UP - přesunutí schůzky

Anonymní
21.6.24 14:42

UP - přesunutí schůzky

Ahoj,
prosím, čeká mě bohužel od 1.7. evidence na ÚP. Očekávám, že asi budou probíhat nějaké schůzky, atd.
Bývá problém schůzky přesunout s omluvou předem? Zrovna 22.-24.7.budu „muset“ být na svatbě jako svědek. Nerada bych to tedy rušila.
Novou práci mám domluvenou až od srpna, zároveň ale nechci být bez nějakého příjmu… :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35834
21.6.24 15:18

Kdo dělá svatbu pondělí až středa?
Když se tam od prvního zaregistujes, rovnou jim řekneš že máš od 1.8. domluvenou práci tak pochybuji že ze tam budou hnát na nějakou extra schůzku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.24 15:25

@JancaS84 no, sestra, která bydlí přes celou republiku, takže v pondělí potřebuje pomoct, v ut je svatba a ve středu chci jet v klidu domu.

• Citovat
  • Upravit
3039
21.6.24 15:31

Asi zalezi, na koho trefis, ja tam byla registrovana jednou a to pres koronu, takze o schuzky ani moc nestali :mrgreen: Jsme se pri te prvni domluvily s pani, ze si praci hledam sama, ze mam vzdelani i zkusenosti, ktere by mely znamenat, ze to nebude trvat nijak extra dlouho a s tim me vypustila do sveta a uz jsme se nevidely…jen jsem ji pak poslala zpravu, ze uz praci mm, i kdyz to par mesicu trvalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101702
21.6.24 15:34

Jako přesuny rádi nemají, ale zrovna tohle bych řekla, že i kdyby ses trefila, tak by vzali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
21.6.24 16:44

Normálně se tě zeptají, jestli ten den můžeš a pak teprve schůzku naplánují. Zvlášť pokud od srpna pracuješ.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.6.24 19:10

@Janli uff, to si mi dala teď trošku naději, že je MOZNO se snad domluvit 😃

• Citovat
  • Upravit
32124
21.6.24 19:19

@Janli Fakt se ptají? To jsem nikdy neslyšela. Proč by jako nemohla, když do práce nechodí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.24 19:21

Taky mně pozvali na schůzku a já už měla dohodnutou práci. Na schůzku jsem nemusela, jen jsem poslala smlouvu.
Na pracáku jsem byla celkem 2 měsíce a ani jednou tam nebyla osobně, vše přes email.

• Citovat
  • Upravit
32124
21.6.24 19:28
@Anonymní píše: Více

Tak tady co vím tak pořádají nějaké hromadné schůzky, které jsou povinné a byly celkem často. Kromě toho, že tě posílají do firem. Přes email to teda nefunguje. U tebe to ale asi bylo tím, že už si měla dohodnutou práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
22.6.24 10:25
@Monchichik píše: Více

Může mít lékaře, naplánovanou dovolenou….cokoliv. Schůzky se prostě plánují po dohodě s klientem, zvlášť takhle v začátku. Ony zas ty dámy za přepážkou nemají v popisu práce prudit a dělat naschvály. Věř mi, pracovala jsem tam.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.24 10:29
@Monchichik píše: Více

Vsak zakladatelka už má taky dohodnutou práci. Proto jsem psala svou zkušenost, že jsem nikam nemusela.
Hromadná schůzka co to je? To tam jako budou sedět dohromady dělníci s VŠ? Vždyť každá skupina má jiné potreby.

• Citovat
  • Upravit
Janli
22.6.24 10:33

To je hromadný informování o podmínkách registrace na úp, možnostech co nabízí apod.

• Citovat
  • Upravit
32124
22.6.24 10:37

No chodili tam hromadně a říkali jim, jak si mají psát asi životopis a tak, vím to od kamarádky, já tam nikdy nebyla…a bylo to celkem často…mezitím je posílali do firem, takže žádný, že jednou za čas tam zašli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
22.6.24 10:38

@Janli No nevím, bude to kus od kusu, některé se v tom prudění přímo vyžívají :mrgreen: a že by brali zřetel na dovolenou, to jsem ještě neslyšela, spíš, že máš smůlu, když si na pracáku, máš hledat práci a ne jezdit po dovolených, ale bude to o lidech jako všude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat