Usínání po jídle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17310
21.6.10 22:47

A přes den,jak spí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
21.6.10 22:48

jěště bych jí zkusila dát do kočáru ,ale to vy asi v bytě nemáte,když ho máte malý co?

A běží jí tam televize když má usnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
21.6.10 23:11

ahoj

a zkoušeli jste svázat napevno do zavinky? já je osobně ráda nemám, ani sama nevím proč :nevim: , ale je fakt že fungují - naše madam se tak vždycky uklidnila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
22.6.10 08:49

Určitě zkusit zavinout… Když hází těma ručkama. Ona se možná bude nejdřív „bránit“, ale zkus chvíli vydržet, Majda spala svázaná do šesti měsíců a pak pomalu to přestala vyžadovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
22.6.10 08:59

Pipet díky za radu,ale mám doma pouze rychlozavinovačku a když jsou vedra tak se vní uvaříš..máš radu do čeho jiného by se mohla zabalit..asi do velké osušky,alejak??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
22.6.10 09:11

ahoj Vereniko…přes den se občas také pěkně mele..musím k ní než zabere běhat…je to didlík,pohladit,napít…dudlík,pohladit a tak stále dokola…takže jako v noci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
22.6.10 09:25

Gabi, do osušky a převázat mašlí :-D anebo sehnat ty staré klasické zavinovačky po nás - jsou plátýnkové a pokud do nich nedáš tu vložku, jakože nemusíš tak jsou lehounké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
22.6.10 09:31

Ibbu myslela jsem si to…zkusím sehnat tu starou zavinovačku a jsem zvědavá zda to zaberu, u vás to zabralo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
22.6.10 10:09

Gabi, Heli byla v usínání docela dobrá ale když měla prdy tak byla z toho byla celá rozhozená a zavinovačka ji uklidnila …

ale my jsme měli normálně tu rychlozavinku převázanou plínkou, byla koncem srpna a takový teplo už nebylo, takže to bylo v pohoddě ale teď když jsou horka bych si to neuměla představit, to je fakt … ikdyž můžeš ji dát jen v body a ponožtičky :nevim: sama uvidíš :wink: hlavně aby vám to zabralo !

a starou zavinku po sobě jsem měla taky ale ani jsme ji moc nevyužili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová