Urobilinogen v moči

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8151
15.10.14 21:07

@Doctus děkuji za odpověď úplně jsem ji přehlédla, moč se klukovi srovnala jakmile začal pořádně jíst a dobral antibiotika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9732
15.10.14 21:39

@anickadomnik
Tak to jsem rád, že je malý v pohodě. Carpe diem :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4933
3.1.15 08:21

@Doctocus dobry den, zkusim ozivit diskuzi o zvysenem urobilinogenu v moci u 2,5leteho syna. Jiz jsem to po nekolikate pozorovala na testovacim papirku. Infekci m.cest zatim nikdy nemel.ale zarazil mevas dotaz na zakladatelku diskuze, zda-li nepozorovala nekdy nazloutle sklery apod.me totiz syn obcas prijde mylinko bledsi a nedavno mi prisel nazloutly ale pak jsem tomu prestala venovat pozornost…rekla jsem si ze ho moc pozoruju.
jakou to tedy muze mit spojitost???

Moc dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
3.1.15 09:21

@zrzule23 S testovacími papírky mám aktuální zkušenost. Syn to měl několik měsíců také pozitivní, řešila jsem to s dr. a dle vyšetření moče v laboratoři to bylo ok. Papírky jsem reklamovala a nové to ukazují zase. Tak jsem testovala i sebe a manžela a máme to pozitivní všichni. Takže chyba proužků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4933
3.1.15 12:27

@AliTad moc dekuju za prispevek. zkusim tedy otestovat tu svoji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.15 19:57

Dobrý den.
Chtěla bych se zeptat, je mi 16 let a pohlavní styk jsem ještě neměla, ale mám zvýšený urobilinogen. Ovšem nevím co to ani znamená a jak to řešit, vím jen že mě bolí břicho a občas je mi na zvracení. Děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA