Utajené miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27261
29.6.09 11:14

Ahoj holky tajnůstkářky,
hele taky se vám stávalo, že když se vám zdálo třeba o porodu, že to miminko bylo bezpohlavní? Mě se tuhle zdálo už po několikátý, že rodím a narodilo se mi miminko, ale nebyl to ani kluk ani holka, prostě miminko. docela zajímavý. pravda na začátku těhu, jsem rodila švestku......:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
29.6.09 11:52

Ahoj,tak já sem si to u prvních dvou dětí říct nenechala a tedˇ mi to doktorka řekla sama i když sem se jí neptala a u dalšího lékaře se zeptal tatínek a tak mu to řekli,ale nikdo za to peníze nechtěl.Tak asi jak kde. :wink:

• Citovat
  • Upravit
2229
29.6.09 12:53

tak mě se o bezpohlavním miminku zatím nezdálo. Za to se mi dvakrát zdálo o holčičce, ..že bych čekala holčičku…?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27261
19.7.09 19:37

Ahoj holky jdu vám oznámit, že naše utajené miminko už není tajné. Vítek se narodil 9.7. v 15.38 vážil 1940g a měřil 46 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
21.7.09 11:29

Lentilko moc gratuluji k narození synečka a přeji vám všem hodně zdraví a moře štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
21.7.09 11:58

Lentilko, taky gratuluju k malickemu Viteckovi a prejeme Vam hodne stesti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2229
29.7.09 16:33

lentilko - veliká gratulace k mrňouskovi :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
31.7.09 13:30

Lentilko, velká gratulace ke klučíkovi :-) Ať je Vítek silný a zdravý!!! Tak co? Bylo to pěkné překvapení, že?

petrax77 píše: …
Oblečení zatím nosí po bráškovi, nějak to neřeší. Nic jsem na ni zatím nekupovala :lol:
:lol: :lol: Promiň, trošku mě pobavilo, že 3měsíční holčička -zatím neřeší, co nosí :lol: :lol:

Jinak my taky měli přakvapení…pan doktor nás přesvědčil, že je to hezčí a opravdu bylo :-) já sice chtěla holku (teda rozumově - říkala jsem si, že starší ségra je lepší), ale pocitově jsem byla přesvědčená, že to bude kluk a byl :srdce: ten pocit, když mi to řekli byl nádherný!!!
Jinak mi doteď někteří nevěří, že jsme to opravdu nevěděli…

Teď u druhého pořád váhám, ale asi si to zase nenecháme říct…proč taky, oblečení, kočárek, všechno už stejně mám v neutrálu a jenom zvědavost přece není důvod… a můj gynekolog to nerad říká, takže asi stejně nebudu mít odvahu se ho zeptat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27261
27.1.10 09:37

Tak koukám, že tu nikdo dlouho nenapsal. Holky tajnůstkářky klidně diskuzy využijte a pochlubte se kdo tají :)
Mě by třeba zajímalo jak se tajnůstkářkám nakupuje výbavička :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
27.1.10 21:46

My jsme sice věděli, že budeme mít holčičku, podle UTZ i podle amniocentezy, ale nikomu jsme to neřekli. Ani rodině, zkrátka jsme to věděli jen já a manžel. Ale bylo to dost o nervy, všichni se nás pořád dokola ptali a zkoušeli různý finty jak to z nás dostat. Nikdo nechápal, že to vydržíme tak dlouho tajit :lol:
Takže příště už si to říct nenecháme a bude klid :jazyk:
Jinak nakupovali jsme žlutou, zelenou, oranžovou a béžovou. Nakonec ale máme spoustu věcí růžových co nás všichni podarovali po narození Adélky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
27.1.10 23:08

Ahoj, my jsme taky poprvé vědět nechtěli, ale… Byla jsem na amniocentéze a ve zprávě bylo v textu: Pohlaví XX,RODIČE SI NEPŘEJÍ ZNÁT POHLAVÍ!!! Přesně v tomto pořadí, jen blbec by na to nepřišel.Ještě jsem se naivně ptala doktorky, jestli to není jen proškrtnuté, ale prý ne a XX to opravdu je :lol: .
Podruhý jsme to naopak vědět chtěli, kvůli případnýmu klukovi v růžovým a mimčo se schovávalo tak dokonale za jizvu po císaři, že to bylo hodně nejistý.
Rozhodnutí o tom nechat se překvapit všem rozhodně schvaluju

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí