ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2724
25.1.08 12:20

Téééda, to jsou doupátka!!!

K borové vodě na otírání očiček mám taky ty čtverečky. Dala mi je k ní hned lékarnice, když jsem ji kupovala.

AJJOO a LUCI, já postýlku taky nemám…jenom tady jezdim s tim košíkem,který taky v ložnici nemám kam dát. Taťka se nechce vzdát místa na pracovním stole (původně jsem jej chtěla používat jako přebalovák)…nevim, co vymyslim, jak to předělám,aby byl spokojenej on i já i Emička… :( :( :(

No, ono jedno řešení je…do budoucna se počítá s tím, že si byt JEDNOU vyměníme s tchánem. Bydlí v 3 plus 1 s lodžií sám…my budem ve 2kk tři…ale do toho se bohužel nemůžu míchat. Jenže jakmile se jedná o bydlení,tak ani tchán, ani synáček se do ničeho neženou…razej teorii, že je lepší jet na hory, vyjet na výlet apod. než něco doma udělat (třeba přivrtat blbej obrázek nebo vyčtukovat pokoj - tchán má holý panely v jednom pokoji už 2 roky!!!!!)…a to je netankuje ani to, že bude Emík…kdybych mohla, tak si ten nábytek aspoň u nás přešoupu sama, jenže to teď nepřichází v úvahu…no jo no, tohle mi na Jaromírovi dost vadí,ale nic s tim nenadělám-tyhle věci dělá na poslední chvíli a pod tlakem… :twisted: Takže už to vidim,jak Emčka bude zavřená v obýváku a taťka bude dělat bordel se stěhováním vedle v pokoji…JE SORRY, tak jsem to na vás někjak vysypala… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
25.1.08 12:45

LUCI: já ti ani nevím s tím břichem. Třeba s Adámkem mi snad břicho nekleslo vůbec a měla jsem ho jednou tak velké jako teď fakt byla jsem jak tank no a malý se narodil tři dny před termínem. Teď mám břicho o dost menší a kleslo, ale podle dr. se vůbec neotvírám a ani já si nemyslím, že bych měla v nejbližších dnech rodit.

MÁRTY: taky máme starosti s bydlením :( Budeme ve 2+1 už čtyři. Mrzí mě, že Adámek nemá svůj pokojíček a doufám, že se to co nejdřív změní. Na Adama si stěžovat nemůžu ten spraví, přestěhuje, pomůže mi s úklidem… no jasně taky se mu musí chtít, ale jak říkám v tomhle si nemůžu stěžovat. Přeju ať to taky nějak vyřešíte.

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
25.1.08 13:37

Ahoj holky,

Endy , díky za recept, ukecala jsem hady, že „můžu“ péct až zítra, naštěstí kupodivu na dnešek zbyl kousek koláče. Tak dám vědět, jak jsem to zvládla. A se zvěřincem je to občas těžké, někdy mám chuť se na celý chov vykašlat, ale někdy je to zas radost, tak uvidím, když nebudu s prckem zvládat, tak jdou všichni na kastraci a hotovo :wink:

Já mám matraci v postýlce taky ještě v igelitu, ale já to chtěla mít postavené protože až budu v porodnici, tak by to tu asi těžko někdo připravil. Starosti s bydlením nezávidím, Radek taky rád nechával všechno na poslední chvíli a nejhorší bylo, když se něco udělalo „zatím“ - pak to tak strašilo třeba léta… No asi to bude znít hnusně, ale jsem si vloni na jaře nechala udělat v bytě docela podstatné úpravy tak nějak podle svého, podlahy a tak, vymalovala a vlastně mně vyhovovalo, že jsem se nemusela s nikým o tom dohadovat ani doprošovat. :oops: Ale stejně bych se nejradsši letos přestěhovala, tak uvidíme, jestli to vyjde.

Na očička nic nechystám, nikdy jsem hadům nic takového nedělala a asi jsem ignorant ale ani nevím proč by se mělo?

A s klesáním břicha u sebe taky nějak nevím. Já jsem si včera hledala, jestli něco znamená, že mi napsala dr. do průkazky, že mám měkký čípek, tak alespoň nějaká změna. Ale CS mám pořád 3, takže zas ne tak velká :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
25.1.08 13:41

MOSE: tak to jsem ráda, že nebudu sama kdo nebude vytírat očička taky nevím proč bych měla :)

Teda mi jde ten úklid dneska nějak pomalu :roll:

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
25.1.08 14:31

Teď jsem si vzpomněla, co se mi v noci zdálo - že jsem porodila hned dva chlapečky najednou :D :D Byli strašně maličcí (v tom snu měli tak 20 cm maximálně) a hrozně oškliví. A já jsem byla ráda, že jsme napsali obě ty jména, že takhle mám pro každého jedno jméno :lol: A taky jsem se nějak pokoušela je kojit, ale bylo to nějaké nepříjemné, tak jsem třeba v noci nějak blbě ležela. Dobrá blbina, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
25.1.08 14:56

Mose , dobrá blbina :lol:

Márty , myslím, že takhle funguje fakt většina chlapů a jseš rozumná, že ho do ničeho nenutíš. Taky si myslím, že to pochopí sám, až se budete mačkat v bytě ve 3 se zvířátkama a půjde mu i o jeho pohodlí. Na druhou stranu fakt by ti chlapi někdy potřebovali popostrčit. Spíš teda by to mělo napadnout toho tchána.

S těma očičkama, myslím, že si pamatuju, že některý miminka je můžou mít trochu podrážděný a nesmí jim do nich přijít voda nebo mýdlo, když se koupou, pak se to po koupeli vymývá tou borovkou. Ale preventivně to asi taky dělat nebudu. Já tady ty věci nenakupuju, lékárnu mám před barákem a kdokoliv tam skočí.

Byla jsem ve 2 na monitoru, šla jsem pěšky a musím ve 4 do nemocnice na monitor znovu, protože se emánek moc nepředvedl. Asi spal nebo co, prostě byl málo aktivní, tak to chtějí natočit ještě jednou. Myslím, že je to dost běžný, ale radši si jdu dobalit tu tašku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
25.1.08 15:22

Holky, jen tak zběžně jsem nakoukla a tady už je další miminko!!! Takže Anlei obrovská gratulace k Vendelínkovi 

My jsme byli včera v poradně a paní doktorka nás moc pochválila. Propouštěcí váhu jsme měli 3440g a včera už měl malý 3800g :D takže baštíme dobře, jsem moc ráda, jen aby to vydrželo. Za chvíli se nám vrátí taťka, tak chceme jít na procházku, už se moc těšíme, tak se opatrujte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
25.1.08 15:33

Holky, já taky ždnou borovou vodu nekupuju, uvidíme jestli ji budeme potřebovat, když tak se hned koupí. Není problém skočit někam do lékárny.

Emanko s tím monitorem si nedělej hlavu, pokud Ty víš, že se Emánek už dnes hýbal.. tak to je v pohodě. Naše adélka byla taky líná, ale pohla se aspoň 5× tak nás nechali tak. Pak jsem vysvětlila, že se nejvíce hýbe, když se najím a byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
25.1.08 15:43

moje kamarádka, když čekala první cca před rokem a půl taky když šla dopoledne na monitor.. ticho po pěšině.. jako když utne.. malej prostě chrupkal.. tak musela večer jezdit znou, stalo se jí to vícekrát. Malej pak spinkal i jak se narodil, teď čeká druhé o týden dříve než já a malej se mele jak zběsilej, takže se připravuje na to, že asi s ním moc klidu mít nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
25.1.08 16:04

Holky, mě dítě přes den spí skoro pořád, akorát po snídani a po obědě ožívá tak na půl hodiny. Ale zato úderem 20.hodiny začne řádit jak černá ruka a mele se až do půlnoci.
Takže na monitor musím po jídle jak Luciáš.
Akorát doufám, že takový režim nebude mít i po narození.

• Citovat
  • Upravit
2724
25.1.08 16:31

Myslíte, že když jsou mrňata aktivní večer, tak takový budou i až se narodí? To mě teda pos… protože Emušák se taky nejvíc mele večer 8O

MOSE, opravdu dobrá blbina :D Ale prej jsou tyhle sny teď normální :P

EMANKO, AJJOO…jsou to prostě chlapi, ale naši :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
25.1.08 16:33

jj Márty prej na tom něco je, jaké je mimčo v břiše, jakej má režim, tak takové je prý i když se narodí. Tak to my bychom to mohli relativně přežít. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
25.1.08 16:49

Ahoj holky..

tak uz jsem to docetla..a jeste se chci juknout na fotky..ja mam malou celkem hodnou,ale monitor to je pro ni..pokazdy ho chce rozkopnout..ale zatim ho mam vzdycky na 100%…

Jinak postylku mam sice slozenou,ale vecicky do ni mam vyprany a schovany v tasce..to povlikne bud Tibi az budu v porodnici nebo az prijdem z porodnice..prece jen jeste mam mesic cas a znate to jak se v tech panelakovych bytech prasi..nerada bych to prala zase a zehlila,ty volanky my jednou stacili..

Holky uz jste nekdo videl Zdeniny prdolku..uz ma nekde fotky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
25.1.08 16:59

Jeste jsem se chtela zeptat,jakej kremicek budete davar prckum na cumacek,proti ofouknuti,omrzlinam atd???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
25.1.08 17:07

SANDUL, ještě jsem fotku ZDEENJI hrošátka neviděla, ale SHARANE byla v ledňáčkách a prej psala, že má trochu problém s kojením a je unavená,ale jinak dobrý (pokud jsi to teda už nečetla taky) :wink:

Na čumáček mi poradila sestřenka zimní krém od NIVEI…uvidíme,jestli nám bude vyhovovat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí