Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2000
2.4.11 21:48

nejak tak ja budu cesovat taky skoro hodinu, ale jeste tedy nevim kde se sejdeme???

• načítám...
9199
3.4.11 10:15

Dobre ranko :oops:

konecne opet vylezlo slunicko.

moucnivka ustupuje - rapidne :palec: Jazycek mame skoro nadherny - proti vcerejsku tototalni luxus a ted jsme vybumbali i 120 z flasky, tak uz to snad bude dobry.

• načítám...
1274
3.4.11 10:50

Ahojky, tak už kojíme bez kloboučku, měla jsem tu laktační poradkyni a moc mi to pomohlo, jsem moooc ráda… přejeme krásnou neděli

• načítám...
9199
3.4.11 10:57
reshberry píše:
Ahojky, tak už kojíme bez kloboučku, měla jsem tu laktační poradkyni a moc mi to pomohlo, jsem moooc ráda… přejeme krásnou neděli
:potlesk: :palec: :potlesk:
  • načítám...
2000
3.4.11 11:11

tak ja uy fakt nevim co s tim mojim prckem budu delat, je to desnej vzcuranek, jak lezi v postylce tak cuci knoura a pobrekava jakmile ho vezmu do naruce je klid, ted me spi na kline, no myslim ze postylka je pohldnejsi ale on ma asi jinej nazor

• načítám...
2000
3.4.11 11:14

jinka my uz mame fialovej celej dudel, ale jak moc se mu to lepsi nevim ma to az vzadu tak se mu tam budu muset podivat nasilim, kolikrat denne fialkujete a jak dlouho mate fialkovat?

• načítám...
9199
3.4.11 11:24

MARKIT, TAK S TIM KNOURANIM JSEM TO MELA VCERA UPLNE STEJNE. Na ruce klid a chneni, ale jakmile jsem ho nekam polozila, tak byl vzhuru a knoural, ale to bylo asi fakt tim jazyckem, dnes to vypada lip.

Fialkovat mame 1× za 3 dny a jak dlouho to nevim. Fialkuji jednou denne a nekde tady na miminu byla diskuse a tam nekdo psal, ze se muze 3× denne a jeste tyden po vymizeni at se nevrati. Osobne si myslim, ze 3× denne je moc. Dnes mu nafialovim papulu vecer (jestli mi nevytuhne jak vcera bez odrihnuti) a pak uz tak obden. Kdyz to neni az tak zdrave.

Dudel to prezil bez zbarveni, vubec ho nechtel, tak si rikam, ze kdyz to slo skoro 2 dny bez nej, tak to pujde i dal. Bylo by to fajn.

• načítám...
2000
3.4.11 11:32

jo to my by jsme bez dudlu asi porad rvaly, to by musel byt v te naruci porad

• načítám...
2000
3.4.11 11:33

takhe se mu spi nejlip

• načítám...
12429
3.4.11 18:56

ahoj holky tady bylo nádherně tak jsme měli pěkný víkend:)včera jsme byli popřát bráchovi k narozkám, dneska v poledne jsme měli naše první grilování na balkoně a odpo byli skoro 3hoďky venku:)Nádhera:)

Fialkování by bolet nemělo.Malej to měl po celé puse ne jen na jazyku ale s jídlem problémy neměl ani nijak víc neplakal.Fialkovali jsme tak jak bylo teba, když to vybledlo tak jsem zkontrolovala pusu a případně přimázla.

S tím uspáváním a chováním - holky vydržte:)Malej to taky chvilku zkoušel ale nechali jsme ho chvilku brečet a pak k němu šli nebo pochovali.Nezvykl si na to a teď chvilku zaplače a hotovo:)

Srazík už bysme mohli:)Na kavárně jsme se moc neshodli, ale nechala bych buď na Husové nebo na Kouničce ať je to v centru.Čas je mi jedno když tak nakojíme venku:)Nevím jestli chcete ještě tento týden ale příští týden by pro nás byl ideál v úterý :wink:

• načítám...
2000
3.4.11 19:39

nám je to zatim celkem jedno az do 15.4.

• načítám...
898
3.4.11 22:26

Ahoj holky,
tak mi celý víkend pracovali na domečku…ufff

Jinak fialkujeme už 14 dní,měl toho plnou pusinku i patro…nebolí to, pouze to chrání postižená místa před dalším rozšiřováním a drážděním potravou…jinak mažeme alespoň 3× denně nebo dle potřeby. Už mu to mizí…hurááá…ale lahvičku i dudáčky denně vyvářím…to fialové z dudáku při vyvaření mizí.

Jo a taky jsme chovní…spinká s námi v posteli a hodně se chová…už jsem si objednala šátek, aby mohl být u mě…je tak nejklidnější…máme sice spešl klokanku, ale už mi do ní přijde velkej a pak se dá použít až pro sedící mímo…tak se teď teším na šátek.

Jo a s bříškem si taky užíváme…je mi ho líto…u jídla se po pár napití začne děsně kroutit a plakat a po jídle pláče pravidelně tak půl hodinku…pomáhá mu zahřát bříško…pak se zklidní… je to boj, doufám, že to brzy přejde

• načítám...
4354
3.4.11 22:27

Taky jsem pro příští týden, úterý neva, jen bych to potřebovala mít potvrzený co nejdřív, abych mohla rozplánovat ostatní věci :wink:

Tož ostatní BRŇAČKY - souhlasíte??? ÚTERÝ 12. 4., HUSOVA/KOUNICOVA (hlasujte :wink: , mně je to fuk), čas přibližně mezi 12. a 13. hod.?

• načítám...
13837
4.4.11 07:44

ahoj holky,

měla bych velkou prosbu, je tady někdo z Prahy???? Potřebovala bych nějakou dobrou dušičku, která by mi vyzvedla u jedné paní golfky Praha 5 a mohla mi je poslat poštou? Najde se někdo???

rozhazuju sítě všude :mrgreen:

• načítám...
9199
4.4.11 07:45

Dobre ranko,

me vcera zase vytocila tchyne a to jsem ji ani nevidela ani neslysela. :pocitac: :pocitac: :pocitac: No asi jeji „moudre rady a dotazy“ shrnu do denicku. :cert: :cert: :cert:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+