Poradna duly
Jana Čurdová
Krásný probuzeníčko jsem měla. Tak konečně už vím, jak vypadá ten svět. Jmenuji se Vendelín a vykoukl jsem dnes v 8,32h. Míry jako modelka sice nemám, ale taky nejsou k zahození. 49cm a 3,5kg.
Holky, tak kde jste kdo? Máme dalšího prcka na světě.. jupíííí mám z toho šílenou radost. Fotečky budou odpoledne.
tak to je skvělé, první co jsem dneska udělala, tak koukám, jestli Anlea už - tak jsem zase dojatá, moc jsem jim přála po tom všem takovýhle šťastný konec!!!!
Anleo, moc moc gratuluju a přeju vše nej Tobě, Vendýskovi a celé Tvé rodině!!!!!
A jdu dočíst ![]()
Ú N O R Ň Á T K A 2 0 0 8
http://nd.blog.cz/…21558443.jpg AJJAA /1979/Ostrava/ TP 15.2.2008 / holčička/Viktorie /Adámek, 10. 5. 2005
ANLEA /1980/Kladno/ 24.1.2008,chlapeček Vendelínek,49cm,3500g,v 8:32 /sestřička Alenka, 25.12.2001
http://nd.blog.cz/…21780630.jpg
ANN /1980/Jičín/ TP 15.2.2008 / holčička / EMANKA /1971/Slaný/ TP 4.2.2008 /překvápko/Ema nebo Šimon/Bára, 28.11.1997 ENDY /1976/Praha/ TP 11.2.2008 /překvápko/Klárka nebo Šimon ENKAL /1986/Praha/ TP 22.2.2008 /překvápko/Iva nebo ?/ Standík, 29.8.2006
E.V.A. /1980/Studénka/ 15.1.2008,chlapeček Adámek,51cm,3650g,v 1:14
http://nd.blog.cz/…21558639.jpg
FYZIKARKA /1981/Kroměříž/ TP 24.2.2008 / chlapeček/Lukášek LUCIÁŠ /1981/Ostravsko/ TP 22.2.2008 / holčička/Adélka MÁRTY /1980/Praha/ TP 21.2.2008 / holčička/Emička MAŤKA /1979/Praha/ TP 27.1.2008 / holčička /zatím nemáme MIRENKA /1983/Bílina/ TP 21.2.2008 /překvápko/Klárka nebo Lukášek MOSE /1968/Praha/ TP 18.2.2008 / chlapeček/Vojtíšek nebo Davídek /Alžběta,7.11.1992 a Václav,10.4.1990 PETULINKAS /1982/Rohov/ TP 17.2.2008 / holčička a chlapeček / Míša a Matěj SANDULA /1981/Strakonice/ TP 25.2.2008 / holčička/Rozárka TYNINKA /1984/Brno/ TP 17.2.2008 / holčička/Viktorie
8 HOLČIČEK ** : 5 CHLAPEČKUM **… a 4 překvápka
HURÁÁÁ!!!!!Další zviřátko šťastně na světě!!!!
ANLEI GATULUJU VÁM RODINKO!!!!!!!!!
VENDELINKU, VITAME TE NA SVETE, PREJU HODNE STESTI A LASKY!!!
Anleo, brzy se zotav adej nam vedet, co a jak, musis byt moc stastna, ze je v poradku…
Tyninko, vubec to neni pracne…mam pekarnu na chleba, tam jenom nasypes ingredience podle receptu, za dve hodky vyklopis testo a protoze mi rohliky nejdou tocit, delam ze zizalek uzly jako housky…ty vcerejsi jsou obzvlast vypecene…Marty prijed si ![]()
Fyz - to jsou trdla, ty sestry … a nerozciluj se..jim je o jedno a skodis sobe ;o))
Jeste jsem vam chtela dat tip na nakup. Koupila jsem si v HaQ (nebo jak se ty levny veci jmenujou) bezesvou podprsenku-top za 69,–. Muzu doporucit, pokud zatim nechcete kupovat kojo podprdy, kvuli velikosti. Mam 75E a sedi mi dobre L/XL, tim, ze nebeham, tak nepotrebuju prsa poradne drzet a je moc pohodlna…az zacne tect mlezivo, daji se do ni dat vlozky nebo plena a ani pri spani nebude tlacit..pritom jak je elasticka, tak se v ni bude podle me i dobre kojit doma…
Endy zní to zajímavě, ale já asi bydlím někde v kačí dupě.. protože mě ten název HaQ nic neříká. ![]()
Luciasi, oni jsou mozna jen v Praze, ale podobny sortiment maji i v Vse za 40 apod. Jsou to takovi hadrnici a levne smejdy z Ciny…ale tohle se jim povedlo…
![]()
Ahojky břichatci,
sms od Anleinýho manžela jsem dostala taky, jenže jsem seděla v čekárně u dr., tak jsem se nemohla hned o tu radost s vámi podělit. USmívala jsem se tam jak měsíček na hnoji
Tak to má holka za sebou, 3,5 kg to tedy vůbec nevypadá, že ho vyndali o 2-3 týdny dřív ![]()
U dr. v pohodě, žádná změna, jen se mi ptal, jestli jsem měla neštovice kvůli tomu Bářinýmu oparu a jestli jí to bolí. Pásák prý normálně bolí jak sviňucha, ale Barča je v pohodě a proti včerejšku se jí to hodně zlepšilo, takže to fakt asi bude rychlovka. Jsem ráda.
Endy , já si podobnou podprdu koupila v S.O.S., to je slánská firma původně, ale myslím, že mají obchody po celý republice. Asi za 90 Kč, je to bezešvý prádlo a nedám na ní dopustit.
Ahoj holky,
tak nejdřív:
Anleo, moc velká gratulace a vítáme Vendelínka, hurá !!!!!
A teď bychom třeba mohli mít nějakou holčičku, ne?
![]()
Mně už je líp, noc tedy byla krušná, měla jsem křeče v břiše, které mně budily, ale nad ránem jsem jakžtakž usnula a už jsem normálně snídala. Asi bych si měla dát nějakou dietku, ale už tu vymýšlím koláč, hadi mají dojem, že bych jako mohla péct něco sladkého každý den, když jsem doma, synek by sežral i dva za den ![]()
Luciáši já jsem první strie při Vašíkovi obrečela, udělaly se mi tenkrát na prsou poměrně brzy, ale musím říct, že tam sice pořád jsou, ale dost vybledlé a nějak je za ty roky už nevnímám zle. U Áji se mi udělala jedna „pěkná“ dlouhá přímo z pupíku asi dva dny před porodem, tak jsem zvědavá, co přijde tentokrát. Mně teď spíš hrozně vylezly a ztmavly jizvy po laparce, ale nakonec se nehodlám nikde moc svlečená ukazovat (taky komu, že jo
).
Dneska zase strávím tenisové dopoledne, Nadal sice hraje jak ponocný, ale má kluk dost pěknej zadek ![]()
Endy, nepísla bys mi recept na rohlíky, prosím? Synek o nich pořád mluví, že je mám upéct, hlavně proto, že je teď musí chodit kupovat ![]()
Márty a co naplnit tu vaničku vodou a nacvičovat koupání?
Těším se na fotku ![]()
Fyzikářko, holky mají pravdu, vyprdni se na ně, holt zas jednou srážka s blbcem..
Není ten obchod Hák a Hák, nebo tak nějak? Odtamtud mám totiž asi tu samou, jen jí tenkrát měli v akci za 39,–.
Luciáš píše:
holky dneska jak jste začaly s tím maliníkem, tak jsem koukala na diskuzi na BC, kde to probíraly a ve většině případů tedy lehké porody, navíc byly zmíněny homeopatika Arnica montana 9CH našla jsem si, že by se měla užívat 14 dní před porodem 5 granulek 1 denně. Docela mě to zaujalo, tak jsem si říkala, že to asi prubnu, jen si to musím jít objednat do lékárny.
Ahoj, tak zas nakukuju:o) snad vám to nevadí. Arnica montana je dobrá, může se i 2× denně. Po porodu urychluje hojení. Taky příští týden začnu, k tomu mám i Bachovky. Víc je o tom v článku http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…
Maliník je lepší koupit sypaný v bylinkářství nebo v obchodě se zdravou výživou - já mám Maliník list od Dr. Grešíka - NATURA. Pila jsem ho i v prvním těhotenství.
A moc gratuluju ANLEO k Vendelínkovi!
Lenunka
LENUNKO, koukám, že prodejnu s timhle čajíkem mám přímo před barákem…jdu nakupovat díííííky! … když je ten sypanej teda lepší
![]()