Úřad práce a brigády a DPP

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
852
19.7.16 18:23

A když jsem část měsíce na úp tak mám placené zdravotní nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101534
19.7.16 20:28

@Klarindas Ano, máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.20 22:12

Zjistí úřad práce že pracují, výdělek do 5000 měsíčně a budu zároveň pár měsíců pobírat podporu v nezaměstnanosti. Je to velký risk? Díky

• Citovat
  • Upravit
309
17.10.20 22:18

Ano je, neni tak tezke to zjistit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
17.10.20 22:20
@Anonymní píše:
Zjistí úřad práce že pracují, výdělek do 5000 měsíčně a budu zároveň pár měsíců pobírat podporu v nezaměstnanosti. Je to velký risk? Díky

Já bych to neriskovala, když na to přijdou, vyhodí z ÚP, budeš muset vrátit vyplacenou podporu. To byl případ, ÚP paní poslal s doručenkou, oni jí řekli ať si to vyzkouší, zrovna tam byla kontrola, chtěli po ní zpět vyplacenou podporu. Ona náhoda je blbec. Ona lze brigáda na DPČ i s ÚP.

• Citovat
  • Upravit
101534
17.10.20 22:21
@Anonymní píše:
Zjistí úřad práce že pracují, výdělek do 5000 měsíčně a budu zároveň pár měsíců pobírat podporu v nezaměstnanosti. Je to velký risk? Díky

Zjistí policie, že si vykradla místní sámošku? :think: I na tohle by ti přišlo normální se ptát na foru? Přitom je to vlastně to samý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.20 22:23

Vím že lze, nejde mi o placení zdravotního úřadem práce ale o tu podporu

• Citovat
  • Upravit
7354
17.10.20 22:42

Prostě se to nesmí. Pokud to ÚP zjistí, Tebou neoprávněně pobírané dávky vrátíš a vyřadí Tě z evidence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.20 22:18

DPČ a podpora

Zdravím, budu poslední měsíc v evidenci ÚP. Od února 2021 nastupuji do nového zaměstnání ale chtěli po mě, abych od ledna nastoupil na DPČ. Na DPČ si vydělám o dost méně, než jaká bude má podpora. Co se stane, pokud na ÚP nic nenahlásím? Je šance, že by na to ÚP nikdy nepřišel? Pokud ano, budou po mě chtít pouze vrátit celou podporu za leden? Nebo mi hrozí také nějaká pokuta? Vím, že bych nemohl být následujících 6 měsíců v evidenci ÚP, ale pokud budu mít novou práci, tak mi to nevadí. Jsem dlouhou dobu bez zaměstnání a vyčerpal jsem většinu ze svých úspor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19784
28.12.20 09:17
@Knedlman píše:
@j.a.n.i1 tim jsem si jisty, ale ptam se spise jestli na to UP neprijde

Třeba přijde, třeba nepřijde. Chceš hrát ruskou ruletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19784
28.12.20 09:35
@Anonymní píše:

Ano, je to hazard.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19784
28.12.20 09:37
@Nickname21 píše:
Je šance, že by na to ÚP nikdy nepřišel?
Šance, že přežiješ katastrofu, kterou si sám připravíš, je vždycky! Vzhůru do toho, lehni si do hořící postele, třeba to dobře dopadne!

Příspěvek upraven 28.12.20 v 09:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15778
28.12.20 09:37
@Nickname21 píše:
Zdravím, budu poslední měsíc v evidenci ÚP. Od února 2021 nastupuji do nového zaměstnání ale chtěli po mě, abych od ledna nastoupil na DPČ. Na DPČ si vydělám o dost méně, než jaká bude má podpora. Co se stane, pokud na ÚP nic nenahlásím? Je šance, že by na to ÚP nikdy nepřišel? Pokud ano, budou po mě chtít pouze vrátit celou podporu za leden? Nebo mi hrozí také nějaká pokuta? Vím, že bych nemohl být následujících 6 měsíců v evidenci ÚP, ale pokud budu mít novou práci, tak mi to nevadí. Jsem dlouhou dobu bez zaměstnání a vyčerpal jsem většinu ze svých úspor.
Že jsi bez práce a úspor je omluva pro podvod a zlodějinu? Typickej čecháček. :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
3.1.21 16:20

V prosinci jsem přerušila při DPČ pobírání podpory, která je vyšší než dovolená částka, kterou si vydělám. Jednalo se o vánoční výpomoc. Pak budu zase s podporou pokračovat. Nechtělo by se mi podvádět, nějak to nemám v povaze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.21 12:05

Soc.dávky

Dobrý den
Chtěla bych se zeptat skrz dávky…
Pobirám PnB, PnD. PnŽ (dcera) a DnB. Nyní mám možnost nastoupit na DPP. Chtěla bych se zeptat..které dávky mi zůstanou?
Mám 17 letou dceru. Myslíte že mi ponechají PnB..PnD a PnŽ pro dceru?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat