Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky tajnůstkářky,
hele taky se vám stávalo, že když se vám zdálo třeba o porodu, že to miminko bylo bezpohlavní? Mě se tuhle zdálo už po několikátý, že rodím a narodilo se mi miminko, ale nebyl to ani kluk ani holka, prostě miminko. docela zajímavý. pravda na začátku těhu, jsem rodila švestku......:D
Ahoj,tak já sem si to u prvních dvou dětí říct nenechala a tedˇ mi to doktorka řekla sama i když sem se jí neptala a u dalšího lékaře se zeptal tatínek a tak mu to řekli,ale nikdo za to peníze nechtěl.Tak asi jak kde. ![]()
tak mě se o bezpohlavním miminku zatím nezdálo. Za to se mi dvakrát zdálo o holčičce, ..že bych čekala holčičku…?? ![]()
Ahoj holky jdu vám oznámit, že naše utajené miminko už není tajné. Vítek se narodil 9.7. v 15.38 vážil 1940g a měřil 46 cm.
Lentilko moc gratuluji k narození synečka a přeji vám všem hodně zdraví a moře štěstí.
Lentilko, taky gratuluju k malickemu Viteckovi a prejeme Vam hodne stesti ![]()
Lentilko, velká gratulace ke klučíkovi
Ať je Vítek silný a zdravý!!! Tak co? Bylo to pěkné překvapení, že?
petrax77 píše: …
Oblečení zatím nosí po bráškovi, nějak to neřeší. Nic jsem na ni zatím nekupovala
Jinak my taky měli přakvapení…pan doktor nás přesvědčil, že je to hezčí a opravdu bylo
já sice chtěla holku (teda rozumově - říkala jsem si, že starší ségra je lepší), ale pocitově jsem byla přesvědčená, že to bude kluk a byl
ten pocit, když mi to řekli byl nádherný!!!
Jinak mi doteď někteří nevěří, že jsme to opravdu nevěděli…
Teď u druhého pořád váhám, ale asi si to zase nenecháme říct…proč taky, oblečení, kočárek, všechno už stejně mám v neutrálu a jenom zvědavost přece není důvod… a můj gynekolog to nerad říká, takže asi stejně nebudu mít odvahu se ho zeptat ![]()
Tak koukám, že tu nikdo dlouho nenapsal. Holky tajnůstkářky klidně diskuzy využijte a pochlubte se kdo tají ![]()
Mě by třeba zajímalo jak se tajnůstkářkám nakupuje výbavička ![]()
My jsme sice věděli, že budeme mít holčičku, podle UTZ i podle amniocentezy, ale nikomu jsme to neřekli. Ani rodině, zkrátka jsme to věděli jen já a manžel. Ale bylo to dost o nervy, všichni se nás pořád dokola ptali a zkoušeli různý finty jak to z nás dostat. Nikdo nechápal, že to vydržíme tak dlouho tajit ![]()
Takže příště už si to říct nenecháme a bude klid ![]()
Jinak nakupovali jsme žlutou, zelenou, oranžovou a béžovou. Nakonec ale máme spoustu věcí růžových co nás všichni podarovali po narození Adélky ![]()
Ahoj, my jsme taky poprvé vědět nechtěli, ale… Byla jsem na amniocentéze a ve zprávě bylo v textu: Pohlaví XX,RODIČE SI NEPŘEJÍ ZNÁT POHLAVÍ!!! Přesně v tomto pořadí, jen blbec by na to nepřišel.Ještě jsem se naivně ptala doktorky, jestli to není jen proškrtnuté, ale prý ne a XX to opravdu je
.
Podruhý jsme to naopak vědět chtěli, kvůli případnýmu klukovi v růžovým a mimčo se schovávalo tak dokonale za jizvu po císaři, že to bylo hodně nejistý.
Rozhodnutí o tom nechat se překvapit všem rozhodně schvaluju