Uspávání dítěte (1 rok)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3753
25.7.16 14:20

Usíná sama, položím, pohladím, pusinka, dobrou noc, usínáček a odchod, od narození
máme štěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.16 14:30

Tak syn do 3 m jen s uhoupáním na míči a i to byl boj, ale i v průběhu toho jsem pořád zkoušela, aby usínal sám..jak začala přestávat kolika, tak začal spinkat sám. Ale, co hodně pomohlo byl kolotoč, a to že se naučil na dudlík..jinak podle mě každé dítko je jiné. Pokud je rok naučené uspávat s mámou, tak to bude trvat déle, než se naučí něco jiného..já bych zkoušela a hledala, co na dítko zabere:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
25.7.16 15:31
@SvobodovaH píše:
Toto obdivuju… praktikuje to i má přibuzna s ročním chlapecken, akorát, že u nich je to s pláčem. To bych nedala. Jsem moc měkká na to, abych vydržela tam nejít, k dyz by plakala. Prostě radši budu houpat a zpívat :D

Já to tak taky dělala. První usnínala i víc, jak hodinu - prso, hladit, dudel, prso… nechala jsem vyplakat, spala do 15 minut a ke všemu se jí rapidně zlepšilo i noční spaní. Z buzení se každé 2 hodiny, byli 2 kojení za noc.
U druhé a třetí to šlo nějak automaticky, na jakékoliv uspávání se mnou nebyl prostě prostor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
25.7.16 22:25

@SvobodovaH Ahoj, roční uspávám u prsa. Když vytuhne, uložím do postýlky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
27.7.16 11:02

@vjerunqa takových případů je hodně… já bohužel kojila jen v šestinedělí a i tak jsem prikrmovala. Občas se poštěstí, ze mi usne u lahvičky… ale spíš je zvyklá na ten zpěv :) každopádně chci časem odbourat i tohle… jinak v noci je hodná. Vstavam k ni jednou okolo druhé hodiny. Pak spí až do cca 6. Problém je, že nechce jíst kaše, takže po mliku má samozřejmě hlad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
27.7.16 20:58

@SvobodovaH Zpěv je fajn :) Okolo té druhé dáváš mlíčko? Budí se hlady? A co nějaká jiná večeře než kaše? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
28.7.16 09:38
@vjerunqa píše:
@SvobodovaH Zpěv je fajn :) Okolo té druhé dáváš mlíčko? Budí se hlady? A co nějaká jiná večeře než kaše? :think:

Samozřejmě že nedostane jen mliko, ale třeba lipanka s piškoty nebo pudink, ale tomu stejně moc nedá a pak vypije ještě 200 ml mlika. Jsou noci, kdy se sice vzbudí a vyžaduje pít, tak ji postupně zkousim ocurat čajem, ale zabere to málo kdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí