Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Lorre píše: Více
to se narodila moje segra…ale tesne po půlnoci…tak ma narozeniny 28.
@Venetia píše: Více
Já teda spis leden
, únor už je kapanek pozitivnejsi. Stari Římané, ještě před ceasarem, měli jen 10 měsíců, neboť vynechávali prave zimu ![]()
@Lorre píše: Více
mne letošní unor zmenil cely zivot…takze fuj
@Venetia co se ti stalo?
já si všimla v diskuzích, že tě něco trápí ![]()
Jako my by jsme potřebovali škrknout skoro dva roky od narození třetího syna. To je tak náročné období, že už ať je za námi. A prosinec nám přinesl zásadní rozhodnutí a vlastně jsme si tak život zkomplikovali ještě víc. Já doufám, že vlastně ten letošní rok bude fakt o novém začátku a začne být líp.
@inzenyrka85 píše: Více
No asi spis skolicku, protoze ja jezdim na snowboardu, tak to nevim, jak bych ucila dite na lyzich, neco zkusim peskobusem, ale chtela bych to zkombinovat i s tou skolickou a to vim, ze jsou palky. Plus pujceni lyzi, asi nebudeme kupovat rostoucim detem vlastni lyze…
@Andyss dětské lyže se dají koupit v bazaru a pak zase v bazaru prodat a pořídit větší. Cena v bazaru je většinou cena jednoho půjčovného z půjčovny. Pokud máš víc děti a lyže po sobě budou dědit, tak se vyplatí o to víc.
@Andyss píše: Více
no já právě taky jezdim na snb, ale včera už kluk jel poprvé na pomě, takže pohoda. Sama jsem ho taky neučila. Využívam tak nějak rodinu a byl i 3× ve školičce. A určitě jo ještě dam, má to smysl.