ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1975
5.2.08 10:05

Holky jako kadernice rikam pozor pozor na to barveni a melirovani vlasu..ja treba za cely tehu nedala na vlasy chemii a taky vim proc…stejna chemie jako vam pronika z vlasu do pokozky a do tela tak je to stejny jako by jste se rvali nejakejma lekama..opravdu to eni moc dobry..i kdyz vam kadernice rekne ze to nevadi (mezi nama kazdej jde o kseft a penize) tak vadi…a doonce ted o tom vysel hezkej clanek v Mama a Ja..teprve Kerastase ted prichazi na trh z barvama pro tehotny a kojici.

Jinak my pred hodinou posta privezla kocarek..postak byl tak ochotnej ze mi to nechtel ani dovolit otevrit (krabice byla pomackana a jeste to vyhodil z auta, vzdyt 25 tis je jako nic) a ani mi to nechtel odvezt do garaze a to to bylo domluveny..takze jsem nasrana mu rekla at to da zpet do auta a odveze na postu (tam si to muzete rozbalit a prekontrolovat) a modli se at je to v poradku nebo na nej podam stiznost..fakt zacinam nenavidet Ceskou postu..to jsou takovy grazlove..tak mi drzte palce az pro to pujdu at je to vse v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8448
5.2.08 10:20

Anleo, jsem ti ani ještě nepogratulovala k Vendelínkovi,

je fakt krásnej a přeju vám hodně zdravíčka a štěstíčka

Sandul, tobě zase hezkej porod :wink:

My to snad tentokrát taky dotáhnem do šťastného konce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
5.2.08 11:07

Ahoj holky,
tak už jsem doma z kontroly … su utahaná jako kotě ( spala jsem dnes asi 3hod., takže príma trénink ). Nicméně malé se ven moc nehce. Paní doktorka řekla, že tento týden ještě ne, ale příští mám začít s větší fyzickou aktivitou ( to už si moc nedovedu představit, když už teď se pomalu celý den nezastavím ) a mám prej taky víc sexovat :-D No to bych ráda, ale bez partnera je to celkem složitý:-) Takže pro Ty z Vás, které u sebe nemáte partnera a chcete, aby se to pomalu začalo hýbat: paní doktorka mi doporučila PUPALKU … má v sobě prý něco jako sperma. Tak uvidím … příští týden s ní mám začít, abych zbytečně nepřenášela :-)
Jo a tlak už teda rozhodně vysoký nemám … mám 100/60 .. až se mi z toho motá hlava :-)

Ajjo … třeba se ve školičce naladíš na lepší vlnu … já jsem dnes taky taková jalová, ale to je asi z nevyspání. A kočárek Tě určitě nakopne :-) Zase něco nového pro prcinu :-)

Kikijo … to je fajn, že je Ann už líp. Doufám, že ji třeba brzy pustí a nebo porodí. A Tobě přeji klidné a štastné prožití těhulkovství :-)

Holky a Sandul má z tou barvou pravdu ( přece jen nezaujatá odbornice ). Já jdu zítra ke kadeřnici, ale je to známá, takže mi už minule řekla, že mi prostě normální barvu nedá, protože je to škodlivý a tak mi dělá jen přeliv.

Sandul … na poště je to jak u blbečků … chápu Tě taky máme s balíkama vždycky problémy - nám pro změnu pan pošťák s balíkové žádné balíky nenosí … jen hodí lísteček a my můžeme třeba každý den běhat na poštu.
Ale ten Tvůj je teda korunovanej vůl. Co si o sobě myslí … copak se tak zachází s cizíma a navíc drahýma věcma? :evil: To je opravdu hrozný … asi bych ho zašlapala do země …
Snad bude všechno ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
5.2.08 11:29

ahojky holky :-)

Mose, vitam te zpatky doma. Byla to teda nakonec docela rychlovka :)

Holky-maminky, vypada to, ze vsechny ty mimouskove sou moc hodny, jak stihate aji psat s nama. Tak to je supr, doufam,ze taky takovy budeme uz brzo mit :lol:

No, u nas teda bylo vcera trochu veselo. Radek prijel z prace uz dopoledne, ze mu neni od rana dobre. Pak dostal hroznej prujem, takze sem kolem neho litala, delala mu horky caje, vecer z toho dostal teplotu, tak bral aj nejaky tabletky, tak sem si jenom rikala, ze to snad neprenese i na me. Nejaky strevni potize bych teda zrovna tedka nemusela. Dneska zustal radsi taky doma, ale vypada uz v pohode, takze snad bude OK. A to sem mu onehda vykladala, at ho ted ani nenapadne byt nejak nemocnej!!!

Tyninko, s tou postou, to sou fakt magori. Uz sem to tu jednou myslim psala, me tu postacka onehda nechala balicek na schodek u branky (prselo, takze supr). A jak sem bydlela jeste v Brne, tak sem taky parkrat volala na postu, co to ma znamenat, ze su doma a prijde mi jen listecek, ze si mam neco vyzvednout. Se jim s tim, previtum, nechce nosit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
5.2.08 11:33

Tož já vlasy nebarvím, hodně mi ztmavly, tak čekám co bude po porodu. Ale stříhat se můžu každý měsíc, rychle mi rostou. Kadeřnice je kamoška, tak pokecáme co nového.
Sandulo,už z principu bych si na pana pošťáka stěžovala, až si půjdeš pro kočárek.
Tyninko, neodolala jsem a koupila pomelo. Akorát nevím, jak ho jíst? Oloupat? Nebo jako grep, přepůlit a vydlabat?
Valím k našim na oběd.

• Citovat
  • Upravit
2724
5.2.08 11:46

FYZIKARKO, já ho vždycky celý oloupu, přepůlím (celý nesnim ani omylem) a pak si vykutám tu dužinu ze šlupek…ty šlupky jsou totiž hořký,ale vnitřek slaďoučkej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
5.2.08 11:53

Taky bych si na milého pana pošťáka stěžovala … a asi důrazně … mamince poslední dobou pomáhá když chce mluvit přímo s ředitelem, protože u okýnka s tím nic neudělají.

Peťulinkas, tak balík před dveřma a ještě v dešti … asi bych jim ho šla hodit na hlavu. Já nechápu co si to a hlavně proč si to dovolují. Vždyť je to jejich práce, tak ji mají dělat pořádně. A co dvojčátka? Ještě se netlačí na svět … teda málo maminek udržží dvojčátka takto v klidu až do konce.
A pozor na to … řádí střevní chřipajzny. To by pro Tebe určitě nebylo dobrý.

Fyzikářko, tak Pomelo mám nejraději, když oloupu tu šlupku ( jako u pomeranče, atd. ) a pak ještě ty kůžičky - ony jsou moc tlustý a hlavně příšerně hořký :? No a tak to z toho vždycky naloupu na kousky do misky a pak se do toho naráz pustím :-) Přeji dobrou chuť … je to velká dobrota :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
5.2.08 11:56

Tak, tak … přesně jako Márty . Celý se to nedá. I když jsou v tom velký rozdíly … včera sme měli s maminkou na půl pomelo, které vážilo 800g a na dnešek máme taky pomelo,ale to váží 1600g. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
5.2.08 12:06

Ahoj těhulinky,
tak jsem zpět z kontroly.. tlak máme ok,monitor s bídou, moc se malé mršce nechtělo hýbat, chtěla spinkat. Ale nakonec ok. Jinak ten výtěr na streptokoka mám pozitivní, takže připorodu dostanu infuzi s penicilínovými antibiotiky, na což jsem alergická, tak nesmím zapomenou řvát, že penicilín nemůžu, mám to sice v průkajdě, ale kdy náhodou. Jinak čípek se mi zkrátil z 3cm na 1,5cm, tak prý to bude do termínu, že přenášet bych určitě neměla. Příští týden jdu ve středu na další a to mi bude primář koukat hlavně na váhu miminka. Dnes, jak kontroloval ten čípek, tak mne to i bolelo. Asi má kratší prsty a musel pořádně „hrábnout“ .. bylo to fakt nepříjemný. au au..
jdu si udělat papání a dnes mám od 14,00 cvičení, tak se ještě půjdu protáhnout pokud jsem 2 v 1. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
5.2.08 13:48

AHOOOJ,
já jsem doma! Já jsem tak ráda :lol: Nebylo to v nemocnici nic hroznýho, ale je děsně únavný pořád ležet a povalovat se v tom vedru. Včera mi udělali vyšetření, byla jsem na uzv, 2× na monitoru a dneska mi vyšetřil primář, vše je ok, jen to na porod zatím nevypadá. Jenom včera mi taková mladá dr. na uzv řekla, že emánka změřila na cca 3 kg a primář dneska říkal, že to bude asi zase větší mimino, min. 3,5 kg. Tak jsem zvědavá, co teda vyklopím. Pustili mě na propustku, zítra jdu na monitor, pak do konce týdne ještě asi 2× a když prý do týdne neporodím, tak se tam zase vrátím. No doufám, že už se emánek hne. Jenom na uzv mi dr. řekla, že mám míň plodový vody, jestli mi neodtekla, že to ale může být známka blížícího se porodu.
Jinak včera tam byl fakt velký šrumec, neměli na nás na příjem čas, docela dlouho jsme jenom seděly na chodbě a viděly jsme 2 ještě zakrvácený miminka jak nesli od císaře. Měli prý za dopoledne 2 císaře a 3 porody - to je na Slaný asi hodně. Taky jsme se jim nevešly na porodnici a ležely jsme na gyndě - byla jsem tam s jednou holkou, co na tom byla úplně stejně a taky jí dneska pustili domů.
Včera, když mě tam Petr odvezl, jsem byla dost naměkko, skoro jsem se rozbrečela, když odcházel a mlžila jsem, když jsem tam viděla ty miminka. Ale pak už dobrý, tak můžu říct, že ten pobyt určitě byl aspoň dobrý k tomu, že už vím, jak to na tom oddělení chodí a nemám z toho takový strach. A taky když jsem viděla, jak to tam lítá, tak ten strach taky nemám.
Mose , jsem zvědavá na fotky - pokud tam už tedy nejsou, ještě jsem se nedívala. Je skvělý, že se ti to tak krásně rychle povedlo a už jste doma. TAk jsem zvědavá, kdo teda bude další - já na sebe moc nesázím :lol:
Jdu ven, je tam krásně a jsem z toho ležení úplně přiblblá.
Jo a taky je hezký, když tady čtu, jak jste na mě myslely :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
5.2.08 13:52

Emanko, aspon zkusenost z porodky.....

Posilam aktualni fotecku pupika (vsimnete si zejmena svudne tvarovanych kotnicku :wink: :lol: ): 

Jinak kolem pasu mam 109 cm 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
5.2.08 14:21

Holky díky za pomelo.
Emanko, vítej doma.
Endy, super pupík a kotníky po porodu odtečou.
Luciáši, mě čeká monitor zítra a naše dítě prostě před 10 nevstává.
Teď ostřejší výměna názorů s bratrem, zítra dělá státnice a seřval mě, že ho morálně nepodporuju, že utřít nádobí u našich po obědě nestačí. Tak jsem ho sjela na 2 doby a cestou domů poslíčky jak blázen.

• Citovat
  • Upravit
3492
5.2.08 14:29

Ahoj,

tak jsme zpátky ze školičky, máme nakoupeno, navařeno, trochu uklizeno. Adámek ještě spí a za chvíli čekáme návštěvu. Maminy ve školičce si ze mě dělaly srandu co tam jako ještě chci tak jsem jim řekla, že příští týden asi přijdu zas :roll: :lol:

TYNINKO: tak mě napadá, že já té fyzické námaze v souvislosti s vyvoláním porodu moc nevěřím :? prostě někdo může dělat co chce nosit co chce a stejně tím porod nevyvolá :wink: Vždycky mě to napadne když třeba dávám v obchodě do vozíku Adámka, který má 15Kg :) a se sexem je to podobné na někoho to zabírá na někoho vůbec možná akorát nějaké falešné bolesti.

ENDY: sluší ti to :) mi se tentokrát neudělala vůbec čára přes břicho ani náznak. Akorát mi popraskalo a to ho mám o hodně menší než s Adi.

EMANKO: to je fajn, že tě pustili. Užij si procházku :)

SANDUL: s kočárkem jsem se dneska taky musela naštvat. Kupovala jsem ho přes ten mimibazar a paní mi nabídla, že mi ho jejich známí přivezou právě abychom to nemuseli posílat přes poštu nebo přes ppl. Tak jsem byla ráda no dnes volal ten chlap co ho má dovést k mamce a byl tak nepříjemný a neochotný, že jí napíšu mail, že příště radši vužiju služeb pošty. Já jsem se nikoho neprosila ona mi to nabídla sama, ale chlap děsný.

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
5.2.08 17:47

jé, ahoj Emanko - to je bezva, že tě pustili, jsem na tebe myslela

gratuluju všem k úspěšným kontrolám, to jsem zvědavá, kdo tedy bude další

dala jsem do galerky nějaké fotky, bohužel jsem tam vecpala jednu fotku třikrát a neumím to smazat, tak jestli někdo víte, poraďte, ostatním se omlouvám, nějak mi to tu zamrzlo a já to odklepla :?

Dneska jsme byli v poradně, myslela jsem, že procházka v tom slunečném dni bude dobrý nápad, ale popravdě mně ta hodinka venku docela vyčerpala. za chvíli dorazí kamarádka a pak asi s Vojtíškem zalehnu. Je pořád docela hodný, jen jak mám teď hodně nalitá prsa, tak se zlobí, že se mu špatně přicucává a taky kaká při každém kojení (to dělali hadi taky), takže jsem změnila taktiku a přebaluju až po kojení, jenže to ho zase moc probere, tak se pak škvíří :lol: V noci jsmem kojila častěji než ve dne, což mně trošku překvapilo, protože když byl v bříšku, tak jsem o něm v noci ani nevěděla.

omlouvám se, že nereaguju na ostatní, ale sleduju, nebojte :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
5.2.08 17:56

Mose to jsou krasny fotky..fakt nadherny..a ty na tom porodnim stole ani nevypadas jako kdyz rodis..spis jako po dost dobrym mejdle :lol:

Tak a ja mam uz kocarek taky doma..jsem konecne v klidu a spokojena..je nadhernej a hlavne v poradku..i fusaky..ale na smontovani si musi pockat na tatinka..at si taky laska neco uzije :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí