Poradna duly
Jana Čurdová
LUCI, díkes za pochvalu…už aby tam přibyly další dětičky…třebas nějaká to hooolka.
AJJOO, dej si nohy nahoooru, když není náladička.
TAK TAŤKO VEDELÍNKA, kde jsou ty fotečky!!!! ![]()
Tak naše zvěř teda taky netuší vůbec nic, maximálně Eman je naštvanej, že mi nemůže ležet na břichu, protože to má do kopce
A navíc mají úplně jiné starosti, dneska pro změnu začala říjit malá Hanička, já se picnu ![]()
Strávila jsem asi dvě hodiny první verzí šablony nových webovek a ono se mi to nějak blbě uložilo, takže většina práce je v tahu
![]()
Tak jsem ještě sprdla hady, protože mi lezou na nervy
- vcelku den na …, doufám, že to bude zítra lepší.
Dneska jsem chtela v lekarne borovou vodu na ocicka a oni mi ji am rozmluvili a dali mi misto toho Opthalm roztok..prej je nejlepsi..ja nevim..mate s tim nekdo zkusenosti??
Hlavne vubec nevim jak ji to mam do tech ocicek pak davat,je tam u toho kelimek,ale ten je pro dospely..malej to tam mam dat jak? jen otrit ocicka nebo treba inj.strikackou kapnout?
A docela me dneska vyrazila dech cena za detsky nuzticky.. ![]()
Ale jinak uz mam vsechno..jen jeste potrebuju jednu kojo podprdu..tady ty exoti u nas to berou jen po jednom..mam TIMO,je moc prijemna a velikost mam 90 C..dneska jsem jeste objednala flasku Avent pro prvni piti a lehatko do vany..
Ahojky,
tady je link na ten recept na rohliky, jak jsem psala, ja jen udelam zizalu a na ni udelam uzel. Housky jsou spis jako banketky, ale jsou moc dobre…Tohle mnozstvi je na jeden plech, ja mela asi 15 pidihousticek…
http://www.mimibazar.cz/recept.php?…
Jinak u nas se vari vecere ve velkem, aby si mohla vzit tchynka s sebou na obed a me a tchanovi zbylo k obedu…
Musim se pochlubit, ze jsem za porod v predstihu dostala digitalni fotak, je vymazlenej, vodotesnej, tak se s nim musim naucit zachazet, at ty fotky za neco stoji…
Dnesni pedikura enonuno…doporucuju.....
Mose - jo je to Hak a Hak..jsem skleroza… a s kockama si tedy uzivas…jeste, ze my je mame kastrovany a psice hara jen skoro dvakrat do roka…
Tyninko, koukala jsem do galerky, Viki bude pekna koca, samy krasny vecicky, i ta soupravicka do postylky je krasna… a mas krasne malicky bricho…ja uz nic s paskem nesnesu a manzel mi rika kamenozroute, protoze kdyz u PC sedim na mici, tak mam prsa polozena na pupku..jako ten kamenozrout ve filmu… ![]()
Sandul, tak jak na oci taky nevim, ale rikala jsem si, ze se to v porodce nad dozvim…
U nas zverinec asi taky netusi nebo je mu to jedno… Jedna kocka chodi pod perinu vyhradne k manzelovi, ale to ji asi smrdi levandulovy krem, ktery na bricho pouzivam, naopak druha kocka mi zacala vic lezt na klin a mazlit se, protoze se ji na brise dobre a pohodlne lezi…
Lenunka píše:Ahoj, tak zas nakukuju:o) snad vám to nevadí. Arnica montana je dobrá, může se i 2× denně. Po porodu urychluje hojení. Taky příští týden začnu, k tomu mám i Bachovky. Víc je o tom v článku http://www.baby-cafe.cz/modules.php?… .....
Lenunka
Holky, ptala jsem se na ty Bachovky a Arnicu holčiny, která napsala ten článek, a toto je její odpověď:
„Bachovky můžeš v pohodě užívat v rámci předporodní přípravy, ale tu arnicu bych nechala až po porodu. Nesouhlasím s "preventivním“ podáním homeopatik, protože ta mají být podána na základě symptomatického obrazu, který prostě před porodem vykazovat nebudeš. Jinak v jedné dávce postačí 1 kulička (těch 5, co doporučuje Boiron, je pouze obchodní tah, u homeopatik nezáleží na počtu kuliček v jedné dávce, ale na počtu opakování a potenci)."
Sandul, očička stačí otírat, prý jsou dobré ty čtverečky z lékarny,kterýma se desinfikuje třeba před injekcí.
Včera jsem zabalila tašku do porodnice, poslíčkovala jsem celý den, takže pro klid duše.
Fotky Vendelínka pořád nic?
Dobré ranko ![]()
Tak kdepak máme Vendelínka? ![]()
Teď jsem si tak vzpomněla na ZDEENJU z ledňátek…třetí den maminkou… ![]()
Ahoj koule,
večer jsem si vyměnila pár sms s Anleou - psala, že tatínek zapíjí Vendelínka někde na Kladně, asi ty fotky nestihnul, ale já ho chápu. My počkáme, i když jsme teda zvědavý, ale syna zapíjí možná jednou v životě
A to se musí pořádně!
Anlea psala, že jí v 9 večer plánujou zvednout z postele, že to bolí, ale samozřejmě to stálo za to. Vendelínek u sestřiček brečí a jak jí ho přinesou, je spokojenej. Bodejť ne. A Alenka už si chovala brášku. Tak to je asi všechno, co vím ![]()
My byli včera večer u kamarádů na promítání fotek a filmu z Afriky, kde byli na dovolený na svatební cestě, Báru jsme odhodili k našim. Fotky byly úžasný, musel to být zážitek. Její manžel má focení jako velký koníček a většina těch fotek byla jak z kalendářů. Ty zvířata - krásný. Kamarádka mi říkala, že mi závidí to břicho a já jí zase trochu záviděla ten zážitek, který asi nikdy mít nebudu. No každej něco ![]()
Endy , rohlíky zkusím asi taky, vypadají dobře. Na mmb receptech je super, že jsou většinou jak pro blbý, což mě vyhovuje. Často třeba nevím na kolik stupňů co péct, nejsem tak zkušená kuchařka.
Tyninko , my máme nejen stejný kočárek, ale i přebalovák
Já mám ale korbičku jinak červenou - s černým - strčila jsem ti jí do galerky. A taky jsem tam strčila svojí fotku, teda čumim na ní příšerně, ale vy mi omluvíte, sem měla tu rýmu. Důležitý je emánek ![]()
Dneska je venku moc hezky, už se chystám ven, musím začít chodit a nějak se rozpohybovat zase, jsem pořád ležela.
Ahoj bublinky..
Emanko domeček máš opravdu krásnej.. ![]()
holky vy už tak máte nachystaný postýlky a povlečený.. já ji ještě nemám ani složenou.. matraci mám ještě zabalenou v igelitu jak jsem ji koupila.. vy fakt nechcete nechat nic náhodě.
No my se jdeme dnes mrknout někam po nějaké skříni pro malou, na její věcičky, protože do naší se to už nevleze. By musela být nafukovací.
Jinak jsem vám tak taky vrzla fotečky našeho domečku, ale bez obličeje, protože se tam tvářím jak jetlech. Manžel totiž trval na to, že mě vyfotí.. a nebyla jsem z toho nadšená.
Ahoj holky,
zdravíme při pátku. Před chvíli jsem vstala. Teda už podruhé
poprvé jsem se vzbudila opět ve čtyři byla zvhůru do sedmi a pak jsem si šla ještě lehnout. Odpo si jedeme pro Adámka k mamce tak mám v plánu dopo vytřít, uklidit koupelku, utřít prach…
jo a dám do galerky svoje břicho a mrknu na ty vaše ![]()
LUCI: postýlku ještě nemám ani povlečenou ani postavenou, ale na to je vždycky čas i kdybych už byla v porodnici takže s tím neplaším. Stejně jako s přebalovákem ![]()
Dneska asi zajedeme do tesca koipit ještě fialové plínky mají je v akci a taky přesnídávky pro Adámka no uvidíme jestli tam ještě neco bude ![]()
Teda já jako zkušená matka bych se asi ptát neměla, ale na co kupujete tu vodu na očička?
Adámkovi jsem očička nepotírala. Já spíš uvažuju o těch probiotických kapkách, ale počkám jak na tom bude malá s bříškem než by se měla trápit tak jako Adámek tak bych radši dala těch šílených 600 Kč. Prý jsou fakt účinné a bříško pak nebolí.
A.
Fotečky jsou v galerce ![]()
zdá se mi, že mám to břicho dost spadlé proti vám ![]()
Jinak vám to všem moc sluší ![]()
A.
Ajjo domeček máš úžasnej. Co se týče spadlého bříška, to co jsem tam dala fotky, tak už dnes ho mám taky podstatně níže. Byla jsem v úterý v práci a první co bylo co mi ženský řekly, že mám to bříško tedy o dost níž, než jsem měla. i mamka mi říkala, že si všimla, že mi kleslo. Já to nějak nevnímala, protože se vidím stále, ale okolí to vidí líp. Hele a dá se nějak říct, jak dlouho před porodem to bříško začne takhle klesat, nebo v tom nic není a je to individuální. Mě totiž každej straší, že si tipujou, že to bude dřív, než co mám termín 22.2. tak se chci jen ujistit, zda na tom něco opravdu je, nebo je to jen další babský tlach?