Určení pohlaví mimíska

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1914
24.6.11 11:36

Holky a ten 3D se dělá ve 20. tt, nebo kdy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
24.6.11 11:58
saiiimona píše:
Fidak píše:
nám řekli pohlaví už na tom NT screeningu ve 12. týdnu, potom jsem byla ještě na genetice ve 20.tt, kde potvrdili, že to je holka
Kéž by mě to řekli už příští týden :dance: :dance: :dance:

to bola skor náhoda, určovať pohlavie v 12 tt je skoro, veď šanca je „až“ 50% :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
24.6.11 12:02
saiiimona píše:
Holky a ten 3D se dělá ve 20. tt, nebo kdy? :think:

Já bylo pokaždé ve 23 tt,je to prý lepší po 20 tt kdy je mimi tak akorát velké a vyvinuté,později kolem 30 tt je už zase docela veliké a nejde tak hezky vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
24.6.11 12:38
saiiimona píše:
Misula.vdf píše:
Za čtrnáct dní mám termín a pohlaví nevíme, ač jsme chtěli. Mrška se nechce ukázat :lol: . Fígl na to není. U prvního jsem měla bříško na holčičku a je to kluk jako buk :wink:
Myslím, že u 3D je velká šance, že pohlaví odhalí :wink:
Fakt??? 8-o 8-o 8-o Tak to by mě nenapadlo, že za celou dobu se miminko neotočí, aby bylo vidět.. :think:

Tak pokud se podstoupí za celé těhu jen ty povinné 4 ultrazvuky, tak se to stát může. A pohlaví se určuje na 20tt a pak ještě na 32tt, takže to jsou vlastně dvě možnosti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
24.6.11 13:11

já měla zarputilej pocit, že budeme mít holku.. ve 20tt se nám ale krásně vystavil pindík a pak se vystavoval při každém utz.. vyčkej a uvidíš. stejně to nejde změnit, a nejistěji to zjistíš po porodu.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4751
24.6.11 13:12

ahoj, tak já zatím nevím nic, na UTZ nebylo nic vidět. Ale od začátku nám pocit, že je to chlapeček. Tady jsem na jedné diskuzi našla papírky na testování PH moči (z lékárny, Albu Phan, asi 80 Kč), tak jsem to zkusila. Podle toho mi vychází holčička.Za měsíc jdu na velký gen. UTZ, na 25. týdnu na placený 4D, tak pak dám vědět, jak to dopadlo. Jsem sama zvědavá, ale je mi to vlastně fuk, hlavně ať je to vše O.K. Ještě mě teď napadlo, že mám známou, která určuje pohlaví jehlou na vlase a za celý můj život jsem nezažila, že by se spletla!!! Asi se za ní stavím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
24.6.11 13:27

Ahoj, u dcery jsem se pohlaví dozvěděla až v 26.týdnu, u syna už ve 13.týdnu na UTZ.
Jinak mi mamka vždycky prstýnkem věštila 3 kluky. Ségře zase 2 holky. NO já mám páreček a ségra 2 kluky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2900
24.6.11 13:31
silvik.sk píše:
saiiimona píše:
Fidak píše:
nám řekli pohlaví už na tom NT screeningu ve 12. týdnu, potom jsem byla ještě na genetice ve 20.tt, kde potvrdili, že to je holka
Kéž by mě to řekli už příští týden :dance: :dance: :dance:
to bola skor náhoda, určovať pohlavie v 12 tt je skoro, veď šanca je „až“ 50% :lol:

náhoda to není, Ibolia to taky věděla, jde to vidět však pouze na tom speciálním utrazvuku na genetice a není tam vidět pohlavní orgán, ale doktor to pozná podle toho, jestli je výběžek horizontální nebo vertikální nebo tak něco - už si to nepamatuju, je to 2apůl roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
24.6.11 13:33

Tak mě od 16.týdne říkali holku a holka to byla.Ve 20tt jsem byla na genetickém UTZ a tam to bylo vidět dobře říkal doktor.Jinak to ségra počítá nějak podle krve a vždycky ji to vyšlo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
24.6.11 13:40

Tak nám to nevyšlo ani s tou krví… :-/
V naší rodině vyšel úplně všem ten čínský kalendář početí, my jsme s manželem první pár, kterému to nevyšlo :-( pak jsem se ale dočetla, že to platí pouze pro páry, kdy jsou muž a žena narozeni v odlišný rok. My s manžou jsme stejný ročník…, tak možná proto.
Myslím si, že existuje spousta takových „zaručených rad“, ale žádná není stoprocentní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
24.6.11 13:48

Jinak se teď dívám na stránku http://www.pohlaviditete.cz/…red-pocetim/ , kde zjišťuju, že pohlaví dítěte může určit i to, na jakou světovou stranu směřuje hlava ženy při styku :potlesk:
Tak bacha na to! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
24.6.11 13:53

ahoj, mě pohlaví zjistila doktorka už v 16 týdnu, prý ho krásně ukazoval, myslím že chlapeček je vidět brzy protože má pindíka, u holčičiky si často nebývají lékaři dlouho jistí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
24.6.11 13:57

jo a stím prstýnkem, mamka to na mě taky zkoušela a trefila se do kluka :-) jinak podle břicha se to asi nepozná, taky mám pupík kulůatý, ne do špúičky a mám kluka jako buka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.6.11 15:47

Ahojky, tak testy nekupuj, jsou to vyhození peníze - pohlaví je 100% až na porodním sále :kytka:

Mě řekli ve 13tt holku, v 16tt holku, a ve 20tt najednou kluk :mrgreen: A porodila jsem kluka.

Podle všeho mi vycházela holka - krev, různé výpočty, kyvadlo, karty, atd. :nevim: :mrgreen: takže už ničemu takovému nevěřím.

Jedině platí že kluk dělá maminku hezčí :mrgreen: To na mě sedělo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
7.6.12 13:28

Ahoj prosímte jak podle toho pH testu poznas jestli to je holcicka nebo kluk? chtěla bych to jen ze zvědavosti vyzkoušet Děkuju moc za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí