Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše: Více
A kde leží? V postýlce? S tebou v posteli? Pres den v kočárku venku?
V tomhle veku mi deti usinaly u prsa… a kvuli mliku to nebylo… anebo vyklepat v kocarku, mela jsem osli stezku se samymi hrby, zadny nezny houpani ![]()
jak reaguje na dudlik s chovanim?
soucitim
@Dahlia0409
Pokud není v kočárku, uspávám v náručí nebo v šátku, ale je jedno kde je, řev je pořád stejný..
A ležet spolu jsi zkoušela? Kojit, nebo ležet a krmit z lahvičky?
A co dáváš za kapky a jak často, že píšeš, že prdiky to nebudou?
@maminaAJ
V tomhle jejím amoku prso vetsinou odmita, driv na nem take usinala. Dudlik nikdy nechtela, ani ted jej nechce. Kocarek a ukodrcani funguje, ale stejne si v nem zarve.
Zkus nedávat. Bolelo břicho, že to dáváš?
@Dahlia0409 kojeni v leze nekdy zabere, ale je to vyjimecne. Lahvicka to same, tu ted prijma trochu lepe, protoze vice tece..
@Dahlia0409 davam v podstate od prvniho mesice, na doporuceni dr., kdy mela velke boleni briska
Tak zkus nedávat. Cvic s nozkama, ať je hodně na zemi a pohybuje se. Někdy jsou kapky větší zlo
Ahoj,
mám témeř půlroční dceru, od narození nespí moc dobře a často se budí, teď se k tomu, ale ještě přidaly šílené hysterické plačtivé scény, když se jí snažím uspat. Veškeré její potřeby jsou dle mého uspokojeny - nakrmená, odříhnutá, přebalená, ve spacáčku, v pokoji je přítmí, bílý šum puštěný.. Děje se to pokaždé, v jakoukoliv denní i noční hodinu, není jen třeba, že je přetažená, zkoušela jsem všechno, dávat jí kratší bdělá okna i delší, víc aktivit, míň aktivit, víc mlíka, míň mlíka. houpání v náručí, na míči, v šátku, v kočáru při všem řev.. no prostě mám pocit, že zkouším fakt všechno a jsem už úplně zoufalá a unavená. Prdíky si myslím, že to nejsou, dáváme kapičky.
Nikdy jsem neměla v plánu metodu “nechat vyřvat” ale slečinka si ji naordinovala sama.
Máte někdo podobnou zkušenost? Nebo nejakou radu? Beru vše! Jsem už na pokraji sil!