Únorňátka 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24016
26.2.16 15:46

@Mylolite jj dyt to rikam, fialka ani nahodou :roll:
A kloboucky dobry ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
26.2.16 16:08

Ahoj holky, tak dneska nás navštívila doktorka, řekla jsem ji o tom kojení a rikala mi, ze si v poradně řekneme nějaké jiné pozice, mam zkusit ten Bepanthen, nebo mlicko a prsa větrat… Tak uvidíme, snad mi něco pomůže..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
26.2.16 16:12

@kamiŠ To je hezky vahovy přírůstek, jen tak dal :palec:

Jo a jeste mi doktorka řekla, ze mam zkusit ty kloboucky, třeba jen na chvilku, aby se mi bradavky daly trochu do kupy… Když ja ani nevím, kde se ty kloboucky kupuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
26.2.16 16:17

@Valvodka kloboucky v lekarne nebo zdravotnicke poradne. Mam od farlin a ardo. Ty jsou mekci, lip prilnou, ale zase to je s nimi dost citit.
Jsou ruzne velikosti…

A jak kojis? Me nejvic vyhovuje fotbalista, to je dite z boku. Nebo zepredu ale drzis hlavu rukou. Pekne korigujes prisati. Nemuze se pricucnout nakrivo, kdyz drzis tu hlavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
26.2.16 16:22

@kamiŠ Ja kojim klasicky, držím ho vpředu v náruči a v noci si ho dávám vedle sebe a kojim ho vleze.. V porodnici mi jinou polohu neukazaly… Než jen tyhle dvě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
26.2.16 17:54

@Valvodka to je blby, maji ti ukazat vsechno. At vyzkousis. Ani obrazky jste nemeli, brozurky?
Mrkni tady… http://www.kojeni.net/…a-vsede.html

Fotbalista a tanecnik. Tam pekne drzis hlavu a napasujes spravne na bradavku… Nelze tak kojit dlouho, pak uz je hlavicka tezka do ruky. Myslim ze js tak kojila do trech mesicu maximalne. Pak uz jde klasicky na madonu, uz drzi i mimca vic po kupe :mrgreen:

Ty stranky jsem jako prvorodicka cetla snad denne  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
27.2.16 09:34

@kamiŠ Ja sem to jeste nezkousela ale od maminek a v porodnici co vim tak si to chvali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
27.2.16 10:31

@Liduska8 tak to ani nezkousej, je to plne hliniku a pro miminka fakt nevhodne. Vubec do pusy… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
27.2.16 18:14

@kamiŠ Já si to osobně mažu Bepanthenem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
27.2.16 18:25
@Liduska8 píše:
@kamiŠ Já si to osobně mažu Bepanthenem :)

:palec:
To je dobre ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
27.2.16 21:09

Ahoj holky, tak dneska mi Mamka přivezla ty kloboucky s musím říct, ze je to obrovská úleva :dance:… Malý tedy chvílemi mlaska, ale snad to nevadi…

Jinou polohu jsem zkoušela, ale to nepomohlo… Ty kloboucky jsou super :palec:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
27.2.16 21:20

@Valvodka parada :potlesk: Mam radost ze se ti ulevi. Ja taky kojim s nima. Jak mam nality prsa, tak se blbe chyta, zalezly bradavky :) a pak prave taky boli, jak porad pousti a znovu chyta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
28.2.16 07:27

@Valvodka :dance: to je dobře… Mě občas když „řufne“ jen do bradavky taky stojí vlasy bolesti…tak snad se naučí pěkně chytat…ale vypadá to slibně a dnes snad půjdem domu…já už jsem propuštěna ale uvidíme co dětská vizita…

Holky nevíte jestli něčemu vadí když ve zprávě pro gyndu mám že jsem dostala epidural ale není to pravda? Já jen jestli to mám řešit a nebo ignorovat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
28.2.16 08:28

@JanaAD ners to, ja mam v jednom miste psanou delkovou anestezii, na jinym papire zaskrtlou spinalni a na tom samym epiduralni, kterou jsem mela a nikdo to neresi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
28.2.16 15:03

Ahoj holky, zase máme menší problém, malý Milanek od středy, co jsme byli v porodnici nekakal, sestřičky mi řekly, ze nemusí kakat každy den, ale uz je to 4 dny a začíná mi to dělat starosti… Mam se začít bát? Ja vůbec nevím… Nechci vypadat jako uzkostliva matka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí