Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
jěště bych jí zkusila dát do kočáru ,ale to vy asi v bytě nemáte,když ho máte malý co?
A běží jí tam televize když má usnout?
ahoj
a zkoušeli jste svázat napevno do zavinky? já je osobně ráda nemám, ani sama nevím proč
, ale je fakt že fungují - naše madam se tak vždycky uklidnila ![]()
Určitě zkusit zavinout… Když hází těma ručkama. Ona se možná bude nejdřív „bránit“, ale zkus chvíli vydržet, Majda spala svázaná do šesti měsíců a pak pomalu to přestala vyžadovat.
Pipet díky za radu,ale mám doma pouze rychlozavinovačku a když jsou vedra tak se vní uvaříš..máš radu do čeho jiného by se mohla zabalit..asi do velké osušky,alejak??
ahoj Vereniko…přes den se občas také pěkně mele..musím k ní než zabere běhat…je to didlík,pohladit,napít…dudlík,pohladit a tak stále dokola…takže jako v noci
Gabi, do osušky a převázat mašlí
anebo sehnat ty staré klasické zavinovačky po nás - jsou plátýnkové a pokud do nich nedáš tu vložku, jakože nemusíš tak jsou lehounké
Ibbu myslela jsem si to…zkusím sehnat tu starou zavinovačku a jsem zvědavá zda to zaberu, u vás to zabralo??
Gabi, Heli byla v usínání docela dobrá ale když měla prdy tak byla z toho byla celá rozhozená a zavinovačka ji uklidnila …
ale my jsme měli normálně tu rychlozavinku převázanou plínkou, byla koncem srpna a takový teplo už nebylo, takže to bylo v pohoddě ale teď když jsou horka bych si to neuměla představit, to je fakt … ikdyž můžeš ji dát jen v body a ponožtičky
sama uvidíš
hlavně aby vám to zabralo !
a starou zavinku po sobě jsem měla taky ale ani jsme ji moc nevyužili