Utajené miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5093
9.6.09 11:34
evík píše:
Myslíte, že mimčo kolem 4 kil obleče body velikosti 56?

Naše malá má teď 4 kg a 54 cm. Body 56 obleče úplně v pohodě. Ale počítej s tím, že jestli se ti opravdu narodí takhle velké, tak to budeš mít tak na 3 týdny, protože děti po porodu docela rychle rostou. My rosteme 1cm za týden :) (Ale možná je to proto, že byla spíš menší, tak to teď dohání)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2229
9.6.09 11:46

Lentilka - moje řeč - člověk se musí připravit na mimčo celkově, bez ohledu na pohlaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2229
9.6.09 11:53

Helusa- taky nechápu, jak mohla říct, že by se s holkou nesnesla!!!! Vždyť je to její dítě!!!! Ale ještě že se jí narodil kluk. Možná by holčička „trpěla“. Obecně platí, že holky jsou víc k tatínkům a kluci k maminkám, ale je to vlastní dítě a na pohlaví nezáleží, alespon podle mého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
9.6.09 11:58

Meowth , jak ja ti rozumim 8) Nasi 120 km od Prahy, tchanovci 300 km, takze od porodu jsme spolu sli parkrat, jen kdyz jsme byli u nich na navsteve + 1× nam tu hlidal pritel moji kamosky :roll: to byla taky akce :wink: K nasim to teda mame 1,5 h autem, takze tam si obcas zajedu, ale neni to na vecer do kina, ze jo :roll:
Uz normalne vazne uvazuju, ze zavolam do hlidaci agentury, abychom alespon 1× tydne spolu nekam sli :wink:

Eviku , me mamka koupila 2 body a 2 dupacky velikost 52, tak jsem ji rikala, ze mu to nebude, at kupuje vetsi no a narodil se 3,5 kg kluk, takze mu to kraasne bylo, ve vsech vecech Newborn spis plaval, takze si myslim, ze 56 na 4 kg dite je ok, zalezi, jak rychle poroste potom, ze jo, jak dlouho mu to vydrzi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
9.6.09 12:41

Eviku, já měla taky čtyřkilového cvaldu. Také jsme věděli dopředu, že dítě bude velké a všichni říkali - kupuj rovnou 62, takže jsem měla kupu 62 a newborn jen 4 bodíčka. Jakmile jsem přijela z porodnice, vyhnala jsem taťku, aby koupil ještě 3 overálky 56, protože v 62 plaval. Víc ale nemělo smysl, vyrostl z toho do měsíce, teď už nosí 68 nebo 74 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
9.6.09 13:03

Domca taky ted nosi 74, ale 2 body ma jeste 68 a nektera tricka 3-6 mesicu :lol: 8) ale my jsme asi extrem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.09 13:36

My jsme se s manželem domluvili, že to bude překvápko a bylo, manžel byl přesvědčen, že to bude na 100 % holka, i když potajmu móóóc chtěl kluka :lol: . Mě to bylo úúúplně fuk, hlavně, že bude miminko zdravé.
Nakonec se z našeho překvapeníčka vyklubal KLUK a manžel brečel jak malej, prostě byl duševně připraven na holčičku a tohle nečekal, už jenom proto jsem ráda za naše překvapeníčko :wink:
Nám taky nikdo nevěřil, že nevíme pohlaví a dokonce nás někteří obviňovali, že to víme a nechceme jim to říct, od některých mi to přišlo dost nefér, pomalu to bylo jako bychom jim lhali, což mě dost mrzelo.
Nejvíc mě ranilo, že nám někteří po narození řekli, že jsme to stejně věděli :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
9.6.09 15:14

ahoj holky,

tak ja byla dneska na KO a zcela necekane mi dr. delal ai UTZ :) rikala jsem ze pohlavi vedet nechci takme ujistila ze se nemusim bat ze nerekne ;) akorat ten na maly neposeda se tamtak nakrucoval ze mampocit ze jsem videla pindika i s koulickama :D no tak uvidime v zari jestli jsem videla dobre nebo ne ;) :D

ZelvaVeruna jojo taky chodime jen kdyz jsme u nasich :( nastesti moji i pritelovo rodice jsou z jedne vesnice, takze kdyz uz tam jedem tak jsme vsichni pohromade a o hlidani se vsichni radi podeli :)
ja si teda obcas vyrazim v Praze s kamaradkama na veceri a pritel zase s klukama z prace na pivko. ale spolecne vubec! to je sci-fi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
11.6.09 11:09

Re: Utajené miminko

Ahoj,mám zatím 2 děti a nenechala sem si to říct ani u jednoho,ale tedˇ čekám třetí a asi už si to nechám říct,ale to proto že už mám holku i kluka :D

• Citovat
  • Upravit
4392
12.6.09 09:34

ahojky,tak já jsem chtěla vědět pohlaví už proto abych věděla jak mám na bříško mluvit,jinak je to samozřejmě jedno a nechápu jak někdo může říct že nechce to či ono...... :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
12.6.09 10:24

Tak mi bříško oslovujeme: miminko, prcku, skřítku, bříško, krevetko, plavče......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
12.6.09 11:21

Ahojte,
nevím už kdo to tu psal, ale taky moc dobře znám otázky typu „tak kdy už konečně budete mít tu rodinu?“ Předcházeli bohužel těm výzvědám jestli to bude kluk nebo holka a to je teda fakt něco. Byla jsem vytočená vždycky ještě dva dny, navíc když to někdo ještě okomentoval „už byste fakt měli mít děti a ne si jenom užívat“ :evil: :evil: :evil: A navíc, když se člověk už přes rok snaží, tak mu tohle fakt dodává elán :evil: Ale to jsem asi odbočila do jiné diskuze.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
12.6.09 12:20

Ahoj, taky jsme meli prekvapeni, nechteli jsme to vedet… Kdyz bylo mimino jeste v brisku, rikali jsme mu Bedrich… Tak nejak jsem se pripravovala na kluka, ale muz dva mesice pred porodem zacal s jistotou tvrdit, ze to bude holka a taky vybral jmeno. Ze on holcici a ja klucici…

Pri porodu, kdyz mimco vyklouzlo, me ani nenapadlo myslet na to, jestli se konecne dozvim, co to je, ale jen jsem chtela slyset, ze je v poradku…Po par okamzicich jsem slysela nadherne: Mate zdravou holcicku.....

Ted jsem cerstve tehotna znovu a urcite si to rict nenecham…

Jinak mam oranzovy kocar, podedino jsem mela pel mel na kluka i holku, sama nakupuju spis modre a tmave prakticke :wink: Ale jasne, ze jsem Klare koupila i nejakou holcici paradu…

Drzim palce, at se vam narodi zdrava mimca…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
13.6.09 18:07

ahoj holky,

já se teda do klubu přidat nemůžu … jsem strašně zvědavá a nevydržela jsem - ale proč sem píšu - řešily jste placení za pohlaví …

no tak zrovna mě se stalo že si to pan dr. nechal zacvakat :evil: ale musím říct že mám účtenku schovanou a běda jestli se seknul :lol: ne že bych lpěla na jednom pohlaví - jak už tu několikrát padlo, jsem šťastná že jsem otěhotněla a že je moje miminko i těhotenství v pořádku! - ale prostě z principu že si za to bídák nechá platit tak si musí být 100% jistý ne? … no asi by mi stálo za to k němu po porodu naklusat a chtít vrátit peníze :lol: :lol: :lol:

holky co čekáte broučínky, přeju vám pohodový zbytek těhu a na konci zdravá a krásná miminka !!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
16.6.09 15:18

Ibbu, u mne se zrovna gyndr netrefila a účtenku mi vůbec nedala :cry: No nemám odvahu jít to reklamovat. I když moooc dobře ví, že se sekla, tak se ani neomluvila, já to tak nadhodila, že na ultrazvuku v Genetu jsem docela koukala a ona, že to kluci dělají, že prostě pinďu zatáhnou a vypadají jak holka 8O :lol:
Sice jsem přemýšlela o změně gyndr, ale našla jsem na netu i větší vydřiduchy, co si nechají zaplatit snad i za pozdrav a tady neplatím ani roční poplatek jako jinde, tohle určení pohlaví byla moje blbost. A ona jako profík je schopná, vyšetřovat umí jemně, tak to už neřeším, stejně se budem stěhovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí