ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2324
30.1.08 14:10

Ahoj holky,
nestíhám dočítát, jen vám tu naťukám rychle novinky ode mne - dneska jsem byla poprvé na kontrole v porodnici a hned mi prosím držte palce. Asi osmkrát mi měřili tlak, podle dr. je ošklivě vysoký a pokaždé byl ještě o kousek vyšší, brali mi krev a ve tři hodiny tam musím být zpátky pro výsledky a domluvu, jestli tam zůstanu. Porod mi vyvolávat nebudou, ale cituji „propustná na 1,5cm, hlavička naléhá“ - ale prý se z toho nedá usoudit, jak rychle se to blíží… Jsem nervózní, protože se mi fakt nechce zůstat trčet v nemocnici, tak tu ještě rychle házím věci do tašky, kdyby přeci jen … :cry: Jestli se ještě vrátím, tak se hned ozvu, jinak zjistím, jestli tam nefunguje wi-fi pokrytí, že bych si nechala kdyžtak donést noťas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
30.1.08 16:03

Mose, tak jsem Tě nestihla, ale doufám, že je a bude vše v pořádku. Hele a kdy jsi byla naposledy na kontrole? To já jen tak ze zvědavosti, abych byla v obraze, jak rychle došlo ke změně. Že by další miminko? Sice má ještě čas, ale klidně by mohlo co??? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
30.1.08 16:18

Téééda MOSE, tak držim palce 8O

Já si dneska přivezla konečně tu tašku do porodnice, tak do ní pomalu začnu snášet věci…únor už je za dveřmi :!

Zítra v deset jdu taky poprvé do poradny,tak jsem zvědavá, co všechno semnou budou provádět a co všechno zjistím. Myslíte, že mi budou taky dělat monitor a řeknou mi kolik váží a měří mimčo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
30.1.08 16:27

Mose, no teda, taky drzim pesti, at tam mimco jeste chvilu v brisku vydrzi.
Marty, to uvidis, podle me to kazda porodnice dela jinak. Ja sem si vylozene rekla, ze chcu, at mi reknou, kolik prckove vazi, protoze moje Dr mi to z jejiho UTZ rict neumela. Ale byli hrozne ochotni a mili, takze v pohode :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
30.1.08 16:28

Ahoj holky,

omlouvám se, že Vám sem lezu. Ale chci se zeptat, zda některá nemáte zájem o koupi šátku na mimčo.

Já používám šátek na malého od narození (jsem ze zářijovek) a nemůžu si vynachválit (v prvních dvou měsících bych bez něj asi neuvařila a teď ho nosíme hlavně na procházky, kam to s kočárkem nejde). Měla jsem ho půjčený od kamarádky, která ale každým dnem má rodit, takže jsem ho vrátila. A nechala jsem si v krejčovství ušít svůj. Z látky byly ale 2 ks. Takže jeden mám navíc.

Je to čistá bavlna, zelenkavo - oranžová kostka (světlé pastelové barvy), délka 4,5 m. Vyšly mne na 1200,–, takže polovina z toho 600,–.

Pokud máte některá zájem, pošlete mi SZ a dohodnem se.

Mějte se všechny hezky a držím palce, aby se vše vydařilo tak, jak má :P .

Petrax

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
30.1.08 16:33

Ahojky

Ahojky lidi, já jsem Ája, dcera mose. Poprosila mě, ať vám napíšu. Nechají si jí v nemocnici a zítra ráno jí udělají další vyšetření. Jestli ten tlak nebude od těhotenství, tak jí dají prášky a pustí domů. V horším případě jí budou muset vyolat porod. :( Držte nám prosím palečky, jestli se něco stane, napíšu. Ztm pp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
30.1.08 16:38

ÁJO, moc na vás myslíme! Ať to dopadne jakkoli, hlavně aby byla maminka i mimčo vpořádku :! :! :! Pozdravuj ji od nás :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
30.1.08 17:24

Ahoj holky, nějak nestíhám.

Teda Mose … to je zvrat! AJo, moc na maminku myslíme. Držím pěsti ať je vše v pořádku.

Márty, monitor by se správně měl provádět od 36. tt každý týden — to mi řekla moje lékařka, ale taky jsem slyšela, že někde ho dělají od 38.tt. Jestli ti budou dělat UZV, tak by Ti měli říct kolik prcíček váží. Ale já to zatím taky nevím.

Emanko, úplně Tě chápu … taky mně všichni říkají, že mam malé břich :evil: břicho mi připadá taky docela velké., i když je pravda, že když vidím jiné maminky před porodem, tak mají pupíka menšího, tak nevím, ale myslím si, že nebudeme mít žádné chuďátka :-) Teda doufám.

Ajjo, tak jak proběhlo očkování ? Zvládl to Adámek? Určitě ano, že? Je to šikulka chlapák :-)

Petulinkas., koukám, že s tím spaním jsme na tom podobně. Já teda taky nejsem ranní ptáče, ale zároveň chodím spát až kolem třetí ráno.
Dvojčátka se musí monitorovat zaráz … jaktože Ti je nakonec točili zvlášť? Vždyť to nemá žádný význam, protože nemůžou poznat jestli nenatáčí pořád jen jedno miminko. My sme to teda na praxi měli zakázané.
Jinak se Ti to teda taky blíží, tak třeba všechny předběhneš :-)

Jinak holky taky by mě dost zajímalo jak je ANN.???

Včera jsem byla v poradně a na monitoru … tak tentokrát jim do toho Vikinka nějakou chvilku mlátila a pak se zase uložila a nic. Paní doktorka říkala, že nález odpovídá termínu porodu.
Jinak jsem ubrala 1,5 kg :-)

Tak já jdu mrknout na ty nové fotečky do galerky.
 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
30.1.08 17:30

Endy , jsi opravdu moc šikovná … to tričko jsi hezky namalovala. A pokojíček :o … no mooooc krásný.

Emanko, Barča je supermodelka a Emánek taky :D Máš moc pěkné bříško a otoky jsem taky žádné nenašla :) … já nemám na rukách vůbec klouby, jak je mám oteklý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
30.1.08 17:34

Ajo, na mamku moc myslime a drzime pesticky. Snad to bude rano vsechno lepsi.
Tyninko, ja vim, ze se nemaji monitorovat kazdy zvlast, ale oni nejdriv to druhy nemohli najit, myslelli, ze ho maji, ale bylo to to stejny. A pak na podruhe ho nasli. Byli si jisti, ze to je to druhy, pac meli uplne odlisny to tukani srdicek a taky bylo uplne na druhe strane nez to prvni. Tak snad se trefili :-) A co vubec zkousky? Uz hotovo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
30.1.08 17:47

No já jsem totiž teď na monitoru přemýšlela jestli mi třeba nepřehlídli druhý miminko ( je to blbost já vím, ale … no hormony ), protože mi jedna sestřička malo připojila vlevo … což odpovídalo i poloze( měla tam puls kolem 140/min ) a za chvíli přišla druhá sestra a předělala sondu monitoru úplně nalevo a tam ji nechala ( puls do 130/ min ) no a bylo to taky v pořádku :-) Dobrý, že? A pak sem z toho byla taková zmatená, tak jsem si říkala, že už je možný všechno a raději budu i se včím počítat :lol:
Ale já jsem opravdu malinko paranoidní … úplně ve všem :D

No zkouškový hrůza … všechny výsledky jim trvají a mě to komplikuje plány … většinu prací už mám až na dvě napsaný, ale zkoušky byly minulý týden neúspěšné :roll: Na jednu jdu teď v pátek - už naposledy a na druhou příští pátek ( tak mě trošku uklidnilo, když řekla paní doktorka, že to vypadá na ten termín , … ale nějak mě pořád pobolívá v podbříšku a chodím na mě moc často na velkou, tak nevím nevím :? )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
30.1.08 17:57

no, to by byla dobra sranda, kdybys tam mela taky dva prcky :lol:

s tema zkouskama, fakt ses dobra, to ti povim. ja mam jeste v zive pameti tedka statnice v lete a reknu ti, ze sem fakt rada, ze to mam z krku. Nekdy ti ucitele sou takovi blbci, ze by je clovek nejradsi poslal nekam. Trochu se divim, ze ti to nemuzou ulehcit, kdyz vidi, ze cekas miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
30.1.08 18:08

Ahoj těhulky,
tak Vás všechny moc zdravíme z domova. Jsem moc ráda že už jsme zpátky. Malej je úúúúúžasnej, máme spoustu nových fotek tak Vám nějaké večer hodím do galerky at se taky můžete kochat :lol: :oops:
Moc Vám všem děkujeme za gratulace a hlavně za držení palců,i když to prostě ani jinak nemohlo dopadnout, měly jsme totiž kliku a to doslova, když mě šel pan doktor na sál řezat tak mu zůstala klika v ruce :lol:
Nakonec jsem si nechala píchnout jenom epidural abych mohla malýho hned vidět i když jsem do porodnice nastupovala s tim že jedině celkovou narkozu :lol:
Jdeme se koupat a pak papat, tak zatim papa a holky, šup šup, ať už je tu další mimi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
30.1.08 19:54

Tak očkování jsme celkem zvládli. Sice malý dost plakal, ale když neviděl žádnou krev a když jsem řekla paní dr., že mu to nesmí lepit to by totiž bylo ještě horší tak to celkem šlo. Měl slíbeno, že zajdeme do hračkářství koupit autobus o kterém pořád mluví, ale žádný neměli tak vyrazíme ještě zítra a taky půjčit masku na sobotní karneval :)

Dr. taky říkala, že mám břicho nízko tak kdo ví :) nechala jsem si dát razítko do průkazky. To bylo poslední razítko, které mi chybělo.

Já chodím na monitor od 34. týdne a do porodnice půjdu až rodit. U nás se všechno zvládá na poradně u dr. mají tam takový pokojík s monitorem takže není třeba chodit do porodnice :wink:

AJO: moc mamku pozdravuj a držíme pěsti ať jsou oba v pořádku.

TYNINKO: teda bolesti v podbřišku a k tomu chodíš na velkou? tak že by první únrová holčička? :wink: nebo na mě počkáš do toho desátého? :D Já už taky nepřibírám na minulé poradně jsem taky měla o kilo míň. Jo a zkoušky ti teda nezávidím fakt to musí být náročné.

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
30.1.08 19:55

ANLEI: moc tě zdravím :)

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek