Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Koupit se vlkoměr! stojí do stovky…od té doby nemáme doma plíseň, protože podle něj větrám, optimum je do 60%.
@mamkatřívopiček savo nici jen povrchovou plisen ta co je v cihlach a tak zustava a zatepleni nepomuze pokud neprijdete na to proc je tam vlhkost muzete mit spatne odizolovany podlahy a tahne se to ze spodu tezko rict to je na odbornika kazdopadne elektricky odvlhcovac tosku pomuze ale brala bych ho i s cistickou vzduchu jelikoz pak pekne ty spory plisni rozviri po celem byte
@lena222 píše:
Koupit se vlkoměr! stojí do stovky…od té doby nemáme doma plíseň, protože podle něj větrám, optimum je do 60%.
hele, tady ti je vlhkoměr k prdu, takdy teče prakticky voda po zdech. ![]()
Zateplení baráku neřeší problém s plísní. Hlavně ne v přízemí. Evidentně jde vlhkost od spodu, tedy barák je špatně izolovaný od sklepa…Já bych to ve tvém případě řešila jedině stěhováním, ovšem otázka, kdo do takového bytu půjde..
Mě jde o to, to tady přežít do přeštěhování. Už jsme rozhodnutý odejít. Měli jsme možnost to odkoupit, ale odkupujte něco takovýho… ![]()
@pannda píše:
Zateplení baráku neřeší problém s plísní. Hlavně ne v přízemí. Evidentně jde vlhkost od spodu, tedy barák je špatně izolovaný od sklepa…Já bych to ve tvém případě řešila jedině stěhováním, ovšem otázka, kdo do takového bytu půjde..
Oni ho prodají v létě…:-) To není nic vidět.
KAždopádně někdo bude mít velikou investici navíc.
@mamkatřívopiček píše:
Mě jde o to, to tady přežít do přeštěhování. Už jsme rozhodnutý odejít.
odvlhčovač. nic jinýho tak účinnéé nebude. a zkusila bych pohrozit domovníkovi ( pronajímateli), kvuli topení/netopí a následkům.
Zkusim dohledat, jestli někdo nepůjčí ten elektrický odvlhčovač a čističku…Nic víc asi dělat nejde…
Jako prvni bych pouzila chytrou houbu a zacit pouzivat odvlhcovac, ale poradny elektricky.
No ty brďo, to jsem si myslela, že to máme doma hodně… u kachliček neporadím, ale my pár kritických míst (máme tady asi tepelné mosty) vybílili prostě vápnem a je klid.
MNo taky jsem si myslela, že máme hodně plísně, ale oproti tobě máme pár ložisek, který se mi daří likvidovat. Tátovi pomohlo vymalovat s nějakou přísadou do barvy proti plísni.