Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky jsem 6+5 předpokládaný termín porodu podle ms 21.2 ![]()
Zdravím všechny
Jsem ve 12tt, takže porod konec unora začátkem března
Bříško už začína vykukovat, jak jste na tom vy?
Ahoj maminky
taky se přidávám
jsem podle uz 15+5tt a termín máme 12.2.2016 ![]()
Ahoj holky mam takový dotaz jsem dnes 13+2 byla jsem na screeningu krev mam v pořádku i ultrazvuk me rekli jinak me nic nerekli a ted čtu v té zprávě že mám placentu v předu nízko to prý není moc dobrý nemáte to taky nektera tak? kdyby bylo neco spatne tak by me snad neco rekli
ke svému dr mam jit až za 14 dní ![]()
Nedelej si s tím hlavu
kdyby bylo něco špatně, určitě by ti řekli a žádný stres
![]()
Ahoj, já mám termín 18.2. tak uvidíme, jestli se nebude chtít klouckovi na svět na Valentýna…
Ahoj holky, taky bych se k Vám ráda přidala. Dnes jsem 17+1 a termín jsme museli z průměrovat, jelikož na gyndě mi řekli 12.2. a na screeningu 4.2. tak jsem si řekla 7.2. - to mám zrovna svátek
Je tu ještě skupina Termín porodu únor 2016
Jak to holky prožíváte? Já už bych tak ráda nakupovala ale ještě se držím ![]()
@Kmínek Ahoj,já už teda mám prebalovak a nějaké oblečky ale vše jsem dostala, nakupovat chci po výplatě už aspoň něco
nebo po screeningu v druhém trimestru, jestli už poví co to bude ![]()
@LucyLucinka88 Já jdu ke svému doktorovi 9.9. a na druhý screening 25.9. nevím jestli do té doby vydržím ![]()
Ahojky, já bych také nakupovala, ale přítel mě ještě brzdí, ze je ještě brzy, tento týden začínám paty měsíc… Ke všemu teď plánujeme ještě svatbu, takže toho máme hodně
@Valvodka Tak to věřím, že toho máš hodně. A kdy máte termín svatby? Věřím, že si toho nakupování ještě užijeme ![]()
Kmínek: Termín svatby máme 7.11., tak to už budu začínat sedmy měsíc, takže vůbec nevím, jestli mi budou nějaké šaty