Usínáni u prsa v noci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9133
2.9.10 19:59

Mně Kubík taky usíná u prsa,ale právě jen v noci,ve dne mu stačí dudlík,takže myslím,že to ve dne může být jinak.Kojím taky po dvou hodinách.Taky jsi tak nevyspalá?Svatbu jsem měla před dvěma měsícema a byl to záhul,moc jem si to neužila.Tak držím palečky ať to zvládneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
2.9.10 20:03

:nevim: Ja nevim, Mates usinal u prsa jak ve dne, tak v noci, nejak mi to nevadilo, protoze bych ho stejne nenechala na nejak dlouho samotneho.
Mas pravdu v tom, ze kdyby mel pres den usinat sam a v noci u prsa, tak by v tom mel binec, ale naucit ho v noci, aby neusnul u prsa, to by bylo na masli.

Mates teda celke spolehlive usnul v kocarku, takze pripadny hlidac by musel vyrazit na hooodne dlouhou prochazku.
Hele, za chvilku zacnete prikrmovat, takze to se taky par veci muze zmenit, Krom te svatby nejake uspavani s hlidacem moc resit nemusis, ne? On tay pak uz bude vic vzhuru, zpravidelni se mu rezim, takze to usinani pak taky bude o necem jinem. Nechat jecet male miminko mi prijde krute, na tu kozu ma podle me jeste nejakou dobu vysadni pravo.
Jinak me usinal do 9m jen u kozy, pak se najednou odstavil a behem par dnu se naucil usinat sam, slo to temer bez revu, bez trapeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
2.9.10 20:04
HanyBany píše:
no víte, mě jde o to, že si myslim, že když bude usínat v noci u prsu, tak to bude vyžadovat i přes den a budem zas tam, kde jsme byli. ale budu ráda když mě vyvedete z omylu… :dance:

Tak u nás to tak rozhodně není. Mája usíná přes den (i večer) sama (teda s tím látkovým zvířátkem), výjimečně u ní musím já nebo manžel sedět a držet ji za ručičku nebo hladit po tvářičce. Takže to může být přes den a v noci jinak. Já bych spíš měla (a taky že mám) obavy, že v noci bude prso vyžadovat ještě dlouho. Ale nemíním s tím nic dělat, hlavně že spí a je spokojená přes den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
2.9.10 21:11

Tom nikdy u prsa přes den ani večer neusínal, spíš se ještě víc zaktivoval, rozčílil. Ale v noci ke konci kojení usnul. Přijde mi to logické - prostě se vzbudil kvuli hladu a když dostal co chtěl, tak pokračoval ve spaní. Jak by to jinak mělo být? Nebo ho chceš vzbudit a následně chtěla, aby zase usnul.

Jinak ke svatbě - pokud nechceš kojit, tak uč na flašku, to taky nebude razdva, pokud už není zvyklý. Jinak já bych to vyřešila tím, že bych se před večerním uspáváním převlékla do něčeho normálního a příladně tak zvládla i noční kojení. Já nevydržela v těch obršatech ani do toho večera.

• Citovat
  • Upravit
95
4.9.10 17:19

holky díky za rady, je to super, malý krásně usíná sám a v noci teda pospává u prsa ale super, dokonce spí i v kočárku, o čemž se nám ani nesnilo :) tak ještě jednou děkuju a přeju klidný miminka 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová