ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
431
22.1.08 21:51

Mose - taky jsem takový blázen, když ono je na ty miminka všechno tak krásný … koupila jsem dokonce i bundu, kterou si malá asi poprvé oblékne tak za dva roky :lol:

Sandul - stejně jako holky si nemyslím, že by na porodních mírách malé Alžbětky bylo něco zvláštního. Některé děti jsou takto menší a za tu chvilinku po termínu už zrovna moc nerostou. Je pravda, že kuřačkám se většinou rodí menší děti,ale stejně tak se z jakéhokoliv důvodu i bez důvodu může narodit malé dítko. Stejně tak taky můžeme porodit před termínem a děťátko bude větší.Já jsem tedy byla dost silná kuřačka, ale jak jsem se dozvěděla o mimiskovi, tak jsem s tím hned švihla, protože jim to dělá hodně zle a navíc hrozí vyšší riziko syndromu náhlého úmrtí … prostě nemůžu škodit prckovi kvůli svému zlozvyku, ale to je jen můj názor. Já bych byla za malé dítko celkem vděčná :-)

Luciáš - přesně tak jak říkáš. S tím jídlem na tom něco bude. Já dnes nesnídala a malá půl hodiny nehla ani prstíkem, pak sme ji teda donutili, ale fakt nechtěla. No a došla jsem domů, začala jsem snídat a okamžitě si můj poklad začal hrát na horskou dráhu - no úchvatné jsou ty dětičky :-)
Jo a s tím klesnutím bříška - buď v klidu, teď už nemůže být na nic moc brzy. Já jsem měla pupíka kleslého a malou natlačenou dolů už někdy ve 30.týdnu, tak jsem si říkala, že asi 36. budu nejpozději rodit, protože všichni popisovali klesání až tak 34. - 36. tt no a držím ještě teď a možná budu držet až do termínu 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
22.1.08 21:55

Jo a maminka mi dnes koupila taky nový kráááásný měkkoučký župan jako dárek k porodu, ale asi si raději do porodnice vezmu starý, abych si ho hned nezničila.

Jo a holky … Emanko a Mose … taky mám streptokoka neg. , Ale to je uplně jedno, jaký má maminka věk :-) To by byla diskriminace už i ze strany bakterií :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
23.1.08 07:32

Ahojky,

zdravim. Emanko , moc díky za ten seznámek tašky k porodu - samé užitečné věci. Hned si to taky připravím :wink:

Co se týče váhy Alžbětky, tak je fakt úplně normální.. Každé miminko nemá 3,5 kg :wink: Já bych takového prcka brala..k porodu by to mělo být jednodušší..i když Zdeenja to také měla asi dlouhé.

Ad. špinění, hlenová zátka apod.. tak s přestávkama špiním a odchází mi zátka už tři týdny (většinou po vyšetření tak dva dny).. Tentokrát tedy více.. Ale asi to není záruka ničeho. Někomu odejde chvilku před porodem a někomu takto postupně.. :oops:

Tak vám holky taky přeji, ať se vám tu rodí samá zdravá miminka. Vidím, že u některých se již schyluje a předbíháte :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
23.1.08 07:51

Ahoj holky,
ani vás nestíhám dočíst.
Márty, doktorku jdu domluvit dneska.
Anleo, už se Ti to krátí, ty jo.
Holky, my máme přes den klidné a hodné dítě, skoro se nehýbe. Ale ty noci stojí za to :( . Doufám, že takový režim nebude mít i po porodu.

• Citovat
  • Upravit
Ann
9977
23.1.08 07:57

Zdravím těhulky 8)

Endy, jsem zvědavá, co Ti dneska řeknou u doktora, držím pěsti :wink:

Anleo, tak si užij poslední den s bříškem a moc na Tebe budu myslet, aby to všechno dobře dopadlo a Ty měla co nejdřív ten veliký poklad u sebe :D

Sandul, mně to taky nepřijde nijak extrémní… hlavně, že je mimčo zdravé :)

Mně ještě bříško nekleslo a dneska mám kontrolu, tak doufám, že mi vyjde streptokok stejně jako Vám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
23.1.08 08:37

Ahojda :D

ANLEI, tak poslední den s bříškem a zítra už budeš mít u sebe svoje mrňátko :P

ENDY a co ty?

Dneska moc nebudu, protože mě babička pozvala na oběd,tak jedu konverzovat :wink: Bydlí až na Chodově, tak to mám skoro hodinu metrem…chjo a mě se tak špatně v tom metru sedí! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
23.1.08 08:46

Ahoj holky,
tak musím říct, že jsem tedy měla fakt příšernou noc. Buď mě budilo čůrání, nebo to jak manžel chrápal a když ani jedna tahle věc, tak bolesti v podbřišku. Tak odhaduji, že to byli poslíčci, no ale jsem úplně hotová a nevyspaná. No a k tomu všemu byl ještě úplněk, nebo snad bude každým dnem, takže úplně ideální záležitost. Jsem byla včera moc aktviní. Jsem se skoro celej den nezastavila a furt jenom honem honem, že jsem se pak trápila s poslama. Jsem jim pomohla tím svým shonem. Takže dnes mám na 10,00 kadeřnici a pak budu jen leháro, ani vařit nebudu, to jsem ještě včera stihla. Takže na to dnes prdím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
23.1.08 08:56

Ahoj holky,
moc Vám děkuju že na mě tak myslíte.
V noci jsem nemohla vůbec spát a teť jsem jak přejetá parnim válcem.Tý jo, opravdu dneska mám poslední den s bříškem :lol:
Pořád chodim a něco přihazuju do tý tašky do porodnice, mám totiž dojem že mi určitě ještě něco chybí ale nevím co :lol:
Babička si vzala na dnešek a zítřek dovolenou tak nám aspoň tak pomůže s Alenkou.Ta se mě teť ptá jak že mi to rozříznou to břicho a začíná trošku žárlit.
Holky, hned jak budeme vědět přesnej čas operace tak Vám písnu sms ať víte kdy přesně ty palce držet :wink:
Taťka má připravenej foťák a kameru a má instrukce komu pak fotečky poslat takže snad to zvládne.
Ještě jim jdu umejt nádobí a pomazlit se s Alenkou,kolem poledne nás taťka vyzvedne a vyrážíme, ale ještě se s Váma přijdu rozloučit
Zatim papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
23.1.08 09:09

Anleo, drž se, je jasný, že jsi nervózní, kdo by nebyl. Zítra odpo už budeš vysmátá :lol:

Holky, tady teda dneska depka. Noc byla strašná, mně od tý rýmy strašně pořád bolí hlava, včera jsem měla snad 5 Paralenů a mám pocit, že už nezabírají - nic jinýho asi nemůžeme, co? Jak mi není nic moc, tak se pořád povaluju a bolí mi záda. A v noci, když jsem konečně začínala usínat, začal Báře zvonit mobil a o půlnoci jí volala nějaká kamarádka, která pak napsala sms, že se omlouvá, že je náměsíčná a volala jí ze spaní. Kdyby ta holčička byla vedle mě, tak jí roztrhnu. Mně to probralo a pak jsem snad 2 hodiny čuměla. No a dneska ráno jsme zjistily, že se Báře udělala nějaká divná vyrážka kolem oka, taková načervenalá krupice, takže musíme někam k doktorovi, u dětský mi neberou telefony, takže tam asi dneska nejsou. No mám fakt náladu, že bych skoro brečela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
23.1.08 09:19

Holky, nedepkujte :! Venku je sluníčko, tak si to užívejte 8)

Anleo, taky bych byla nervozní, ale za pár hodin u sebe budeš mít Vendu, tak se i těš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
23.1.08 10:18

Holky,
teť mě napadlo, někde musíte mít do nemocnic sebou i svůj příbor tak si ho radši přibalte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
23.1.08 10:26

Anleo , vůbec ti nezávidím to čekání na zítra, už radši mít to za sebou, viď? Každopádně tfuj, tfuj, tfuj - samé štěstíčko a zítra na tebe budeme moc a moc myslet. A těšíme se ne fotky.

Emanko nedepkuj, nemáš šanci lehnout si na chvilku přes den? Já to obvykle doháním odpoledne, to co nenaspím v noci. I když musím říct, že na dnešek jsem spala dobře, dokonce až do osmi a nestraším od šesti jako jindy… Držím palce, ať Báře nic není a vyrážka zmizí.

Myslím taky na Endy, co jí řeknou a taky se jí musím zeptat, jak se jí podařilo na tu Bulovku objednat, já tam volám od rána a telefon mi nezvedají a nezvedají a jsou tam prý jen do 11. Hlavně, že mají všude napsáno, ať se těhulky telefonicky objednají :cry:

Tyninko, to jsi mě rozesmála s tou diskriminací :lol:

Luciáši, dobře děláš, pěkně relaxuj :D Zrovna jsem dneska myslela na to, jestli se nemám objednat ke kadeřnici, jsem si v neděli přistřihla ofinu a vypadám dooost podivně, tak ještě počkám, jestli si nezvyknu :wink: Když ne, tak si to budu muset nechat přistřihnout všechno.

Chci dneska začít předělát svoje webovky, ale nějak ne a ne začít, místo toho čučím na tenis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
23.1.08 10:55

Tak holky,
opatrujte se tu všechny, hodně odpočívejte a my se ozveme až budeme vědět co a jak. No a hlavně budeme zítra rozesílat ty super zprávy o narození Vendelínka. :lol:
Tak papa a moc děkujeme za podporu :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
23.1.08 11:06

Anleo, posíláme moc moc štěstíčka a myslíme na Tebe :srdce: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
23.1.08 11:12

Anleo, drž se a ať vše dopadne na 1*.
Tak doktorka zařízená, vyrážím k našim na oběd, pak za manželovou babičkou do domova důchodců a večer na poslední část předporodního kurzu i s tatínkem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex