Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Ann, tak to je moc dobře, že si aspoň na tu chviličku doma.
Je to nepříjemný, ale aspoň víš, že všechno pohlídají a budete o.k.
Budeme na Tebe moc myslet. Za chvilku budeš mít prcka u sebe a zase bude všechno dobrý.
Drž se!!!
No Sandul, tak to určitě někam zavolej. Klidně i do porodnice.
Mose, gratuluju, Vojtíšek má krásná obě jména a porod tiše závidím.
Ann, i ta chvilka doma Ti zlepší náladu.
Emanko, ty střevní chřipky řádí po celé republice,malej od sousedů ji dotáhl ze školky taky.
Sandulo, drž se.
Měli jsme návštěvu až z Francie, tak odpočívám. Navíc včera zase pan bratr převedl super scénu hodnou Oscara, že se mi ani nechce mluvit.
Mějte se a hezký večer.
Tak jsem mluvila s moji pani doktorkou (sice detskou,ale aspon neco)..mam zustat v klidu, odpocivat,hlavni je ze se citim dobre..a vubec nemam verit témhle Tensovalum elektrickejm..jsou dost nepresny..a mam se v pondeli dojit premerit na normalni..zatim mam odpocivat..
tak se mi aspon trochu ulevilo..
A pro zlepseni nalady si koupila to vase pomelo a hned ho tu bastim.
Ahoj všem, u nás je trochu mrtvo, tak jsem nakoukla k vám a vidím, že už se taky pěkně rozrůstáte
Takže všem ostatním držím palce, aby to rychle a dobře dopadlo a miminka byla hladce na světě ![]()
Luciáši -tak já dneska zakoupila ve Špuntíku ty pohárky od Aventu, na netu je mají za 450,–, v obchodě za 490,–, tak jsem je vzala, mám klid a mohu v klidu odsávat, protože Klára si kojení prodlužuje skoro po 4 hodinách přes den, jinak pořád (skoro) spí..Tak snad jí to vydrží ![]()
Tak já zase běžím se natáhnout, dokud dráčata spinkají, holky, co máte ještě bříška, odpočívejte a užívejte klidu, my z ledna už jsme všechny rozsypané a můžeme vám jenom závidět ![]()
Tak pěkný večer..pa
Sandul, pomelo je výborný, ale paní doktorka moc ne … takový co diagnostikují na dálku a bez odborné specializace … nemyslím to nějak zle, ale moc s tím nesouhlasím a myslím, že gynekolog či porodník by si toto na triko nevzal. …
Digitální tonometry jsou zmetky,ale jak ví, že zrovna ten tvůj je náhodou několikrát po sobě taky zmetkovej ? Já jen, že tyto tlakoměry si pořizují lidi domů kvůli kontrole a když se jim to nezdá, tak jdou k lékaři a ti je přeměří a pak to můžou řešit a posuzovat dál.
Promiň, ale nemám tyto rychle hotový doktory moc ráda… párkrát jsem si díky tomu dost nabila pusu.
HOLA HOLA AHOJKY ![]()
ANN, věřím, že to musí být dost otrava být v nemocnici,ale aspoň, že tě nachvilku pustili…zásobuj se nějakou nenáročnou četbou a určitě všechno dobře dopadne a uteče!!! A hezky odpočívej,a´t máš na špunta energii ![]()
To mi připomíná, že bych měla vyrazit taky do knihkupectví ![]()
SANDUL, no já nevim no…TYNINKA má možná pravdu…jistota je jistota…a pomelíčko, to je lék co? ![]()
EMANKO, tak co Emánek? Pořád se mu nechce mrněti?
LUCI, žádný sterilizátor doma nemám a budu asi klasicky vyvářet,jestli bude potřeba. Taky začknu baštit přesnídávky ![]()
A jinak včera jsme zdárně přivezli domů kočárek. Teda, je vlastně zaparkovanej u tchána,aby se nám tady zatím nepletl, ale hned jsme ho složili a vyzkoušeli a je úplně suprovej. Máme radost. Dneska mám za úkol sehnat autosedačku,abychom to měli kompletní ![]()
Jak je dneska hezky, tak už se fakt těšim na jaro, až budu chodit na prochajdy u nás k jezeru…už aby to bylo ![]()
Ahoj holky,
Tyninko dekuju..ale v poho,tyhle doktorce ja verim vic nez komukoliv jinymu..zna me od malinka,prosla semnou vsim..a kdyz mi praskly vredy tak mi zachranila zivot..odbornik na vredy mi totoiz koukl do krku a diagnostikoval strevni chripku (po tom co jsem mu rekla ze zvracim krav a mam ji i ve stolici) a doporucil mi pit coca-colu..do 2h me uz pani doktorka vezla do nemocnice ![]()
Ale jinak dneska rano mi hned volal muj gynekolog..tak jsem mu to vse rekla..a on jen rikal ze kdyz to takhle kolisa tak je to v pohode,ze jsem na hranici..ale pro jistotu ze se mam zitra prijit premerit mechanickym a domluvime se co a dal..ale ze do nemocnice me posilat nebude,kdyz je jinak vse v poradku..
A jinak vam reknu..pomelo? mnaminka..akorat jsem po nem byla strasne nabita energii a vubec se mi nechtelo spat.
SANDUL, a snědlas to pomelo celý? Mně stačí půlka jsem hotovka…a po těch vitamínech taky lítám ![]()
Holky, dneska je tady jak po vymření. kdepak všechny jste?
EMANKO, zítra na tebe budu myslet!
Ahoj holky,
tak my máme po sobotním karnevalu. Celkem se vydařil. Adámek byl spokjený. Pak hodím nějakou fotku do galerky
Dneska odpoledne jsme si dali asi dvouhodinovou procházku a mám celkem dost, ale bylo tak hezky, že to by bylo škoda to nevyužít ![]()
Tak skleniček od přesnídávek máme doma dostatek kvůli Adámka, ale myslím, že je ani nebudu potřebovat na zamražování mlíčka. Teda pokud to bude jako s Adi tak to jsem neodstříkala skoro nic ani nebylo třeba. Pil pořád a stejně to bylo málo ![]()
A sterilizátor taky nemáme. Normálně vyvaříme ve vodě a hotovo ![]()
ANN: tak aspoň, že tě pustili na chvilku domů. Za chvíli budeš mít mimčo u sebe a budeš spát doma ve své posteli ![]()
A už nevím co jsem chtěla. Jdu věšet prádlo.
A.
Marty blaznis..snedla jsem asi ctvrtku a funela..ale moc mi to pomohlo na paleni zahy..zitra si jdu pro nej zase..mnam mnam..
ahoj Ajjo..tak nam pak ukaz fotecky za co sel Adamek..
Hele kde vsichni jste? to rodite?
Ahoj holky,
tak já dneska celý den skoro uklízela a žehlila, abych jim tady nechala byt „v cajku“. Na obědě jsme byli u našich, stará babička měla narozky a jsem ještě teď pěkně přecpaná. Mám trochu depku, moc se mi tam nechce, ale zase třeba dneska se emánek moc nemrskal, až teď večer ho cítím, že jsem si říkala, že bude dobře, že bude víc pod kontrolou. Jsem zvědavá, jestli se budou doktoři klonit k tomu se mnou zítra začít něco dělat, nebo mi tam fakt nechají třeba týden ležet. Jedeme až na 9, tak se sem mrknu asi ještě ráno, protože určitě budu vstvávat brzo.
Ta moje slánská kamarádka se mi konečně ozvala a všechno je v pořádku a má kluka - zase kluka. I když Mose mi dneska psala, že na Bulovce je víc narozených holčiček
Tak se tady mějte pěkně, bude mi to drbání chybět ![]()
Hodila jsem dvě fotky do galerky jen jsem zapomněla napsat, že Adámek byl za číňánka
Jinak všechny fotky jsou krásné jak bříška tak mimča i ložnice ![]()
Se musím přiznat, že jsem ještě nikdy pomelo nejedla
jak to chutná?
A.
EMANKO: tak přeju ať máš mimčo brzy u sebe. Malá se dneska taky vůbec nehýbala až teď se občas trošku ozve. Možná jde na děti jarní únava z toho počasí ![]()
A.
Ahoj holciny,
zdravim vas po vikendu…meli jsme ho trochu pracovni a nakupovaci a ani se mi moc nechtelo na internet…
Mame hotovy drateny ulozny system v chodbe, je docela uklizeno, takze uz se nebojim sem privezt prcka, kdyby neco…
Vcera se mi moc spatne spalo,nic me nebolelo, jen jsem mela porad tvrde bricho a vsude me tlacilo … stridave jsem si davala malo a hodne pod hlavu a neslo mi se zvedat z postele…a jak jsem mela tvrde bricho ani jsem si nemohla obleknout ponozky a musel manzel…
Emanko, na zitra drzim palce, urcite nam davej vedet, jak ti je…
Ann, musi to byt vycerpavajici, porad nekam jezdit a nevet poradne, co bude, ale vydrz …
Sandul, tak dej vedet, jak na kontrole …