Máte zkušenosti s lékem Utrogestan?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
213
26.11.09 10:55

nicky33 - tak moc díky za info. :-) Pokud to tedy půjde, tak tu kultivaci určitě chci, za to si fakt připlatím! Hlavně, že se zvyší šance! :wink: No už abych to měla vše za sebou! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
26.11.09 11:44

ahoj holky, no já vůbec nestíhám psát, mám šíleně moc práce :pocitac: .. ale nekrvácím, včera fakt málo růžovoučký výtok, ale dnes už nic.. ten test zkusím v neděli, jak mi řekl doktor. jen pak tedy, když bude negativní, tak vysadím ustrouš a počkám na MS …
Tu kultivaci bych si taky zaplatila, za to to vážně stojí :palec: štěpi, neboj, všechno zvládneme a všechny hlavně !!!! Včera jsem byla vážně zklamaná z toho testu, ale dnes je líp.
Musím jít zase makat, zatím pa holky 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
26.11.09 12:19

lucije28 - já věřím, že to všechny zvládneme…jsme přece holky statečné!!! :mrgreen: Jen kdyby to tak dlouho netrvalo… :roll: Lucije, já myslím, že se v neděli dočkáš //! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
26.11.09 13:41

holky, tak zas maličký špinění … :-? , nevím, co to je, jestli je to dobře nebo špatně :nevim: .. jsem nějaká zmatená… kéž, kdyby se zavrtávalo :hug: .. ale jsem skeptická. Svítí aspoň u vás taky sluníčko ? tady je nádherně :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
26.11.09 13:43

tady na Palmovceje taky nádherně!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
26.11.09 15:28

Šteěpi kamoška co byla na IVF tak říkala ,že jsi i za léky raději připlatila ty lepší totiž i lépe snášela. Říkala mi ,že měla při těch věech dávkách hormonů i kolapsové stavy.takže to jak na tebe budou hormony působit musíš vyzkoušet nebo připlatit . ty lepší léky jsou lépe pročištěny.U nás v brně je celý den zataženo. m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
26.11.09 15:48

Martí, začínám to tak i brát… že tady asi není na místě šetřit… :mrgreen: Jdeš zítra na krev do CARu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
26.11.09 15:58

Jo jdu na krev i když bych se ráda mezi směnami potřebovala prospat jsem totiž už hodně unavená když 14 dní každé ráno vztáváš. je problém ,že nevím zda budu moct jít na konzultaci ta je prý až po 13 hod a nám jede vlak do Spindlu v 12:44 a dalším vlakem se nedostaneme na místo . takže si domluvím asi ,že jen zavolám. trochu jsem s něčím smířená ,ale do IVF se mi opravdu nechce .taky mě politici naštvali ,že nemocenská je příští rok nízká.

včera jsem dostala odpověd od ombucmana ,že soud ode me neprávem vybral poplatek ,ale neexistuje zakon na to aby byli povinni ten poplatek vrátit dobrý co ? přitom jsme to byli mi kdo jsme byli poškozeni zlodějem. no naše zákony samá díra. Kolik tak vyberou ročně milionů neprávem?,, Pak se mají dobře( dostanou velké mimořádné odměny.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
26.11.09 18:30

Lucije a neni to spis jen vytok? (husty bily vytok ma byt jednim z priznaku tehu) ten nevadi a spineni pry take nemusi nic znamenat, muze to byt, ze se mimi zavrtava. hlavne abys nezacala krvacet, drzim palce! Ja mam vytok az ted v 5tt, ale taky se bojim, aby se nezmenil na spineni, porad to kontroluju :-(
Nepalko drzim palce zitra na krvi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
26.11.09 18:54

Nicky - ne, ne, bílý výtok nemám, včera jsem měla maličko narůžovělý, dnes maličko, ale fakt maličko špinění. Pobolívá mne občas na pravý straně, jinak pohoda :-) Kéž kdybych našla // v neděli, to bych :dance: A kdyby se zavrtávalo, tak bych byla nejšťastnější :potlesk: , no, ale nebudu předbíhat. Tobě přeji, aby bylo vše v pořádku, a všem ostatní holkám taky.. Hezký večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
27.11.09 07:25

holky, takže dnes ráno jsem dělala TT a opět negativní. špiním, a to když se vezme, tak už třetí den, byť ty první dva dny málo, dnes trošičku víc, ale obávám se, že v neděli to už nemá ani cenu testovat. Jen nevím, zda brát dál ustroš nebo ne. Nebo jestli si mám zavolat do gennetu… Sakra, ale život jde dál… :srdce:
Jo, dnes ráno jsem slyšela v rádiu, jak Anna K. má rakovinu prsu, tak to jí mohlo částečně zapříčinit hormální léčba (při její léčbě neplodnosti), takže to mi taky na psychice moc nepřidalo :zed:
Sue, vítej mezi námi… Na hodnocení je opravdu brzy.. a ve skrytu duše tady doufáme všechny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
27.11.09 08:54

Ahoj holky,
ještě to nevzdávejte!!!! Držím vám móóóóóóóc palce!!!!!! :kytka: Já už mám zklamání za sebou, tak vím, jak se cítíte… :-( Ale pořád máme velkou šanci! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
27.11.09 10:31

holky, já si myslím, že není potřeba podléhat panice a zabývat se Annou K a soustřeďte se spíše na těšení se na miminko! Každý může nějak onemocnět a mít zdravotní komplikace, ale myslím si, že máme každá svých starostí víc, než dost, tak proč si přidělávat ještě zbytečné???!!! :nevim: Určitě nás to ale od našeho cíle neodradí a i přes možná rizika stejně do toho půjdeme, že holky?! :wink: Já teda určitě! Anny K je mi líto, ale není jediná, která má problémy se zdravím! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
27.11.09 11:39

Tak holky, začala jsem krvácet :-? … Ráno jsem si volala do gennetu a řekla jsem jim to, tak mi řekli, ať přijedu na krev, no, jela jsem a na výsledky si mám zavolat kolem druhý, ale nevědí, zda to stihnou udělat.. každopádně já už se s tím smířila, že to nevyšlo :zed: .. jo a když jsem přijela do gennetu a chtěla si zaplatit parkovné, zjistila jsem, že jsem v práci zapomněla peněženku, takže já neměla s sebou nic, doklady, peníze :mrgreen: , ještě, že mi všechno prošlo… :palec:
Jo a na idnes.cz je článek o Anně K, a tam nějací onkologové i píšou … své zkušenosti, tak si to když tak můžete přečíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
27.11.09 11:39

Ahoj Stepi a Sue,
výsledky budou až odpo budu tam volat jak dopadli budu na cestě. tak snad nebudu muset volat víckrát při vypadávání sítě.

Sue je zvláštní ,že máš ten utroš brát hned mě dělali IUI ve čtvrteka ten ztroš jsem měla začít brát až od pondělí.Je zajímavé ,že co CAR to jiný názor. Je pravda ,že se bojím veldejších účinků všech hormonů u nás v rodině každý umírá totiž na rakovinu nebo nádor. takže mám z toho celkem strach. naposledy moje babička letos v létě měla nejhorší a nejzákeřnější druh nádoru v děloze. Viděla jsem ji celý rok jak bojovala a vše hrozné kolem a pak jsem se sní byla rozloučit když byla v bezvědomí.

Toto mi dost totiž bere odvahu jít do všeho, když v partnerovy necítím tu správnou oporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí