Poradna duly
Jana Čurdová
Jen si protáhněte ploutvičky HOLKY, já cvičim doma a bez něj ani ránu ![]()
MÁRTY: mi ho dělali v práci i když už jsem byla na mateřské. Teď si podáváme společné zdanění manželů a to mi dělá kamarádka.
A.
Márty, měli by Ti ho v práci ještě udělat. Mě ho dělají taky, minulý týden jsem tam byla akorát s potvrzeníma od živbotka a ze stavebního spoření o zaplacených úrocích. záleží na té účetní jak se k tomu postaví, v nejhorším si vezmeš od ní potvrzení o příjmech a uděláš si to sama. Je to jednoduché.
Tak už jsme z procházky doma a taky jdu, Ajji , vařit polívku, teda jen co nakrmím hladového tygra ![]()
Fyzikářko - jj, kupovala jsem ho v lékárně a taky Bepanthen krém na bradavky, zpočátku kojení jsou hodně citlivé, takže jsem je mazala tím, ale existuje prý i levnější kalciová mast, ale to odzkoušeno nemám.
Endy , moc děkuji za radu, jdu to vyzkoušet.
Teda, řeknu vám, dá to docela fušku jednou rukou datlovat do počítače a druhou přidržovat malého u kojení ![]()
EVI, šikulka! Já už bych taky chtěla ukazovat fotky
![]()
Myslím, že mi to přiznání udělají v práci., jsou v tomhle docela ochotní ![]()
e.v.i. Adámek je kráááásnnnnýýýýýýýýýý
Márty, mám stejný pocity, taky bych chtěla ukazovat svoje.
Dnes mi moje kamarádka psala, má termín o týden dříve než já, že v pátek ve 13,00 nastupuje na císaře. První dítko měla císařem a druhý je asi moc velký, tak jde taky. Dnes jí to oznámili. A to já se tak těšila, že by byla docela sranda, kdybychom se v tý porodnici sešly.Tak zas nic.. možná někdy příště. ![]()
No vidíš a já se teď zase vrátila z procházky s kamarádkou, co má 3 měsíčního Samíka a rodila v Motole,tak mi dala info,jak to tam chodí a zítra mi přiveze ještě věci na nejmenší mimi,takže nemusim nic kupovat, což je paráda. jsem tak hezky miminovsky naladěná, že bych snad dneska i chtěla rodit
…HAHA! Však ono by mě to nadšení při provních bolestech přešlo ![]()
KOHAJDA: máš SZ, dotazníček vyplněn.
TÝNINKA:tak pomelo bych taky mohla pořád:o)
Holky, už se to krátí, držím vám všem palce!
Lenunka
Marty, Luciasi,
jeste mate casu na porod… co mamrikat ja,kdyz to mam za par… porad hlidam, kdy ze prijdou ty poslicci, nebo zacne odtekat plodovky, za bych uz vedela, ze jako uz…a ono porad nic… jen se mi porad hur a hur lezi a spatne z toho spim…
Dneska se Bedrich navic vubec nehybe, ale manzel poslouchal srdicko, tak snad v pohode a vynahradi si to vecer nebo sbira sily, vite na co ;o))
…a vecicky od kamaradek jsou super, to se vzdycky hodi…ja mam taky krasny pocity, kdyz pripravuju, peru nebo zehlim ty pidi veci…
Od holek zadne zpravy, coz?
Ahoj holky,
zdravím z domova, pustili nás už dopoledne, ale musela jsem tady dát dopořádku to, co tu napáchala tchyně ![]()
Jsme s Vojtíškem v pohodě, krásně baští a spí 3-4 hodiny v kuse, věřím, že mu to vydrží. Těším se, že se konečně trochu vyspím, bohužel jsme v nemocnici spát nedokázala, i když bylo chvíli ticho, tak jsem tam prostě na to byla moc ve stresu, tak teď bych potřebovala do očí sirky, abych je držela otevřené. ![]()
Fotky dám později, protože se mi totálně vybil foťák a baterky se zas nabijí až ráno, tak je nemám jak stahnout. Mám i fotky těsně po porodu, ale nevím, jestli to chcete vidět? Kamarádka co byla se mnou byla naprosto skvělá a jsem strašně ráda, že tam se mnou byla, dokonce jsme zvládli dělat i nějaké vtípky a ona prý si to taky hrozně užila. Prý se bála, že to bude hrůza a teď je strašně nadšená. Nemám žádné poranění, vůbec nic, říkala porodní asistentka, že i prvorodičky to takhle zvládnou, takže snad jsem vás trošku navnadila, že to bude všechno fajn!!
Jo a všem vám ještě jednou moc děkuju za podporu a za gratulace, opravdu mi to hrozně pozitivně naladilo.
Ajjo, tak to máš pravdu. My když sme s divadlem pořádali karnevaly, tak sme taky neurčovali první místa, protože se to nemá dělat a je to nefér. Ale Adámkovi i rodičům to opravdu moc slušelo
Jo a ten rodný list … ten je pro ně asi dost důležitý … no uvidíš co ti řeknou na matrice, ale dneska je to s úřadama příšerný.
Emanko, tak doufám, že Ti to tam uteče a hlavně, že se bude něco dít a nebudeš tam jen tak ležet a čekat.
Ann je mi teda moc líto. Chuděrka … kdyby se něco dělo, tak je to jinačí, ale takto tam ležet a čekat jestli rodit nebo vydržet … to je trápení. Držím pěsti.