Ustávání nevolnosti 7tt

Anonymní
20.11.21 19:36

Ustávání nevolnosti 7tt

Ahoj holky, donedavna mi bylo hrozne zle, ve dne v noci, parkrat jsem zvracela ale nic hrozneho. V poslednich par dnech se mi celkem ulevilo.. bolest prsou pretrvava, ale nevolnosti celkem ustoupili. Špatně mi byva po ranu a pak to přejde.. hrozne jsem si přála aby se mi už ulevilo, ale teď mam strach ze se deje něco špatného. Nechci hned letět za doktorem ať si nepripadam jak hysterka 😀 u doktora jsem byla před dvemi tydny kdy mi těhotenství potvrdil a za tyden mam jit na kontrolu. Měl to někdo podobné a bylo vše v pořádku? Vím ze s jistotou mi to nikdo neřekne, ale jen hledam nejakou psychickou podporu 😀 😊

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20.11.21 20:57

Ahoj. Neboj, já jsem měla to samé a vše je v pořádku ;) a moc dobře ti rozumím.. já jsem byla hysterická celé 3 měsíce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.21 20:59

@Marketa_Praha děkuji moc za odpověď 🙏 ja si připadám jak šílenec, miminko je vymodlene. Kdyz mi bylo zle tak jsem se modlila ať to na chvili přestane a když to přestane tak zase stresuju 😀 je to na palici

• Citovat
  • Upravit
5979
21.11.21 07:14

Neboj se, já měla nevolnosti jen 6 a 7tt :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.21 20:13

Mě odezněly všechny příznaky, ze dne na den a bohužel z toho bylo zamlklé těhotenství. Ale jestli ti vymizely pouze nevolnosti a ostatní příznaky jsou, tak bych se nebála, stejně to neovlivníš.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.11.21 08:23

Autorka

Tak jen dávám info pro jiné holky co se s tím potýkají a maji strach, nevolnosti se mi opět vrátili, asi to bylo jen přechodné 😀 tak snad je vše v pořádku 😊

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky