ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3492
6.2.08 10:15

Mrkla jsem do galerky. Kluci jsou moc krásní :)

MOSE: obdivuju tě, že jsi na té jedné fotkce skoro ve finále zvládla ten úsměv já už bych se v takové fázi na nikoho neusmála ani omylem a s foťákem už bych je poslala někam :lol:

Adámek si chce číst. Tak si přečteme pár krtečků. Na oběd uděláme dietu brambory s přesídávkou.

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
6.2.08 10:19

Tak kontrola ok, mladej se i hýbal, akorát cestou od doktora a z finančního úřadu jsem zmokla až na tričko. Na finančním radost, pronajímám byt po babičce, tak jsem přiznala nájem a vrátí mi celých 85Kč. Loni mi vraceli asi 7500Kč. Ach jo a zrovna letos by se ty peníze hodily víc.

• Citovat
  • Upravit
2724
6.2.08 13:16

FYZIKARKO, mě čeká kontrola s monitorem zítra, tak jsem nakoupila něco sladkýho k snídani,aby byla Emička hezky plná energie a hýbala se jako třeba zrovna teď :D Doufám, že tahle strategie vyjde :wink:
85,– Kč???No to je suma!!!! :P

AJJOO,taky jsem koukala na tu fotku jak puk, jestli mi bude tak veselo před finálem jako MOSE, tak se snad na ten porod začnu i těšit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
6.2.08 14:15

Taky mám jít zítra na poradnu a monitor. Já teda mám obvykle sladké snídaně a pak to jde poznat na cukru v moči :oops: taky mívám bílkovinu, ale vysoký tlak nemám vůbc tak to asi nic neznamená.

Myslela jsem, že si s Adámkem lehnu, ale spal půl hodiny takže nic. Dost kašle :(

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
6.2.08 14:47

Chudinka Adámek…ale po přečtení krtečků by mu mohlo být líp mamčo ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
6.2.08 15:11

Ahoj,
tak já už mám monitor dnes za sebou taky, budu chodit každý den a v pátek jdu ještě na uzv. Dneska je mi nějak divně, pořád tady polehávám, ale já se asi přejedla - strašně jsem se těšila na ovoce a pořádný jídlo a k obědu jsem se fakt nacpala a je mi těžko.
Jinak s tlakem mám spíš opačný problém - mám ho celý život spíš nízký a fakt si musím dát každý ráno kafe s mlíkem, abych pořádně naskočila. V nemocnici jsem ho neměla a pěkne se mi motala makovice, klepala jsem se a sesta mi naměřila 105/65. Kafe jsem měla s sebou, ale taková protivná pomocná sestra mi ho odmítla uvařit, že to dělají jenom uklízečky a pak už mi bylo trapný se jich tam doprošovat. To ale byl jediný negativní dojem z nemocnice.
Márty , fakt ti to moc sluší, na tý fotce vypadáš jak Britney Spears :lol:
Tyninko - nevíš, jestli zvedá tlak ještě něco jinýho než kafe a alkohol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
6.2.08 15:25

EMANKO fakt díky…Britney jo? :D :D :D 8) No, já měla před těhu taky spíš nízký tlak, ale od té doby co jsem 2v1, tak mám ukázkovej 120/80 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
6.2.08 16:15

Márty, za těch 85Kč si koupím Modré z nebe, ikdyž sladké nejím.
Emanko, mě se udělalo zle na monitoru, sestra mi donesla i vodu.
Tak bratr odstátnicoval, už volal, jestli nerodím,že by zapil i synovce.

• Citovat
  • Upravit
2724
6.2.08 16:39

Správně FYZIKARKO, aspoň si ten život hezky oslaď! :D :D :D Mmch, Modrý z nebe je mňamka i když na sladký taky moc nejsem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
6.2.08 16:47

Ahoj,
tak už jsem doma od kadeřnice … to je tak fajn, když o vás chvilku někdo pečuje :-)
Endy … opravdu Ti to sluší !!! Taky jsem měla blond melír, ale docela hustej. před rokem jsem se kvůli divadlu rozhodla si zkusit nechat zase tmavou barvu.Taky trošku proto,aby se mi ty vlasy uzdravily. Ale teď přemýášlím jestli to vydržím.

Emanko, toto jsou potraviny, které jsou při vysokém krevním tlaku zakázané :
Vnitřnosti, uzeniny a uzené maso, slanečky, sardinky a kaviár, nakládaná masa, tučná masa a tučná drůbež (vepřový bůček, husa, kachna), tuky s obsahem soli (některá másla a tuky z dovozu), káva s kofeinem ve velkém množství, alkoholické nápoje ve větším množství, sůl ve větším množství než šest gramů denně (včetně obsahu v potravinách), koření obsahující sůl (směsi, bylinková sůl), potraviny a pokrmy konzervované solí, solené pochoutky (chipsy, oříšky) instantní výrobky (polévky a omáčky).
Takže tlak zvyšuje mimo kávy a alkoholu a taky slavné koly, kterou jsem pila na začátku těhotenství, protože mi káva dělala zle. Taky slané potraviny. Vlastně všechno co je tady vypsané.
Sestra ve špitále byla teda dost protivná … já jsem vždycky pacientům i chodila nakupovat a holila je atd. když chtěli a nemohli sami, ale je pravda, že mi za to sestry nadávaly. Jsou už zdeformované a nechce se jim dělat nic navíc a to je pak škoda.

Já jsem měla chvilku v těhotenství vysoký tlak a teď ho mám zase nízky. Taky 100/60, takže zase budu muset zvyšovat :-)

Ajjo, chudák malej. Myalá určitě počká až se uzdravíte … se střevní chřipkou to musí byt dost protivný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
6.2.08 16:49

Jo a Marty, tak těch 85 kč … to je opravdu něco. Oni sou bláznivý. To jejak když rozesílaji dopisy, že dávky mění např. z 540kč na 542kč.
Je to blázinec …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
6.2.08 17:14
Tyninko - nevíš, jestli zvedá tlak ještě něco jinýho než kafe a alkohol?

Emanko u nas ho zveda bezpecne ceska posta, deda a neter :lol: Jinak ja mam dneska tlak v poradku,ale hlava se mi mota taky..moje mami ma nizkej tlak a taky celej den nadava..a je mi taky tezko..takze je to asi ve vzduchu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
6.2.08 17:19

Jinak Emanko ty ses vcera ptala na to jakou barvu mam toho kocarku..tak my jsme si vybrali tu tmave modrou..a myslim ze jsme dobre udelali..je to tenhle:

http://www.detskyruzek.cz/…5172-475.jpg

http://www.detskyruzek.cz/…5172-475.jpg

http://www.detskyruzek.cz/…5142-475.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
6.2.08 17:31

Sandul , udělali jste dobře, kočárek je fakt moc pěkný. A s pošťákem a spol. si mi rozesmála. Taky jsem teď viděla ve Slaným asi 3 moc pěkný barvy X-landerů a ta hluboká korbička je hodně podobná jako Quinny, co mám já. Taky se mi moc líbí, myslím, že Anlea psala, že si ho nakonec koupila a Endy a Márty.

Tyninko , díky moc za rady. Ale vypadá to, že na zvýšení tlaku jsou potřeba samý nezdravý věci, co? :lol:

Já jsem dneska taková chcíplá, břicho mi sice občas ztvrdne, už to i cítím, ale moc to nebolí, spíš jako menstruace. Ale vzpomněla jsem si, jak tu Ajjaa psala, že 3 dny před porodem byla unavená, tak doufám, že už se aspoň něco připravuje. Fakt se už na ten porod těším a teď fakt ani nemám strach. Dívala jsem se teď na DVD o kojení a ty miminka jsou tak nádherný, už se moc těším, až budu vidět, jak emánek vypadá a jestli je to teda holčička nebo přidám do únorový sbírky dalšího chlapečka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
6.2.08 17:46

EMANKO, my jsme koupili tenhlec kočárek,ale o Jane jsme taky uvažovali…

http://nd.blog.cz/…22273902.jpg

SANDUL, ta tm. modrá je moc hezká, viděla jsem ji naživo a fakt paráda!A ta korbička je hodně prostorná a kočárek nádherně lehoučkej. Musíš mít radost, že už ho máš doma viď? Já byla nadšená, když mi ho Jaromír skládal, úplně jsem v něm Emičku už viděla :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí