Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ale jestli se hodně bojíš tak klidně zavolej doktorovi a on ti poví a neboj se mu zavolat… ![]()
Tak mu zavolej a nebo si tam rovnou zajdi a nebo i na pohotovost… o nic nejda a aspoň budeš v klidu a špuntík pak taky
tak dej zítra vědět co doktor… budu čekat a věřit, že to bude v pořádku ![]()
Sem rada žeto nic neni ale stale se bojim proč to mám znova řeklimi žeto nic neni doufám žeto tak už zustane ulevilo semi dík uklidnila sme ![]()
No nevěřila by jsi mi co se mi stalo
já jsem to dneska dostala, ale ještě jsem to neměla dostat!!! Tak jsem volala přítelově mamce ona dělá v nemocnici tak jestli by se mi tam na to na gynekologii zeptala co mám dělat a tak… no tak neni to nic hrozného, ale byla jsem z toho docela špatná tak vím přesně jak ti včera bylo… jen rozdíl, že já nečekám miminko
ale jsem ráda, že jsi v pohodě
![]()
Doufám žeto máš všechno v pořadku jj už sem v pohode když je všechno ok ![]()
Ahojky,
jsem na začátku pátého týdne těhotenství. O víkendu jsem krvácela a doktor mně napsal utragestan, ale pořád krvácím. Kdy mohu čekat, že zabere? Kamáradka mně poradila pít citronovou vodu, ale nevím! Navíc gestační váček měří jen 8mm, což je dle doktora málo. Nevzpomínáte si kolik v dené době měřil ![]()
Díky Gábra
wmzljj Ahoj, snaž se být v klidu a žádnou námahu, víc se bohužel dělat nedá
. Já měla gest. váček v 5tt 4mm a bylo to v pořádku, takže se tím nenervuj
. Držím palečky, ať to dobře dopadne. ![]()
@wmzljj píše:
Ahojky,
jsem na začátku pátého týdne těhotenství. O víkendu jsem krvácela a doktor mně napsal utragestan, ale pořád krvácím. Kdy mohu čekat, že zabere? Kamáradka mně poradila pít citronovou vodu, ale nevím! Navíc gestační váček měří jen 8mm, což je dle doktora málo. Nevzpomínáte si kolik v dené době měřilDíky Gábra
8 mm? Myslim, ze to je hodne. Ja byla na kontrole v 6tt a byl 4.3 mm. Mrkni na internet, nekde najdes webku, kde se uvadi velikosti podle tydne. Vcera jsem na ni koukala, jen ji nemam tady v praci. Jinak bych se snazila byt v klidu. Dali te na neschopenku? Podle me by jsi mela byt doma. Hodne stesti.
![]()
@Mili74 - Ahoj Mili, nechapu, jak to leti, uz jsi ve 27tt. Pamatuju si, jak jsme spolu cekaly na vysledky IVF. Jak se mas? Vis, co to bude?
@ivik99 Jé Ivíku
koukám, že vám to vyšlo přirozeně
to je krásný, moc ti to přeju po těch nervech
Máš pravdu, že to letí
už mám taky pořádný panděro a bude to chlapeček
tak se opatrujte oba ![]()
Já našla jen velikost gestačního váčku dle hodnotu HCG a tu bohužel neznám, ale ukladnila jsi mě ![]()
Jen ještě nějak zastavit to krvácení ![]()
Snažím se být v klidu, jsem na mateřské, ale můj rok a půl starý brouček mně moc klidu nedá.
@wmzljj píše:
Já našla jen velikost gestačního váčku dle hodnotu HCG a tu bohužel neznám, ale ukladnila jsi mě
Jen ještě nějak zastavit to krvácení
Snažím se být v klidu, jsem na mateřské, ale můj rok a půl starý brouček mně moc klidu nedá.
doufam, ze uz je krvaceni lepsi. Chapu, ze s malym to moc v klidu byt nejde. Jinak mrkni sem, i kdyz ono je to asi stejne jen orientacni
http://www.maminkam.cz/…-tehotenstvi
@Mili74 - diky, ja zas gratuluju k chlapeckovi. Tak at pekne roste ![]()