Utajené miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27262
8.6.09 11:41

No dokud jsem o miminku uvažovala jenom tak zbůhdarma, chtěla jsem holku, šatečky, culíčky, panenky.....pak jsem začala pracovat v dětským blázinci u takových těch začínajích pubošů 10-13 let a zjistila jsem, že se mnohem líp spolupracuje v tomhle věku s klukama, než s holkama, takže jsem řekla, že chci kluka. No a když přišly // tak jsem si řekla, že po sokor 2 letech jednočárkových testů je mi to jedno, hlavně když to donosím a porodím a bude to zdravý. Zní to jako fráze, ale mám pocit, že v dnešní době je poměrně velký zízrak počít přirozenou cestou:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
8.6.09 12:00

Tak my jsme Jenika meli jako prekvapeni a bylo to super. :) Rodila jsem CS ve spinalni anestezii, ale ta veta „Je to kluk“ me rozbrecela tak jako tak. :)
Ted cekame druhy a zatim resime rict/nerict. Trochu se bojim, ze kdyz podruhe uslysim „je to kluk“ ze budu trochu zklamana. :lol: Takze zatim nevim, jak se to vyvine, kazdopadne, pokud to budeme vedet, nikomu dalsimu to rikat nebudem. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
8.6.09 12:00

Ahoj, tak já jsem to taky nechtěla vědět, co to bude, i když manžel teda naléhal seč mu síly stačily…Přijde mi to tak trochu zbytečný, stejně se to pohlaví neovlivní a to úžasný překvápko v podobě zdravého miminka, který na vás na konci koukne, je ten nejkrásnější zážitek… :D Taky na nás okolí vyvíjelo nátlak, že jsme divní, že si to nenecháme říct atd..ale odolala jsem a nic jsem nevěděla 8) . Nakonec je úplně jedno, co se narodí(i když já jsem preferovala holky a mám je)..hlavně, když je mimi zdravé,ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5093
8.6.09 12:56

Ahoj, já rozhodně hlasuju za překvápko :).
My jsme si to taky nenechali říct (i když manžel nejdřív chtěl). Já jsem byla vnitřně přesvědčená, že je to kluk, ale chtěla jsem holku. Rodina i známí mě tipovali na kluka (že prý dobře vypadám - haha, a podle břicha, a tak.) Pár lidí (asi 3) si mysleli, že to bude holka.
No a na porodním sále, když se to naše zlatíčko narodilo, tak první co bylo, že jsme se ptali - Co je to? Co je to? - no a porodní asistentka řekla - vypadá to na holku… (mimčo totiž držela na bříšku, zadečkem nahoru). Tak nás to trochu zarazilo, protože jsme fakt počítali spíš s klukem. A pak jí otočila a byla to kráááásná holčička a já byla ta nejšťastnější maminka na světě. Tatínek je z ní taky celej pryč.
Takže překvápko je vážně super!
Ale vážně, ať kluk nebo holka, oravdu hlavní je, že se dítě narodí zdravé:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
8.6.09 12:58

My jsme chtěli překvapení u obou kluků. Bylo nám jedno, co se narodí, hlavně, ať jsou zdraví. V mém okolí jsme taky byli jedni z mála, většina již měla odtajněno. Mě to připadá, jako bych si rozbalila vánoční dárek v létě a není nic hezčího, než slyšet na sále po té vší námaze - Maminko je to ...... To je něco úžasného a nechtěla jsem o to přijít.
S výbavičkou nebyl problém - kupovala jsem věci jen do úplného začátku v neutrálních barvách - bílá, žlutá, zelená, oranžová, kočárek byl v kombinaci modro-červené a sedačka tmavá. Ostatní jsme stejně kupovali po narození.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
8.6.09 13:10

Ahoj, tak mi si to u prvního taky neenchali říct, pořád jsem tvrdila, že je to jedno velké překvapení od života. Mysleli jsme si, že to bude kluk, všichni mě tipovali na kluka /krom asi 3 osob/ a ejhle, ona holčička. Kdyby se nám ten kluk narodil, tak by nám ani nikdo nevěřil, že jsme to nevěděli. pracovní jméno bylo Lukášek, tak nám pak všichni říkali, že je Lukášek pěkné jméno na holku.
Teď po druhé, si to říct chci nechat, asi bych to až do konce nevydržela.

Výbavičku jsem měla spíš neutrální a na kluka, růžová mě moc nebrala, tak první rok Nelinka chodila oblékaná jako kluk. Zato teď je to holka jak vyšitá, pořád v růžové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
8.6.09 13:18

Ahoj tak já se taky přidávám. Nenechali jsme si to říct,nejhorší bylo, že nám to nikdo nechtěl věřit, tak byli někteří i naštvaní,že zrovna jim to nechceme říct :twisted: . Prostě dnes už se nějak počítá s tím,že se ví všechno předem. Nám všichni tipovali chlapečka, jelikož máme v rodině samé holky, tak už to přece někdo musí utnout, my sami jsme tomu začali věřit… Jenže máme krásnou holku 8) . Manžel se na porodním sále 2× ptal jestli je to jako fakt, jestli se nepřehlídli a musel se přesvědčit sám. Ale samozřejmě z holčiny měl radost-jen ji prostě nečekal. Oblečení jsem kupovala převážně neutrální občas něco světle modrého co může mít i holčička. Teď pracujeme na druhém a jestli se zadaří, tak se opět necháme překvapit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
8.6.09 13:29

Ahoj !

Tak se přidávám do klubu :wink: … taky jsem si nenechala říct co to bude, taky jsem na doktory už ode dveří volala, že to nechci vědět a taky jsem nakupovala všechno v neutrálních barvách :lol:

celé těhotenství bylo moc pěkné a já se na své překvapení moooooooc těšila - příjde mi trošku divné, když bych to měla vědět … ale samozřejmě, to je jenom můj názor :oops:

A já si to ještě zkomplikovala, že se i chlapeček měl jmenovat Michal, tudíž jsem říkala všem na sále (rodila jsem SC ve spinálu) aby mi hlavně neřekli, že to je Míša, protože bych zase věděla kulové, chichichi

Teda je pravda, že mi to v podstatě jedno bylo - ale podvědomě jsem doufala v kluka - i když celé okolí věřilo, že to bude princezna a měli pravdu, chichichi

Na druhou stranu, pokud nejde mamča zrovna na amniocentézu, tak to stejnak není 100% … moje kamarádka prošla v těhu asi 4 UTZ, kdy ji určovali pohlaví - prý kluk … a pak se divili , když se narodila Lucinka (i když teda je to malý čertík)

Holky, co čekáte překvápka - vydržte to, stojí to za to … je to moc hezký pocit, když slyšíte poprvé zaplakat to své dítko a větu - maminko, je to kluk/holka !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
8.6.09 13:59

Taky jsem patřilla k těm, co to nechtěji vedět, ale bohužel jen do 30 týdne. Pan doktor při ultrazvuku prohlásil ,, Tak už vidim toho vašeho chapáka'' a bylo po překvapení a měla jsem slzy na krajičku. 3D ultrazvuk jsem si vubec neužila. Tak jsme se dohodli s tatinkem, že to vime jen my dva a nikomu to rikat nebudeme. Objednali jsem modrý kočárek a pečlivě ho schovávali. No jenže to by nebyl tchán, aby ve všem neštoural a videl krabici v aute. Zapamatoval si název kočárku a i název barvy a večer už koukal na netu a všude vykecal, že to bude kluk. On prostě přes svoji zvědavost musel nám vše zkazit! :evil: :evil: :evil:

U dvojčat jsem to vydržela do 24 týdne. Všichni kolem nalehali, at si to nechám říct, tak jsem se podřídila.

Další mimčo bohužel neplánujeme…

Tak Vám přeji krásné překvápko a rychlý porod :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
8.6.09 14:26

ahojky!

taky se pridavam do klubu!!!
v prvnim tehu jsme tak nejak z UTZ vedeli ze to asi bude holcicka (nikdy to nebylo na 100%, mala se nechtela moc ukazovat :)) ale ted jsme se rozhodli ze si to rict nenechame :) a vuuubec mi to nevadi! okoli to taky moc nechape a vetsinou si vsichni mysli ze to vime a nechceme rict :roll:
radi by jsme chlapecka at mame parecek a podle toho ze moje tehu je ted uplne jine nez to prvni a taky bricho mamjine, tak si myslim ze to ten chlapecek je :D ale kdyz se narodi holcicka tak nam to taky nevadi, protoze aspon nebudu muset kupovat nove oblecky :) obe deti jsou na pozim, takze i velikostne nam to odpovida ne sezony :lol: :lol: :lol:

tak vas tady budu sledovat a jsme zvedava jestli se nase intuice vyplni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
8.6.09 14:27

Kykousku a z toho duvodu na kazdem UTZ okamzite hlasim ze pohlavi vedet nechci! protoze se bojim ze to dr. omylem praskne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
8.6.09 14:34

Ahojky. Taky se hlásim do klubu :D U prvního jsme nevěděli,dokud nám to jeden horlivý doktor bez zeptání se neřekl.I když jsem mu řekla ,že je to jedno,hned zaměřoval pindíka a ukazoval,že né,je to kluk. Takže bylo po překvapení.Teď čekáme druhý a říct si to nechceme.No zatím není kde,protože všude za to chtěj peníze,tak si dávaj bacha. Jen mě docela mrzí,že se blbě shání neutrální věci,aspoň co jsem byla zatím jen omrknout obchody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
8.6.09 14:36

nothingn tak to mas pravdu :( ja koupila peknou :,-(u overalku v tescu. je to takove bezovo zlute… ale jinak je to az trapne jak je vse ruzove nebo modre :roll: vzdyt treba oranzova, zluta a zelena jsou taky krasne barvy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
8.6.09 14:38

Tak u prvniho jsme chteli vedet oba a ja byla od zacatku tak nejak presvedcena, ze to bude kluk… :lol: u druheho jsem vedet nechtela, ale manzel, ze chce vedet atd. tak jsem se podridila a vedeli jsme holku.
Ted jsem rekla, ze vedet nechci ani nahodou,manzel vedet chtel, tak si to nechal rict jen on sam, zatimto nikde nevykecal, takze to vi fakt jen on a desne ho stve, ze to nemuze nikomu rict a ja vedet nechci :lol: snazi se me vyprovokovat, alevzhledem k tomu, ze je to zrejme posledni mimco, nema sanci :wink: :lol: Rikat komukoli jsem mu zakazala,pac nechci,aby se nekdo prokecl a na UTZ taky hlasim, ze nechci vedet.

Toz tak asi… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27262
8.6.09 14:42

Holky a vítě co jsem celkem nepobrala? Proč si nachávaj doktoři za to pohlaví platit:D fakt mi to přijde docela uhozený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí