ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2681
25.1.08 17:13

Tak jsem se vrátila z monitoru, na štěstí v pohodě. Ale musím říct, že na mě ta nemocnice moc přátelsky nedejchla. Čekala jsem tam, až se monitor uvolní, byla tam nějaká cikánská rodinka, snad 8lidí, který tam děsně kvíleli nad miminem, ale nikoho nenapadlo mě pustit sednout. Normálně jsem tam dostala strach - působilo to děsně autoritativně, teď jsem se teda maximálně přesvědčila, že chci Petra u porodu. Taky jsem se dívala na tabulku s pokojema - a všechno obsazený, asi se rodí hodně. Ale co jsem viděla maminky na chodbě, byly to samý cikánky, já teda nejsem rasista, ale jsou děsně hlučný a na pokoji by mi to asi vadilo. Taky jsem začala balit - teda snášet na hromadu a je toho fakt děsně moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
25.1.08 17:52

Emanko, hlavně že je Emánek v pohodě, to je nejdůležitější. Až tam budeš pak s Petrem, tak to bude určitě o hodně lepší a taky se budeš asi soustředit hlavně na sebe a na to, jak to pokračuje :wink:

Plno je snad všude, je vidět, že bylo hezké jaro :wink:

A jinak tě chápu, já bydlím v částečně cikánské čtvrti a teď jsme si pár let užívali přímo se sousedy, taky proto chci odsud pryč. Ono se lehce mluví o rasismu někomu, kdo se s důsledky jejich nepřizpůsobivosti nepotýká každý den (a noc :cry: ). Ona je dost velká pravděpodobnost, že na Bulovce to bude taky něco takového, tahle část Prahy je prostě taková… Ale hlavu vzhůru, necháme to zatím koňovi, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
25.1.08 19:40

To je peklo holky…

Tak drahoušek dorazil ve čtvrt na sedm domů, převlíkl se zabalil si na maškarní akci na Karlštejně (o které jsem věděla, ale nechtěla jsem jít, protože měli jet jenom jeho kamarádi a plánovali to táhnout až do rána, což bych asi nezvládla) a mezi řečí mi sdělil, že jede i jedna jeho bejvalá kolegyně z práce a mělo jich jet dokonce i víc ale nakonec nejedou) To mě tak nasralo…tak jsem mu to řekla a on, že prej netušil, že by mi to vadilo a že si ani neuvědomil, že mi to neřekl…a jestli teda nechci jet taky…bla,bla,bla…když za nim zapadly dveře,tak jsem si vzteky pořvala,ale nálada na bodě mrazu. Nasraná velryba co čučí doma na gauči. :twisted: :twisted: :twisted:

A zítra až přijede, bude mít kocovinu, takže zalehne a bude chrnět celej den a v neděli tady budu mít jeho matinku a v pondělí odjíždí na 4 dny doháje… :twisted: :twisted: :twisted: Fakt paráda. A to mi ještě řekne, že se nemám rozčilovat, že to nedělá dobře miminku…tak teď bych mu nejradši ten jeho nevinnej obličejík pěkně profackovala…

To jsem ale hnusná co? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
25.1.08 19:54

Márty nejsi hnusná, je lepší když to vyventiluješ a v tomhle jsem na tom úplně stejně, tohle mě taky dokáže tak nasrat.. že pak si musím pobulet.. a čučím jak sopuch. Aspoň se člověku malinko uleví, ale ono to příjde zítra znovu ten vztek, až dorazím domů, znám to podle sebe. Taky to jen tak nepřekouosnu a pak mu to dám vyžrat, ale u Tebe je to horší o to, že pak zas bude 4 dny v tahu, tak to aby se zítra a v neděli snažil a aspoň malinko Ti to vynahradil potvora jedna!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
25.1.08 20:17

LUCI, to by teda měl…slíbil, že mi přestěhuje tu ložnici, abych tam mohla zaparkovat košík na Emušáka, ale jak jsem tady už dneska psala, tak se mu do toho tutově nebude chtít a to mě dožere ještě víc…a odjede a budem na sebe nasraný…už to vidim…chjo…no, uvidim,jak se to vyvrbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
25.1.08 21:04

Ahoj holky,
tak jsem koukala do galerky a Vendelínek pořád nikde,ale moooc hezký domečky máte :-)
Ajjo nemyslím si, že by si měla spadený bříško … máš ho směrem dolů, ale to nevadí. A pokud se ti i snížilo, tak to stejně asi nic neznamená … mě kleslo opravdu už ve 30.tt a víc už určitě celé neklesne, protože nemá kam a hlavně od mečíku ho mám už víc jak 5 cm a nic to neznamenalo … ženský psalim jak jin kleslo 36. a pak rodily v termínu, tak to by pro mě znamenalo, že už mám 2 týdny starého prcka :-) JO a moc vám to s Adámkem sluší … je ti moc podobnej.
Emanko, ta Tvoje boudička je moc hezká .. je to myslím ta novější kolekce, že? Je opravdu úžasná-líbí se mi, že je to kombinovaný. Jo ten přebalovák je praktickej :-) Jak je Barči? Už to má lepší?

Jinak borovou vodou budu vytírat očička, když z nich bude téct nebo se budou lepit … ono se stává, že se do nich dostane infekce při porodu … v nemocnici sice proplachují preventivně očka ophtalmo-septonexem, ale některým miminkám tečou očička i tak … preventivně asi nee. A budu urřitě používat ty čtverečky.
No a holky jestli jsou miminka po narození stejné jako v bříšku, tak jdu asi spát a vstávat budu až v den porodu, protože by to znamenalo, že už se asi po narození nevyspím … malá nespí skoro vůbec … :-(

Márty … to teda hnusná opravdu nejsi … já bych byla úplně stejná a asi i horší. Já si to pak musím vyříkat a asi půl hodiny až hodinu mu nadávat a pak jsem teprve schopná se s ním bavit, ale musí mi na ty moje zuřivý řeči taky odpovědět … jinak mě ještě vytočí to, že nereaguje a já si nadávámj sama pro sebe:-) Jooo a úplně nejvíc by mě asi rozčílilo, kdyby mi řekl, že moje rozčilování, který způsobil on škodí miminku :oops:
Jsem ráda, že se už nemusím hádat teď v těhotenství … myslím, že by mě to rozhodilo víc než normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
25.1.08 21:06

Emanko, hlavně,že ste v pořádku …miminka se rádi schovávají:-) Ale já hlavně teda čučím, že už máš jen 10 dní do porodu 8O no to je rychlost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
25.1.08 21:11

TYNINKO, to máš teď fakt supr, že se nemusíš s žádnym chlapem rozčilovat. :D

Taky vyhlížim fotky Vendelínka, bych mohla přidat konečně do seznámku…ale taťka asi mohutně slaví…nebo vyspává opici :D :P :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
25.1.08 21:48

Márty , tohle máme asi fakt všechny stejný a je blbý, že tě vždycky pochopí ta kamarádka a ten chlap ne. Já taky mám pocit, že je Petr celý dny v práci, pak jde na stavbu a pak si najde čas na floorbal a na squash někdy, ale že by ho třeba napadlo, že bysme šli na večeři, že dlouho nikam nepůjdeme a že musím být doma otrávená, tak to fakt ne. Mluvili jsme o tom, že půjdeme do kina na Václava, až ho budou dávat ve Slaným, dávají ho teď o víkend, dneska jsem to nadhodila a jsem teda zvědavá, jestli půjdeme. A už se mi to nechce připomínat. Oni si neuvědomí, co všechno se pro nás změnilo, když zůstaneme doma a že by i oni trochu měli polevit a „věnovat se rodině“. Jediný, co nás může utěšit je, že to fakt asi nedělají schválně, když to dělají všichni stejně :lol:

Normálně jsem tady vytuhla na hodinu a mám nějak oteklý nohy. Jedna procházka na čerstvým vzduchu a jak mě to skolilo. Tak snad se taťka Vendelínka dneska zmátoří a zítra něco pošle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
25.1.08 21:56

EMANKO, ne že bych nám to všem přála, ale aspoň, že je to všude stejný, když už nic jinýho. Já věděla, že mi pomůže to na vás vybalit :wink: Díky všem! :D :D :D Ale jsem zvědavá, jestli se bude o víkendu snažit…tou ložnicí by mi fakt udělal radost,měla bych proč jít do Ikei :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
25.1.08 22:21

Ahojky,

koukam, jak ti vasi chlapi doma zlobi..... To u nas se porad jenom pracuje, coz je na jednu stranu fajn, ze chce mit tatka vsechno hotovy nez se prcek vyklube, ale tim padem taky sedim doma…Jde to docela pomalu, zvlast, kdyz to vsechno dela po praci do noci… obcas je mi ho az lito, nemuzu mu s tim pomoct…

Postylku mame v pokoji, ale chybi ji kovani, ktere tatka taky dovyrabi, matrace je v igelitu na skrini, ani nevim jak vypada… jinak vecicky mam n suplikach a v policich, nejak extra neresim, ze nejsou uplne schovany…diky zviratum tu sterilni prostredi nebude nikdy, tak si prcek musi zvykat…

Mate vsechny krasne domecky a prijdou me docela maly v porovnani s mym, ale to je asi tim, ze ho nosim… :) Luciasi, slusi ti to a vubec nevim, kde ta nabrana kila mas…

V galerce je zase moje tvorivost - skvarkove placky jsou z toho receptu, co jsem posilala, jen jsem nakombinovala bilou a celozrnnou mouku a pridala kmin a skvarky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
26.1.08 10:23

Endy Ty ksi vážně talentované děvče.. v těma skvrnama jsi to údělala úplně nádherně, nakonec je to tříčo pěknější než bylo předtím.
Mimochodem k té fotce s tou snídaní.. u nás je to obdobné, kdyby mohly, tak mi sterčej hlavu do talíře. Naše dobrmanka je tak vysoká, že v pohodě skoro položí hlavu na linku, takže když dělám maso, tak si ji opře a nasává aspoň jak to voní, strašně mi s tím leze na nervy. Ale lepší už to s nimi asi nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
26.1.08 11:04

Zvěř jsou slaďáci, Max zase sedí na baru a důstojně kouká, co dělám a čeká, až něco dostane, ale jakmile se otvírá konzerva s tuňákem, je důstojnost včudu a histericky se mi sápe po nohách a hlasitě se dožaduje porce - tuňáka prostě miluje :D

Jé, na dvojce dávaj sjezd…já bych si tak jela zalyžovat!!!!Už mě ta nesportovní činnost nějak štve. Těšim se na duben-květen až se začne hrát venku tenis.

ENDY, to triko je fakt supr! jsi šikula 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
26.1.08 11:50

Ahoj,

Márty, tak jsem tak nějak ráda, že tu žádnýho chlapa nemám, nějak se mi úplně vybavilo, že jsem se docela taky trápila a dost se nabulela, byla jsem s Vašíkem od začátku na rizikovém doma, nesměla jsem vůbec nikam a Radek si žil tak nějak jako předtím, no, dneska bych to nezhodnotila jako úplně nejšťastnější období :wink: Ale my budeme spolu letos 19 let - tedy jestli vydržíme do léta a spolu bych to taky nenazvala :? ale je fakt, že jsme si prošli takovými zákruty a prožili toho tolik, že ani radší na to všechno nechci teď myslet… Ale je prima že tu můžem upustit páru, co? :D
A já se taky hrozně těším až se budu moc pořádně hýbat, koupím si z porodného nové brusle, už je mám vybrané :wink:

Endy , jsi moc šikovná, dneska mě čekají rohlíky, tak dám vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
26.1.08 15:46

MOSE, tak taky rohlíčky jo? Taky bych se do nich pustila, jenže nemám náladu ani energii.

Jestli si totiž myslíte HOLKY, že se Jaromír od včerejška už vrátil, tak ani náhodou!!!!!Takže to ve mě zase vře! V jednu psal, že už se teda vyhajali a že do hodiny snad probuděj i kámoše, co je má odvést domů…půl čtvrtý a nikde, takže nevidim důvod, proč bych měla něco kuchtit apod. A už to vidim, dorazí domů, přisedne si ke mě, začne mi otlapkávat břicho a ptát se, jak jsme se měli a co jsme dělali a pak začne líčit, jak se všichni vožrali a jaká to byla prdel a že jsem měla jet taky, protože se tam krásně dalo vyspat. Bohužel nechápe, že když je člověk těhotnej a každou chvilku je mu slabo,tak by radši strávil klidnej večer a za celej den samoty o něčem pokecal a ne aby řádil jak černá ruka, ještě k tomu střízlivě mezi nakalencema. A to si piště, že bude ještě nakonec uraženej von, že jsem na něj nabroušená a nepříjemná.

A konec…zase jsem se rozjela…tohle je diskuse o miminkách že jo :wink: :P :D …ale jo MOSE, máš pravdu, je supr se z toho aspoň takhle můžeš vypsat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí