Uspávání jedině u prsu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
26.9.14 11:35

@jsem.to.ja To je ještě maličkej, to bych mu klidně dopřála. V budoucnu to může a nemusí vyžaodvat. Já tak uspávala obě, starší to nevyžadovala, maldší trochu jo. Ale s tím, že si podudlá, napije se, ale do postýlky ji dávám jakože ještě napůl bdící a usne až v postýlce.
U našich holek u obou pomáhalo pevné zavinutí, uklidnily a usínaly tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
26.9.14 12:21

Děkuju za názory holky, holt ještě budem uspávat u prsa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2413
26.9.14 17:55

@jsem.to.ja je takovyho prcka bych neresila. Nase mala do 2 mesicu taky usinala u prsa. Pak ji to prestalo jit tak jsme svazovali a pousteli bilej sum. I tak usnula jen v kocarku. Ted ji je 5,5m a usina bez problemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.12.14 01:06

Ahoj, mám 13.měsíční dcerku a také pořád usiname u prsa. Jak přes den tak v noci. Několikrát za noc se vzbudi aby si cucla, vždycky když je nějak rozrusena uklidní ji to Když se nad tím tak zamyslím, tak je to vlastně velká výhoda. a spinka s námi v posteli, takže se všichni v pohodě vyspime ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
7.12.14 20:33

@Nikoliny : Máme to hodně podobně a já to výhradně jako výhodu nevidím - např. nemůže uspat tatínek a já se v posledních týdnech vůbec nevyspím, mládě od půlnoci do čtyř do rána chce sosat klidně i 5× a i když spí s námi v posteli, tak jsem vzhůru a už to moc nedávám, protože definitivně vstává kolem 4:30 :/ Někdy lituju, že jsme nezačali s nějakými hranicemi už od začátku, ale neměla jsem to srdce…o to to teď možná bude těžší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí