Utajené miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8
8.6.09 22:17

překvápko až na porodním sále

Ahoj holky,
také se přidávám k těm, které se nechají překvapit. mě je to jedno co čekáme a manžel chce taky překvápko. Jen kdybych nemusela každý měsíc na utz, kdy mě to dráždí se zeptat co čekáme, ale snad to doopravdy vydržím. Každý mě odhaduje na kluka, podle malého břicha a tak ve mě hlodá červík, co když to bude holčička a nebudou ji mít tak rádi jako kluka. Hned od začátku jsem si myslela, že to bude kluk, ale teď opravdu nevím. Když čtu ale vaše příspěvky, jak je to hezké se to dozvědět až na porodním sále, tak snad ty poslední 4 měsíce už přečkám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
8.6.09 22:29

Ahoj, taky bych se celkem ráda nechala překvapit, ale vím, že manžel ukecá :D Ale mám talent na to, že jsem si vždycky myslela,že mimčo bude mít opačné pohlaví, než jsem předvídla, manželovi to vychází :wink: . Přeju krásná překvápka při porodu. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.6.09 23:36

Ahoj, já se nepřidávám do klubu, jen chci písnout že to je skvělé nechat se překvapit, my první věděli (holčička) a druhé jsem si říct nenechala (manžel to vědět chtěl, ale nestihl žádný UZV kde by se mohl zeptat, tak měl smůlu :) ). Jo druhé dítko je chlapeček :D

Mějte se krásně,
Maya

• Citovat
  • Upravit
27259
8.6.09 23:43

Matesátko obdobně mě štve pratchýně(babička přítele), která se mě při každý návštěvě(cca 5× týdně) ptá ,,co dělá kluk" a já jí 5× týdně říkám ,,co dělá nějaký kluk nevím, ale miminko dělá to a to" Jsem na tuto otázku už skoro tak alergická, jako na otázky typu ,, tak už konečně víte co čekáte?" Proboha nevíme a nechceme vědět, záleží na tom snad osud lidstva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5093
9.6.09 00:28

lentilko - mě taky takhle deptala moje tchýně. Vždycky, když jsem s ní telefonovala, tak se hned ptala - Jak se má Vendelín? A když přijeli na návštěvu, tak mi hned běžela hladit břicho, že musí pozdravit Vendelína (já jako bych tam ani nebyla :cry: ). Naštěstí bydlí 200km daleko, takže 5× týdně jsem to fakt na talíři neměla 8). Ale néé, není tak hrozná, jak to teď asi vyznívá. Já jí mám jinak ráda. Ale pořád mluvila jen o „Vendelínovi“ a my teď máme krásnou holčičku :). Takže překvápko největší…
hlavně se nenech nikým vydeptat (ani prababičkou) a vydrž to. Stojí to za to! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5093
9.6.09 00:37

matesatko , z nás to zase tahala nejvíc moje mamka, protože si myslela, že to víme. A můj muž jí ještě schválně popichoval, že i kdybysme to věděli, tak jí to neřekneme, a tak :roll: . Myslím, že to mamku spíš mrzelo :cry: , než že by byla naštvaná :x , protože to je její první vnoučátko. Tak to zkrátka víc prožívala.
Teď mi pořád volá (a tchýně taky) a že už by tu naší holubičku a berušku chtěli zase vidět, protože jí už dlouho neviděli. (Oboje rodiče bydlí daleko, takže se vídáme tak na střídačku každý druhý víkend).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
9.6.09 07:20

holky tak to se nedivim ze jste vytocene :? mi tak porad ze zacatku delala tchyne. pri kazdem telefonatu se ptala jestliuz vime co to bude :roll: a pokazde jsem ji rekl aze to vedet nechceme. doufam ze uz se s tim smirila a nebude se ptat i ted. o vikendu tam na 2 tydny jedeme :lol:

Helus joooo to znam! nasi oboje rodice jsou taky na druhe strane republiky… v necem je to fajn :oops: ale zase kdyz potrebujeme hlidani tak je to na pytel :( od oprodu jsme si spolu tady v Praze sami jeste nikam nevysli :(

no a jinak krome toho ze nas neustale nekdo bombarduje otazkami o pohlavi, tak kvuli tomu, ze ani po skoro 11 letech co jsme spolu, jeste stale nejsme manzele :D tak se pridavaji i doterne otazky „kdy uz se koencne vezmete?“ a to me vytaci jeste vic nez ty otazky o pohlavi :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
9.6.09 08:36

Jo svatba vščné téma v přítelově rodině, ale už to snad vzdali. Přítelovi se moc nechce a mě jo, ale jenom taková ta malinká o 4 lidech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5093
9.6.09 11:01

Holky, to vás chápu. Člověka totiž štvou otázky na jakýkoliv téma, o kterým se mu třeba ani nechce moc mluvit. My jsme se dost dlouho snažili o miminko, hodně mě to trápilo, a když se mě furt někdo ptal, jestli už chystáme rodinu apod., tak mě to strašně vytáčelo.

No, ať už svatba nebo ne, hlavní je, že se máte rádi a jste spolu, protože chcete a ne proto, že na to máte papír. No ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
9.6.09 11:09
lleennttiillkkaa píše:
Holky a vítě co jsem celkem nepobrala? Proč si nachávaj doktoři za to pohlaví platit:D fakt mi to přijde docela uhozený.

??? To jsem teda nezažila. Slyším to fakt poprvé 8O 8O 8O

A ještě jsem chtěla reagovat - jak píšete, že se těšíte na tu větu na sále: „Maminko máte…“., tak u nás mi to neřekla MUDr. ale můj partner. Takže on viděl, jak malá leze ven a já se hned ptala a on hlásil :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2229
9.6.09 11:19

Přidávám se do klubu :D Taky se s manželem chceme nechat překvapit. Ti starší v našem okolí s tím souhlasí, ti mladší si ťukají na čelo a hlavně holky mi pořád říkají že to nevydržím, že to musím vědět, abych se „psychicky“ připravila na holčičku nebo na chlapečka. To mě neskutečně vytáčí :evil: :evil: Vždť je to úplně jedno, jestli to bude děvčátko nebo chlapeček, hlavně aby bylo mimi zdravé!!! Pro mě i pro manžela je to první dítě, a je nám to vážně jedno co se narodí (vím na 100% že to bude dítě :lol: - vím s kým to mám :lol: :lol: :lol: a na pohlaví nám nezáleží) budeme mít rádi holku stejně jako kluka. Ikdyž muž říká, že kdyby to byl kluk, bude to malinkatý bonus navíc :lol: Ale zajímavé jsou moje pocity, až do nedávna jsem se cítila na kluka, teď spíš na holku… Navíc kdysi mi kartářka řekla, že první dítě bude holka, potom kluk, ale v čínském kalendáři mi vyšel kluk. Tak jsem vážně zvědavá, ale je to děsně příjemné… :D 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
9.6.09 11:22

že to musím vědět, abych se „psychicky“ připravila na holčičku nebo na chlapečka.
Jo tak to mě taky dostala věta, se na to přeci musíš psychicky připravit co to bude, já mám pocit, že se člověk musí celkově psychicky připravit na dítě at je to co je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
9.6.09 11:23
evík píše: , že to musím vědět, abych se „psychicky“ připravila na holčičku nebo na chlapečka
omlouvám se takhle jsem to chtěla:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2229
9.6.09 11:26

výbavičku kupuju základ neutrál nebo do žluta a zbytek až se malé narodí. Ale včil řeším jiný problém. Podle UTZ se mi nenarodí zrovna malé miminko. Já i manžel jsme měli porodní váhu lehce přes 4 kg (4,10 a 4,30kg a 52 a 54 cm) a podobně na tom bude i náš mrňousek. A tak co mám zatím nakoupené oblečení - říkám si jestli to obleče… jestli to nebude malé… Myslíte, že mimčo kolem 4 kil obleče body velikosti 56? Čekám první mimčo, takže se ve velikostech moc nevyznám a tak jen odhaduji. Ale je zajímavé, že některé body kde není velikost,ale 0-3 měsíce je stejně velké jako body velikosti 56… Poraďte jestli máte některá zkušenost s větším mimčem, jakou velikost kupovat… Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5093
9.6.09 11:30

Souhlasím. Když chce někdo dítě, tak je mu přece fuk, jestli to bude kluk nebo holka. Ale mám kamarádku, která byla těhotná podobně jako já, a ti věděli, co čekají, ale nechtěli to říct, až se ona jednou prokecla a řekla, že s holkou by se nesnesla 8O . Tak jsme poznali, že čekají kluka. Ale nemohla jsem (a stále nemůžu) pochopit, jak to vůbec mohla vyslovit!?! :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí