Usínání po jídle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30
21.6.10 22:01

Usínání po jídle

Ahoj,může mi prosímněkdo poradit s naší 10 týdenní dcerou.Je jí 10 týdnů a vždy večer po koupání,když dostane najíst a pak ji dám do postýlky tak máproblém zabrat. Pobrekává,vždy když jí dám dudlík tak ho vyplivne a spustí brekot.Takhle to jde třeba i 2 hodiny a přitom jí očíčka padají,že by spala,ale nemůže zabrat.Občas se to opakuje i při nočním jídle. Nevíte někdo zda jí mohu podat nějaká homeopatika,je na UM nebo nemáte nějakou jinou radu? Díky za pomoc Gába

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
21.6.10 22:05

Jestli jí spíš nebolí bříško.Netrpí na prdíky.?Věk by odpovídal na koliku :nevim: Některé UM to dělají.Mohla bych ti vyprávět jak jsme s tím bojovali :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
21.6.10 22:06

Mám dvě dcery, na starší nefungovalo skoro nic, mladší zatím usíná jakžtakž sama (dneska teda třeba zrovna ne). Pomáhá vozit v postýlce (máme postýlku na kolečkách), zpívat, hladit. Starší jsem houpala na míči, ale je to asi návykové, tak to doporučuju už jen jako poslední možnost (já tenkrát byla ráda, že usnula aspoň nějak). Když zapláče, neberu hned do ruky, zkusím hladit, zpívat, vozit a teprve když ani to nezabere, tak uklidňuju chováním, popř. dalším kojením (když je zase čas).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
21.6.10 22:24

No koliky také měla,ale řekla bych že už je má zasebou,přesto mi klidně písni jak na ně budu ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
21.6.10 22:25

S nami byl Mates v obyvaku klidne do 10, vetsinou tam usnul v denni postylce, nikdy jsem neuspavala tak male dite, to az ted a kdyz to nejde, tak nehrotim a jde si jeste zaradit k nam. Vetsine deti pomaha ponosit, ale po prendani do postylky se vzbudi, myslim, ze je to tim, ze postylka je chladna a z teple naruce je to pro dite neprijemne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
21.6.10 22:30

Čičinko,kdyby si pohrávala tak je to super,ale ona spíš brečí a je unavenější a unavenější a ne a nezabrat.Někdy mi to přijde,že si vynucuje pozornost,vím,žeby chtěla ponosit,ale já zase nechci aby si na to zvykla,chci totiž večer udělat nějakou práci,jelikož přes den to nestihnu,navíc máme malej byt a tudíž má postýlku u nás v obýváku což jí také asi nepřidá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
21.6.10 22:32

Jestli se vyloženě nekroutí a nepláče jinak než jindy tak to na koliky nevypadá.Třeba je to jak píše ČIČINKA,že nechce být ve studené postýlce.

Mě byl Adámek vzhůru po každém krmění třeba i 3h :zed: :zed: To jsem fakt těžko dávala :cry: Zkusila bych kolotoč nad postýlkou,tlumené světlo…

Já osbně nedoporučuji uhoupávat v ruce(dělali jsme a horko těžko odbourali v 11ti měsících),ale když není zbytí tak bych asi znovu houpala než padat vyčerpáním na pusu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
21.6.10 22:33
gabajaki píše: Čičinko,kdyby si pohrávala tak je to super,ale ona spíš brečí a je unavenější a unavenější a ne a nezabrat.Někdy mi to přijde,že si vynucuje pozornost,vím,žeby chtěla ponosit,ale já zase nechci aby si na to zvykla,chci totiž večer udělat nějakou práci,jelikož přes den to nestihnu,navíc máme malej byt a tudíž má postýlku u nás v obýváku což jí také asi nepřidá.

Aha,tak to je asi taky naprd,když nemá klidný koutek na usnutí.Vy máte i ložnici v obýváku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
21.6.10 22:36

Vereniko,upřímně ani už pořádně nevím. :cry: Mě to občas přijde, že se kroutí,občas nekroutí.Jsem už z toho hrozně unavená jak kní stále vstávám a dávámdudlík.Víš tak jako škube nohama a plácá rukama,ale tím,že jsme koliky měli tak bych řekla že to ony nejsou..jak píšu opravdu už nevím :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
21.6.10 22:39

Veri bohužel máme…máme sice ještě jeden pokoj,ale tam spí první syn,kterému je 13 a ten se musí vyspat do školy. Ale udělám to,že až teď odjede na tábor tak dám postýlku tam a bude usínat sama v pokoji,aspoň nachvilku a třeba se to naučí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
21.6.10 22:40

Chápu jak ti je,Adam takhle řádil do 1/2roka :zed: :zed: Přes den,v noci pořád řval a nespal.

A to takhle večer vyvádí náhle nebo je to dlouhodobé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
21.6.10 22:42

Tak pokavaď je to tak tak se to musí naučit spát s vámi v obýváku.Třeba jde jen o zvyk,má na to jěště právo.Je malinká…

jěště k těm kolikám,kaká teda dobře?Bříško jí netrápí? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
21.6.10 22:43

Už delší dobu,dalo by se říci že od narození.Předtím to byli koliky a teď tohle…ale možná jsou to také ony jen maji trochu hladší průběh.Pakkdyž zabere tak je to do prvního jídla v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
21.6.10 22:45

JJ kaká dobře i prdíky jsou docela vpoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
21.6.10 22:46

To bylo jako u nás,po hodinovém maratonu,dudlík,pohladit,dudlík pohladi,pochovat usnul a pak v noci znovu.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová