Poradna duly
Jana Čurdová
ANN, já ho koupila v lékárně od MEGAFYTu a je to čaj z listů maliníku…stojí do 30,– Kč a jsou to normální nálevový sáčky…
holky dneska jak jste začaly s tím maliníkem, tak jsem koukala na diskuzi na BC, kde to probíraly a ve většině případů tedy lehké porody, navíc byly zmíněny homeopatika Arnica montana 9CH našla jsem si, že by se měla užívat 14 dní před porodem 5 granulek 1 denně. Docela mě to zaujalo, tak jsem si říkala, že to asi prubnu, jen si to musím jít objednat do lékárny.
Jo a Márty k tomu Tvýmu poslovi, jestli to byl posel? Nevím, taky neporadím. Já měla taky včera zajímavý večer a noc a taky si nejsem jistá, jestli to byli poslíčci nebo ne. Raději bych byla kdyby ne a kdyby už raději nechodili. Moc do smíchu mi nebylo. No a večer mi z nich taky bylo chvilkama až mdlo, a studenej pot, ale hlavně ta bolest jako při menstruaci. Si ale říkám, že jsem se asi namohla na tom proklatém cvičení, co mi tam včera popraskala ta prdel. Je to opravdu hnus a štípe to. Celou dobu nic.. a skoro ke konci, takový překvápko a během jediného odpoledne. Já to prostě nepochopím a docela mě to se*e!! ![]()
Luciáši , co že ti to popraskalo?
To jsi se nepochlubila? A na cvičení? Jako hemeroidy nebo strie, já to nějak nechápu?
No ale cítím, co ty, celý těhotenství naprosto v pohodě a těsně před porodem začneme doma chcípat. Jenom doufám, že nelehne ještě Petr bude moct jít k porodu.
Márty , to asi byl poslíček, co jinýho? No a bude hůř
Potěšila jsem tě?
Ahoj holky,
dala jsem nějaké foto do galerie … snažím se dělat cokoli jiného než se věnovat učení … su hrozná, ale fakt mě to nebaví ![]()
Dneska sme s maminkou byly v Olympii a já jsem uviděla botičky, ve slevě a poslední … nádherný - málem jsem se z nich počůrala
No tak sme je museli koupit, Když ono jak je to malinkatý, tak je to fakt krásný.
Jo a když píšete o těch domácích miláčcích, tak taky jednoho takového máme a ta má přesně míry miminovské - cca 3500g a 52cm na délku a hlavně je to děsně rozmazlený mimino … furt se musí chovat, takže si ji tak střídáme. Jo a aby se od zvířátek lišila co nejvíc, tak jí teď na veterině na:,–(ili na žaludek Ranisan. Uplně stejnej, jako papají lidi. Ona má totiž děsně ráda mandarinky a pak jí z toho bolí žaludek. Taky vám dám ještě do galerky její fotečku…no nevím co bude říkat na Vikinku … je totiž děsně žárlivá a poslednímu miminku co u nás bylo musela hned ukradnout dudlík, pak si lehla vedle miminka a vesele si dudlala ![]()
Luci - taky moc nechápu co tím přesně myslíš
Mohla ti popraskat různě ![]()
Márty - jojo já teda poslíčky ještě na vlastní kůži nezažila … ale podle toho co píšeš bych řekla, že to nemůže bát nic jiného ![]()
Endy - to je moc fajn, že je všechno v pořádku
Emanko - no právě jsem přemýšlela jestli mám vzít oba dva ty Yal gely nebo jen jeden, ale asi vezmu oba … třeba bude někdo taky potřebovat a ono je to přecejen mnohem lepší než nálevy z těch starých smaltovaných irigátorů, který se rozpojujou a pak Ti tam napustí nějaká šikovná sestřička litry vzduchu a to pak není vůbec příjemný
Tak třeba nekomu jestě pomůžu ![]()
Ann, já mám list maliníku od firmy Grešík (www.gresik.cz), koupila jsem ho na Letenském náměstí ve zdravé výživě za devatenáct kaček, ale je to sypaný, ne v pytlíčkách.
Márty, ten košík je fakt nádhernej Podle popisu by to klidně mohly být poslíčky, já nějak neumím ani popsat ty svoje…
Holky, jsem dojedla večeři, dělala jsem řízky v těstíčku s bramborem a sotva jsem položila lžíci tak se mi udělalo hrozně zle a šla jsem to všechno vyzvracet
Od té doby je mi furt blbě a břicho tvrdne o sto šest, to mně asi čeká pěkně hnusná noc. Nějak nechápu, co se to jako stalo ![]()
Mose, chudacku, takova dobra vecirka a prckovi se nelibila? Tak at je aspon noc klidnejsi…nebehala jsi dneska moc?
Ann, taky mam Caj z listu maliniku od Megafytu asi za 35 Kc…musim si ho jit udelat, nejak to flakam…
Marty, to asi poslici byly, holky to popisujou plus/minus jako menses bolesti …
Tyninko, ja kdybych chodila s moji mamcou, tak ta koupi vsechno,co vidi…tesi se na prvni vnouce jako blazen…
hehe, Endy taky nevím, co by si jako mladej představoval lepšího
Poslala jsem mu tam jogurt a zatím jakž takž, ale žaludek mám pořád jak na vodě a břicho jako šutr. A to jsem celý den víceméně polehávala u tv, jenom jsem chvíli žehlila a vařila… No snad to bude do rána dobrý, jdu si dát sprchu a pro změnu zalehnu.
Tyninko , Viktorka má tedy výbavu
, ta se má. Koukám, že babičky jsou asi všude stejné, tedy u nás tchyně nekupuje nic a moje máma čeká až se Vojtíšek narodí, no, řekněme, že je poněkud dost pověrčivá ![]()
Tak se dobre vyspi …
Ja se do postele ani moc netesim, uz nevim jak si lehnout, aby se mi lezelo pohodlne a navic se mi spatne zveda, kdyz vstavam…a to mame ted postel o trochu zvysenou, takze by to mela byt pohoda…
Me ted kyne testo, bude hotovy v jedenact a pak jeste musim umotat a upect rohliky..ale uz se na ne tesim, mnam…klidne si dam pulnocni svacinku i za cenu paleni zahy…jsem huba zmlsana… ![]()
jo holky udělaly se mi na prdeli strije.. celou dobu nic, včera jsem cvičila jak zběsilá, jsem si říkala, že když je to jednou za týden, tak ařt cvičím poctivě, dělaly jsme cvik, kterej ještě předtím ne.. a já cítila jak se mi brutálně natahuje kůže až to štípe.. ale nijak jsem tomu nevěnovala pozornost, no večer jak jsem se šla koupat mi manža říká, proč jsem se tak škrábala, že mám poškrábanej zadek, no a já na to koukám jako tele na nový vrata do zrdcadla a říkám, že to nejsou škrábance a pos*aný strije.. až se mi chtělo z toho brečet, měla jsem to na krajíčku. Celou dobu nikde nic.. a jedním posraným cvičením tohle. Naštěstí je to v místech, kde to schovaj plavky a kalhotky, ale já vím, že to tam mám. Tak jsem si byla v lékárně pro krém, tak mne paní lékárnice potěšila, že na to nepomáhá nic.. jedině laser.. tak taky super a tedy raději mi doporučila, abych se vyhla natahování, že teď je to nejhorší a mohla bych popraskat i jinde a víc. No můžu vám říct, docela hnusně to i štípe, tak se mažu a svítím bostimulační lampou, snad mi to aspoň něco pomůže. ![]()
Téééda Luci, tak to je drsný. Já mám teda strie z puberty - zadek a prsa, ale teda, že bych cítila, jak mi kůže praská… to nee. To jsem ještě neslyšela, většinou svědí kůže atd a postupně se objeví, ale takto šíleně … teda chudinko … opravdu - cvičením ku trvalé invaliditě. V lékárně měli bohužel pravdu … krémy jsou jen jako prevence a stejně tam jde hlavně o to masírování kůže. Když už se strie udělají, tak je to blbý … já je mám už leta letoucí a furt tam jsou … ale není to tak moc vidět, když to zesvětlá . Jo a třeba Tě trošku uklidní, že dokonce bývalý přítel měl taky strie, takže i chlapi na to trpí
Jo a Arnika montana 9CH je prej opravdu dobrá .. doporučila mi to v lékárně paní magistra, která je teď na MD. Já už je beru teď …protože člověk nemůže vědět, kdy porodí, tak si říkám, že pro jistotu.
Mose - to tI teda nezávidím … tak dobrý papu a ty si hi musela vyzvracet. No tak Tvůj poklad asi neměl zrovna chuť na maso, že? Pověrčivý sme zkusili být na kočárek, ale já jsem to zavrhla, že to tak nejde … to bych se pak zbláznila, protože se najednou všem zdály sny, že jim vypadaly zuby, atd. a to znamená normálně umrtí dítěte a sousedka do toho začala, že když se jí to zdálo a byla těhotná, tak potratila … tak jsem si řekla, že žádným pověrám nevěřím a snář jsem dala do knihovny s tím, že je všechno na osudu a ne na tom co se říká. Takže jsem si natruc odvezla kočárek od babičky domů (on by byl stejně pak načuchnutej kouřem, jak babi doma kouří ) ![]()
A moje maminka mě za normálních okolností krotí v nakupování,ale dneska si zrovna chtěla koupit kalhoty do posilovny ty neměli, tak sme sháněly boty pro brášku a narazily sme na ty botky … oni jak ležely vedle těch ostatních obrovských bot, tak byly neodolatelný:-) takže ani maminka neodolala. Jinak jsem strašlivej blázen já
No Vikinka má 3 šuplíky a věšací skříňku, takže já už se pomalu stahuju … stejně než se znovu dostanu do svého oblečení, tak to bude trvat a zatím musím hezky oblíkat aspoň malou ![]()
Tak dobrou noc holky a snad se vám dnes bude spát líp než včera … jujda
a teď jsem si vzpoměla, že Anlea bude mít poslední noc s bříškem - trošku závidím, ale je pravda, že si ho ještě pěkně užiju … dokud nekřičí ![]()
Tak já se jdu zase učit. Dobrou noc.
Jo a mimochodem … Endy, tak to máš můj obdiv … domácí rohlíčky jsem ještě nepekla, ale musí to být dost pracný, ale taky děsně dobrý.
Já se chystám, že vyzkouším příští týden upéct medovník, tak jsem zvědavá
Tak dobrou chuť ![]()
Dobré ránko,
myslím na Anleu a držím pěsti.
Luciáši, mám jedinou strii na břiše a ta bude vidět v plavkách, pokud teda neseženu od souseda potapěče neopren.
Márty, poslíčkuju už druhý týden, včera jsem myslela,že nedojdu domů od našich a to bydlíme 50 metrů od sebe.
Holky, já jsem se včera tak vztekla v domově důchodců, že jsem měla co dělat, abych jim tam nevynadala. Byli jsme za manželovou babičkou, je jí 90, pořád chodí, neposedí, je neklidná. Mě chytla křeč,seděla jsem v křesle, babča někam vyrazila a než za ní vyběhl Pavel, šla kolem sestra a říká druhé sestře: Ti dva si tam sedí a ona jim zatím utíká ke schodům.
Jak si může dovolit kritizovat? Chodíme na návštěvu pravidelně, umíme si babičku přebalit,nikdy sestry ničím neobtěžujeme a tohle je reakce.
Omlouvám se za dlouhý citový výlev, ale fakt mě to dost sebralo.
AHOJ KOBLIŽKY ![]()
ANLEI MYSLÍME NA VÁS!!!!!!!!!!!!!
FYZIKARKO,nedivim, se, že tě to naštvalo…některý lidi jsou prostě blbci a nic s tim neuděláš…
LUCI, strie na zadnici jo? Jaromír je má na zadku taky,ale už vybledlý a není to tak strašný,ale chápu tě, že tě to štve,protože já bych je snad vořvala taky…člověk se maže jak pako a stejnak se udělaj
svinďurýny. No, já zatím žádný nikde(ťuk-ťuk) nepozoruju,ale na břiše mám tak napjatou kůži,že není možný,aby to přežila bez úhony! ![]()
ENDINY domácí rohlíčky k snídani do postýlky…teď by se šikly…MŇAAAAM!!!!!
MOSE, že by mládě nebylo masožravec?
A máš supráckej kočičí blázinec!!!!Dám do galerky foto,jak si Maxulína oblíbil vaničku,pořád se v ní vyvaluje ![]()
TYNINKO, to je super výbavička!!!!A z HaMka máme to tričíčrko s dráčkama taky…zakoupila segra - tetička Míša
A Eliška? K sežrání!!!Já miluju zveř ![]()