Máte zkušenosti s lékem Utrogestan?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
wmzljj
27.11.12 15:33

Krvácení nepřestalo, o víkendu jsem potratila. Nějak to nemohu vydýchat. No, nějakou chviku počkáme a zkusíme to znovu. Ale díky za podporu.

• Citovat
  • Upravit
2282
27.11.12 17:30
@wmzljj píše:
Krvácení nepřestalo, o víkendu jsem potratila. Nějak to nemohu vydýchat. No, nějakou chviku počkáme a zkusíme to znovu. Ale díky za podporu.

Tak to me moc mrzi, drz se :hug:. Priste to urcite dopadne, jednou musi :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
15.12.12 00:04

Ahoj, snad mi někdo odpovíte… :-) Zavádím utrogestan 2-2-2 a mám trošku strach, jestli ze mě více nevypadne, než tam zůstane. Vždy se mi toho objeví dost na intimce (bez ní teď ani ránu) a když jdu na malou, tak tam vidím kusy toho utrgostanu. Měli jste to taky tak? Je to normální? Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
15.12.12 00:23

@Alik.htm Ahojky, klid, mám to samé. Dokonce jsem teď byla na KETu stejný den jako ty a zavádím stejné množství utroše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
15.12.12 08:07
@smiley1 píše:
@Alik.htm Ahojky, klid, mám to samé. Dokonce jsem teď byla na KETu stejný den jako ty a zavádím stejné množství utroše.

Jo, tak to jsem ráda, jen jsem si to chtěla radši utvrdit, že je všechno ok :-) A jak se cítíš? Mě furt lehce pobolívá podbříšek a hlavně prsa ráno po probuzení. A kolikátý den se budeš testit? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
15.12.12 11:59

@Alik.htm Tak to já žádný příznak nemám, jen nervy v kýblu a nespavost :,(. Jsem taková rozechvělá, ale to už den pŕed KETem. Testit jsem chtěla už po týdnu, ale asi to nebude mit moc vyznam… Moc tomu proste neverim :?. A co ty? Kdy se chystas testit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
15.12.12 12:49

No myslela jsem to zkusit asi tak někdy středa, čtvrtek, spíš ale asi ta středa, protože to určitě moc nevydržím. Tak se hlavně moc nenervuj, to tomu bobánkovi nedělá nic dobrého. Já mám naopak teď skoro pořád dobrou náladu, snažím se být nad tím vším povznesená, aby mě to nedostalo… Tak držím moc pěstičky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
17.12.12 12:42

Ahojte holky, můžete mi prosím poradit?
Dnes jsme byla u Dr. a nasadil mi Utrogestan dávkování: 1-1-1, už půl roku po vysazení HA nemám MS, čili ani nevím kdy mám ovulaci (ani on to nijak nezjiš´toval a zda ji vůbec mám) nasadil mi jej ode dneška, vybrat balení počkat na MS a pak brát až 15-náctý den, setkal se někdo s tímto dávkováním, nebo jsem byla nepozorná? všude totiž čtu, že se bere až po ovu, ale když se u mě neví kdy a zda ji mám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
17.12.12 12:52
@Danielitha píše:
Ahojte holky, můžete mi prosím poradit?
Dnes jsme byla u Dr. a nasadil mi Utrogestan dávkování: 1-1-1, už půl roku po vysazení HA nemám MS, čili ani nevím kdy mám ovulaci (ani on to nijak nezjiš´toval a zda ji vůbec mám) nasadil mi jej ode dneška, vybrat balení počkat na MS a pak brát až 15-náctý den, setkal se někdo s tímto dávkováním, nebo jsem byla nepozorná? všude totiž čtu, že se bere až po ovu, ale když se u mě neví kdy a zda ji mám?

no, moc tomu nerozumim, ja mela vzdycky utrous po transferu embryii, tedy po ovulaci. Byt tebou, tak si hledam jineho doktora, kdo se trochu vic zajima, kde je problem. Ja jsem se ponaucila, ze si clovek hodne informaci musi zjistovat a vyskemrat sam, driv jsem jim slepe verila. Zkus nejdriv zapatrat po internetu, jak se postupuje, kdyz neni ovulka, a podle toho se rozhodni. Podle me, utrous neni uplne dostacujici, ale to je jen muj laicky nazor. Hodne stesti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
17.12.12 13:04

Jestli tomu dobře rozumím tento preparát má napomoci k udržení těhotenství, tzn. měl by napomáhat růstu sliznice, možná mi ho nasadil právě pro jakési umělé vyvolání růstu sliznice a po vysazení by teda měla přijít MS???zkusím pohledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
17.5.13 11:42

Prosím, může mi odpovědět někdo na to, jestli Vám po utrogestanu boblela prsa/bradavky? Beru ho 3 dny 1-1-1. Má pomáhat i proti PMS syndomu, ale pokud bolí prsa, tak co může být za problém? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
17.5.13 14:43

@Macik84
Mne s utrogestanem pred ms prsa boleli vic ako kdyz jsem ho nebrala, nevim proc? a vzdy jsem je mela i strasne nalite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
22.5.13 17:19

Ahoj holky, dnes jsem u Dr. dostala Utrogestan na srovnání cyklu. Mám brát dva denně a je jedno jestli jeden ráno a večer, nebo oba najednou, že prý to je na mě. Je lepší brát tedy hned dva najednou, nebo po jednom? Četla jsem, že některé jsou po něm unavené, takže asi je brát na večer? Děkuji všem za radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1701
22.5.13 17:24

@janinka88 já jsem brala utrogestan na udržení těhotenství a po jednom prášku jsem byla dvě hodiny dost grogy. takže já brala jeden dopoledne (a prospala jsem celé dopol) a jeden před spaním (usínala jsem jak mimino) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
22.5.13 17:53

@janinka88
Jestli mas zavadet, tak je lepsi kdyz si je das vecer oba. Mne to teda rano pred praci docela vadilo hlavne kdyz ma clovek pak 15 min lezet. Inak pri zavadeni jsem nijak zvlast unavena nebyla. Kdyz polykas tak je docela tezky na zaludek a hodne holkam z neho byva spatne. Brala jsem ho uz pred tehu prave na srovnani cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí