Usíná s pláčem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17629
15.4.14 21:45

@Lidym neboj, synek mi to dělal už dřív, jak píšu výš, a teď je to mnohem lepší, dá se to přežít, i když jsem někdy myslela, že ne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
15.4.14 21:46

@Lidym Jj, v noci když se probudí (často tím, že se nevědomky ze spaní otoči rovnou na všechny čtyři, pak čučí jak puk, co se to stalo), tak si hned sedne nebo klekne, když ho necháme dýl, začne cestovat. Takže si ho vezmeme mezi sebe do postele - tím se mu zamezí dalšímu pohybu, on usne a zase jde do postýlky. Když je noc blbec, opakujeme tak 4×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
15.4.14 21:52

:lol: Do půlnoci si békne a hned zas usne. Kolem půlnoci kojím. Kolem 4., 5. uspávám v posteli ( to je siréna) a mezitím pochovám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
15.4.14 21:54
@Saroya píše:
@Lidym neboj, synek mi to dělal už dřív, jak píšu výš, a teď je to mnohem lepší, dá se to přežít, i když jsem někdy myslela, že ne :hug:

Díky :andel:, taky na to čekám už od narození. Někdy je ok a někdy vážně na palici. Hlavně zuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.5.14 15:03

Dobrý den prosím o radu můj 2,5 letý syn nechce spát ani po oběde ani večer. Do posledního měsíce spával ukázkově večer šel v 8 a vstával kolem 7 po obědě v 12 a vstával v půl druhý byl zlatý ale poslední měsíc je to děs nechce spát když večer usne kolem 23 hodiny tak v noci se budí šíleným křikem a nejde se ho ani dotknout. Když ho nedám spát po oběde usne mi v 4 a vzbudí se v 5 a je zas vzhuru do noci. Už jsem zoufála nevím jak to odbourat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
26.5.14 22:45

@pajkýs
Naše dcera usíná hodinu tím způsobem, že lítá po posteli (ve velké, spí s námi) a rozhodně to nevypadá, že se jí chce spát. Nakonec si prohlídneme knížku, skáče, hraje si a pak začne lehat, otírat si oči, povídá a konec. Trvá to hodinu, dnes zrovna hodinu a půl večerní usínání. Jsou dny, kdy usne hned (=15min.), ale těch moc není. Vždy jsem tam s ní :nevim: :nevim:
Kdybych jí nedávala přes den, tak by v noci blbě spala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
26.5.14 23:56

My dlouho zavinovali a houpali. Když začal prcek lézt, tak nám „odcházel“ z ložnice. Já si usmyslela, že bude chodit spát v 20h a vždy mi přes hodinu řval a odcházel z postele. Tchýně řekla ať ho nechám umlátit se…tak jsme ho nechali hrát si v obýváku. Vždy vydržel do 22h, my už zívali a pospávali na koberci u něj. Když byl na spaní, tak si šmudlal ucho. Chtělo to naučit se odhadnout ten spávný čas, kdy ho šoupnout do postele, aby se nepřetáhl a zas nebrečel. Jsou mu tři a rachotí stále do 22 :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
2.2.15 07:02

@Michaela25 muzu se zeptat jak usinani dopadlo s odstupem casu? Zlepsilo se to? Malý 9m ma taky hrozny problém svusinanim doma jsou to vždy histeraky a usne budvu prsac(to poslední dobou uz moc nefunguje)'nebo ho uhoupam ale někdy ani tak nezabere. V jezdicim kocare venku spi krasne. Porad cekam ze se to s věkem zlepsi a porad nic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2949
2.2.15 10:10

@janina022 S odstupem času se to vlastně moc nezměnilo :D Teď je mu 19 měsíců, v kočáru už dlouhou dobu nehrozí, že by usnul, po obědě spí doma, usíná v naší velké posteli a musím tam být s ním. Když usne, tak odejdu, když se vzbudí, tak na mě zavolá, slézt umí už dobře, tak se nebojím, že by spadl. Večer to samé, s tím, že když usne, tak ho přendám do postýlky. Držím palce, ať se to u vás zlepší víc, než u nás ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
2.2.15 14:11

@Michaela25 tak to jste me moc nepotesila :-) ale tak do 15 je snad uspavat nebudeme :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2949
2.2.15 14:14

@janina022 To si taky říkám :D Už jsem si na to tak zvykla a někdy jsem za to i ráda, protože při tom usínání jsou to jediný chvíle, kdy se ke mě sám od sebe tulí a pusinkuje mě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
3.2.15 10:14

@Michaela25 Mám to samé když jsi příspěvek zakládala.
Od narození neumí usnout sám…
A zhoršuje se to.
Teď je po očkování, tak si myslím že jeho vzteklé nálady, neschopnost se uvolnit a usnout jsou jasné..i když poslední dobou, ještě před očkováním, jsem na noc uspávala i hodinu :zed: v náruči, na baloně v postýlce co má kolečka…
Jsem na nervy.
Včera jsem uspávala 30min, spal hodinu a pak to začalo..od 21h do půlnoci jsem s ním chodila po bytě, hopsala na baloně a vozila v kočárku, bo když jsem ho položila, tak řev…(to má tak dvakrát do týdne, už od prvního očkování)
Má neklidné ručičky a to ho hodně ruší. je to začarovaný kruh
Nekojím, má ABKM, tak nevím jak ho detoxikovat..bylo mu 7m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí