Usínáte při (nočním) kojení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
381
11.3.10 19:07

Tak to ja jsem asi jedinec,ale jeste se mi nepodarilo usnout u nocniho kojeni,asi proto,ze malej obvykle pije v 21hod a pak az kolem 5rano,ja chodim spat v 1 v noci,ale neusnu,nekdy ho beru i na odrihnuti,prebalim podle toho jak je malej cilej,kdyz zavira oci,tak uspim hned po kojo.,kdyz je vzhuru tak az za dve hodky zase usne,ja jsem porad v pohotovosti.

Babicka mi uz nadava,ze jsem az moc pecliva a pak v nestrezenem okamziku zkolabuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
11.3.10 21:36

Ano, také jsem párkrát usnula…docela jsem se toho lekla a proto v noci kojím také jen z léveho prsu , tak aby byl malý mezi mnou a manželem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.10 09:27

Ahoj, já mám spíš strach, že tím jak si neodříhne tak se mi poblinká, proto neusínám… Ležíme na boku, ale hned jak se naposled nadechne a oddychne si, jako že by to zabalil a spal, tak ho ještě zvedám na říhnutí…z toho mám strach… Vy ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.14 16:13

Ahoj,
všichni píšete že u nočního kojení normálně usínáte…novorozenec si v noci nepotřebuje odříhnout? Nebo ublinknout? :think: :nevim: Sem vyjukaná prvomatka tak nevím…

• Citovat
  • Upravit
750
18.9.14 16:21

Ahojky holky, od cca 5 a pul mesice jsem zacala kojit v noci v leze a obcas si u toho obe zdrimnem, odrihnout ji od te doby uz nedavam a je to ok. Mame tak nejmene naruseny spanek, vracim ji do postylky bud hned jak se odpoji spici nebo kdyz se po chvili probudim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
18.9.14 16:22
@ka-tka píše:
Usinala jsem v leze.
Fakt jsem se snazila byt vzhuru.. a koukam, kua dyt uz kojim 2 hodiny :-D
Malej se nikdy nic nestalo.Ja lezela na boku, mala taky na boku, kdyz se najedla- pustila prso a spinkala. Kdyz jsem se vzbudila- prelozila jsem ji do postylky a spalo se dal.

preeesne stejne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466

Ahoj, no já taky usínám občas. Ale asi záleží na mimču, náš mrňous ještě nikdy nezvracel, po žádném jídle neublinkává, přes den někdy krkne někdy ne…Asi kdyby bylo mimčo hodně blinkací, nechávala bych ho i v noci. Přebalování též neřeším, pokud není pokaděný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
@Anonymní píše:
Ahoj,
všichni píšete že u nočního kojení normálně usínáte…novorozenec si v noci nepotřebuje odříhnout? Nebo ublinknout? :think: :nevim: Sem vyjukaná prvomatka tak nevím…

můj první třeba vůbec, nepotřeboval. Druzí dva potřebovali, jednoho stačilo překulit na břicho a pak zase zpátky, s dalším jsem musela fakt vstát, opřít zády o sebe a zhoupnout se v kolenou. Děti daly najevo sami, co potřebují, já jen hledala příčinu případné nespokojenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
18.9.14 16:30

Ne, dle mé zkušenosti nepotřebuje. U prvního jsem zvládala odpovědněji v noci ukládat zpět do postýlky, u druhého už nešlo dohánět deficit přes den či dopoledne a tak jsem v noci vytuhávala od začátku pravidelně, jen s rostoucím mimčem zabezpečila, aby nemělo kam spadnout a manžel ho nezalehl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
18.9.14 16:48

Já hned po nakojení přenáším do postýlky a malej spinká, kdybych ho dávala odkrknout tak se mi zbudí a pak ho zas budu uspávat kdoví jak dlouho.
Usínání u kojení jsem vyřešila tak, že jsem na mobilu na netu a čtu si emimino, facebook apod. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32915
18.9.14 17:00

Mimčo spalo se mnou v posteli, jak zabrečelo, dostalo prso, najedlo se a uslo. A já taky. V noci obvykle miminka pijí klidněji, takže nepotřebují odříhávat. Pak si třeba trošku ublinkne později, ale výjimečně a spíš malé mimi. Proto se dává mimčo na bok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
18.9.14 17:05

Já usínala i při denním kojení :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
18.9.14 17:27
@Anonymní píše:
Ahoj,
všichni píšete že u nočního kojení normálně usínáte…novorozenec si v noci nepotřebuje odříhnout? Nebo ublinknout? :think: :nevim: Sem vyjukaná prvomatka tak nevím…

Nedávala jsem odříhnout bla jsem moc utahaná a je pravda, že se častěji poblinkal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
18.9.14 17:29

V noci odříhávat nedávám, spím, pouze přes den. Kojím na boku a dítko zapřu peřinou takže spadnout nemůže- je taky na boku, vedle je manžel. A dítko mám blinkací, takže se občas ráno vzbudím a vedle kaluž a mimi si spokojeně žvatlá :mrgreen: nebo blinká při odříhnutí i po něm :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
18.9.14 17:38

No je zajímavý, že přes den si moje malá potřebuje trochu říhnout, vyprdět se po jídle, ale v noci usne při kojení a ani se nehne. Ze začátku jsem jí furt plácala atd, aby si říhhla a nic, takže teď už to neřeším ;) Asi to v noci zaspí nebo co. Jinak u toho tasky vždycky usnu, i když se snažim nespat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová