pro větší dítko lepší … jako že je v stabilněji uloženo a má víc podepřeny ty zádíčka. No pak už uvidím, jak se nám s tím bude „fungovat“ :P
Jo a rifle mě opravdu štvou … připadne mi to neuvěřitelný … takový rozdíl za 9 měsíců :evil: :oops:
Jsem zvědavá jak a jestli to půjde po porodu dolů 8O

No a s tím kočárkem … to by mě asi trošku naštvalo … no spíš mrzelo, protože bych se těšila až si kočárek vyzkouším a pak nic.,,, :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
27.1.08 16:21

Mě normálně napadají takový hlouposti, jako … jak bych byla překvapená, kdyby byla Vikinka chlapeček a nebo co kdyby se mi najednou narodily dvojčátka … :roll: :lol:
Jsem normální pako :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
27.1.08 16:38

Ahoj holky,

me teda sport zatim nechybi, mam pocit, ze doma porad nekde beham, neco zvedam a mam telocviku dost ;o))

Sandul, vak je krasnej, takovou barvu jsem jeste nevidela…

Vcera jsme byli nanavsteve 150km daleko a jizda autem mi vubec nedelala dobre…nic me neskrtilo, ale stejne jsem mela cestou zpet posliky (PRVNI!) jako hrom, bolelo me bricho uplne dole jako u menses a v zadech jsem mela krece…pomahalo jenom se vrtet a krouzit mirne panvi … nic moc, ani se nadalo poznat nejake intervaly, bolelo me to nepretrzite asi pul hodiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
27.1.08 16:57

Luciasi, tenhle babyvak jsem kupovala pred 14 dny kamaradce… jsem zvedava, jak se ji osvedci…

Tyninko, ja myslela, ze cim vic ma mimo nozicky od sebe, tim lip na kycle…i v satku se vaze tak,aby melo nohy od sebe kolem tveho pasu 8) Ale male miminko bych vzprimene v klokance taky nenosila, az kdyz by umelo drzet hlavicku…

My mame dnes navstevni den, dopo tu byli rodice se segrou a ted cekame tehu kamaradku s manzelem…super rozptyleni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí