Urogynekologické problémy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
21.1.14 23:08
@Radulaaa píše:
Tak tohle centrum je v Praze :/ No nicmene, ja fakt litala po vsech moznych klinikach, byla jsem i u sefa dialyzy na Bulovce, uspechy nulovy. Kdybych tak vedela, co mi presne delali za testy, tak bych Ti poradila, o co si rict. Ten problem u mne byl nakonec gynekologickeho puvodu, ale projevoval se prave zanety mocovych cest. Kdyz jsem se pak ptala gynekologa, proc mi tyhle testy neudelal, rekl mi, ze jsou drahy a ze je proste nemuzou delat kazdymu :zed:
Tak asi vybrat, koho mas lepsiho, jestli gynekologa nebo urologa a u toho zkusit protlacit vsechny testy.

chlamydie?

• Citovat
  • Upravit
929
21.1.14 23:15

@KackaDoup Tesne vedle, ureaplasmata, podle vseho podobny svinstvo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
21.1.14 23:18
@Radulaaa píše:
@KackaDoup Tesne vedle, ureaplasmata, podle vseho podobny svinstvo.

chtela jsem puvodne napsat i to ;)

• Citovat
  • Upravit
929
21.1.14 23:24

@KackaDoup Ale tleskam, kdyz to nekomu vypravim, tak mi vzdycky rika, ze ani to slovo nikdy neslysel :) Ja ho teda tenkrat u doktora taky slysela poprve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.14 11:51

@Rampepurna já už jsem před lety na podobném vyšetření byla. nepomohlo mi to…byl to teda jiný doktor. ale jsem taky raději pro tuto cestu, když to jde. ATB už prostě odmítám. neměla jsem je přes rok, ale kdybych šla ke svému urologovi, tak mi je bude nutit pořád. něco jak říkala ta paní. pořád mi říkal: že to musím brát nebo to bude horší. ale to já už nechci. chtěla bych vyřešit tu příčinu.

• Citovat
  • Upravit
1
9.1.15 12:05

Prosím, mohla bys zmínit Urocentrum v Praze, kde Ti udělali ty testy? Mockrát děkuji!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí