Utajené miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
973
8.6.09 14:54

platit za pohlavi??? :lol: :lol: :lol: to slysim poprve a je to teda pekny hnus :-(
ja ve 20tt na genet UTZ rikala svemu dr. ze pohlavi vedet nechci (je to uznavany porodnik z Motolske porodnice) a ten me jeste pochvalil ze jsem rozumna :D ze to strasne nerad dla takove urcovani pohlavi a ze neni nad prekvapeni na porodnim sale :)
ti co si za to nechavaji platit jsou teda pekni ubozaci :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
8.6.09 14:55

Jestli jednou budu těhotná, tak nevím, zda si nechám nebo nenechám říct pohlaví, ale jsem ráda, že nakonec pohlaví prokecl doktor u synovce. Dozvěděla se to tak babička, která bohužel 3 týdny před narozením synovce zemřela. Byla jsem pak prostě ráda, že když žila, tak věděla, že se narodí Tomášek.
Každopádně mám dvě kamarádky a ani jedna si u ani jednoho dítka pohlaví říct nenechala :-) Jedna má dva kluky, druhá holku a kluka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5093
8.6.09 15:11

Tak to, že si nechávaj platit za sdělení pohlaví, mi přijde taky dost nehorázný. Přece kvůli tomu nemusej udělat nic speciálního, když už to UTZ vyšetření dělají. A pokud si to nechají zaplatit, tak by taky potom za to měli nést odpovědnost, když se netrefí:x. Člověk pak začne nakupovat modrý/růžový a taky se na to začne psychicky připravovat, že to bude holka/kluk. Někdo z toho pak může mít i trauma, když to nevyjde. No to asi přehánim 8), ale stejně…

Mě se teda vždycky ptali, jestli vím pohlaví, a pokud ne, tak jestli to chci vědět (já samozřejmě nechěla:)), ale myslím, že bych nic neplatila, kdybych to chtěla vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
8.6.09 15:13

Helus koukam zkousis metrik :) musis pouzit ten BBC code ktery zacina

presne najdes pod „PseudoHTML, UBBCode and BB Code“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5093
8.6.09 15:21

ahoj meowth , máš pravdu, metřík mi fakt nefunguje, už jsem psala i dotaz adminovi. Tak teda zkusím podle tvé rady. A jóóó, už to funguje. Super, díky moc :):):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
8.6.09 15:25

Helus nemas zac :) metrik mas krasny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5093
8.6.09 15:27

No nemohla jsem si vybrat. Bylo jich tam tolik :) , a všechny byly moc krásný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
8.6.09 15:28

NO u nás na stránkách porodnice maj mezo výkony nehrazený zdr. poj. naspáno: určení pohlaví (bez záruky) 200 kč nechápu za co.
Taky mě můj mudr říkal, že je fajn, že josu ještě dneska maminy, co si to nenechají říct. Docela mě překvapilo, kolik nás tajnůstkářek je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
8.6.09 15:30

Helus nemas zac :) metrik mas krasny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5093
8.6.09 15:31

meowth, ty máš taky moc krásný metříky :lol:
A jak snášíš těhu? Chválím, že nechceš vědět pohlaví. Je ti jedno, co to bude, nebo bys chtěla páreček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
8.6.09 15:35

no to vis tehu mi ted kdyz se musim starat uz o jednoho skritka dava celkem zabrat :) funim jak lokomotiva :D a vecer padam unavou na hubu. a taky me trapi tvrdnuti bricha coz u prvniho tehu vubec neznam.
tak jako rada bych chlapecka. at mame parecek a at se muj muz docka toho syna ;) v listopadu mu bude 30let tak by to byl takovy pekny darecek. ale samo bereme i holcicku! ktera by mi teda vuuuubec nevadila. jak uz jsme psala, alespon bych nemusela kupovat novou vybavicku :D
ale tak nejak podvedome si myslim ze to ten kluk bude… tak uvidime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5093
8.6.09 16:16

No to je jasný, každej chlap by chtěl pokračovatele rodu :).
Můj muž taky, protože je v jejich rodině poslední chlap. Tak se budeme snažit u dalšího dítěte.

Ale holčičky mi zase přijdou takový víc mazlicí a taky se víc drží doma (myslím, když jsou velký).

S výbavičkou pro kluka bych si ale hlavu moc nedělala. Miminkům je to stejne jedno :wink: . Kdyžtak pořídíš jen nějaký modrý kabátky, čepici a dudlíka a bude to kluk jak vyšitej 8)

Tak ti budu držet palce, hlavně těhu a porod bez komplikací, a krásný miminko bude úžasnej dáreček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
8.6.09 18:48

Meo: já bláhově žila v představě jako krémový a do toho hnědý dupačky atd. No bylo mi v jednou krámě sdělono slušně,že jsem asi debil.No,ale určitě se to sehnat dá,tak budu shánět.

Jo jinak v Ústí na utz za to chtěj 250kč za určení pohlaví a na kardiu zase asi 100 kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
8.6.09 21:48

Ahoj,
při prvním dítěti jsem musela na amniocentézu a když nám poslali výsledky byl tam i genotyp XY, takže to bylo jasný i když jsem to vědět nechtěla, ale netušila jsem, že to bude i s genotypem. Nikomu jsme to nechtěli říkat, ale co jsem si vyslechla od tchýně to bylo teda něco :evil: Pořád to z nás tahala a myslela si že to je strašná sranda i když věděla že mi to vadí a že už se o tom nechci bavit. To bylo furt " takže to bude holčička protože jsi koupila oranžový rámečky na obrázky že jo… takže to bude chlapeček protože jsi řekla že on v tom břiše leží tak a tak … " :evil: Byla pořád naštvaná proč s tím děláme takový tajnosti, když dneska už to všichni ví dopředu.
Teď podruhé jsem byla na velkém ultrazvuku a doktor nám to řek než jsme ho stihli zastavit, takže to prý bude kluk. Ale moje doktorka mi řekla že tam nic nevidí, tak si nechávám ještě pár procent na holčičku :D Ale manžel s ní už moc nepočítá. Tak třeba bude velké překvápko :lol: Na utajování nemám sílu, protože se nehodlám s tchýní zas dohadovat proč jí to nechcem říct, tak jsem řekla manželovi ať jí řekne co chce a ten to vykecal :( Ale já stejně všude říkám že to není ještě 100% tak uvidíme. Když mě se táááááák hrozně líbí jméno Ema :)
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
8.6.09 22:10

ahoj holky,

tak nase dvojprekvapeni bude mit brzy 3 roky

nechali jsme se taky prekvapit, kupovali vesmes neutralni barvy, ikdyz teda se to moc neda, tajne jsme si prali parecek a ono se nam to splnilo, ale tak to je asi sen kazde dvojceci maminky!!! kocarek byl modro-bily, prece jen vozit 2 kluky v holcicim kocare by mi asi vadilo, ale bylo to krasne, kdyz na sale rekli, tak je to Sofi a druhy byl Jim

uuuuuzasneeee napeti a super prekvapeni, chvili jsem uvazovala nechat si to rict ciste z praktickeho hlediska, protoze prece jen to jsou dve deti najednou, ale jsem rada, ze jsme vydrzeli a meli obr prekvapeni, v dnesnim svete uz moc tech prekvapeni neni, takze tohle je super a jedno z nich.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí