Máte zkušenosti s lékem Utrogestan?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2481
24.11.09 10:00

Nicky, přesně tak, 12/11 jsem si píchala něco jako pregnyl, ale do břicha něco (nevím název), odmítla jsem si totiž píchnout sama pregnyl :roll: .. tak když bude ráno čas, tak si udělám test, mám doma mamatest, ten růžový, tak uvidím… mám totiž strašný strach, ale zároveň jsem děsně napnutá 8-)
Nepalko, zase negativní, sakra, co ? a máš nějaký příznaky, pocituješ na sobě něco ?
Mne pobolívá občas břicho, v podbříšku, někdy na pravé straně… psycho, to je psycho… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
24.11.09 10:07

taky mě občas pobolívá břicho ,ale soudím,že je to z toho jak tahám v práci těžké várnice a nebo dochází k povolení těho břicha co jsem měla zdutý jak králík. Jinak nic . mám pocit jako kdybych měla dostat MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
24.11.09 10:37

právě, já mám taky pocit, jako když mám dostat MS a toho se bojím… sakra, no uvidíme, no… Já naštěstí v práci nic těžkýho netahám, sedím v kanceláři.. :pankac:
Tak ať tě Nepálko moc v práci nezatěžují… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
24.11.09 10:50

nicky33 - ty jo, tak to ty injekce asi nedám… a manža mi to taky asi píchat moct nebude, když bude zrovna v práci… asi s tím radši budu chodit na pohotovost nebo já nevím… 8-o A za to pero, to je teda pálka! 8-o Tak to jsem zvědavá, jak my to teda finančně budeme zvládat? :nevim: Kdyby to bylo aspoň na 100%, že to vyjde… :-?
Martí - a ty se šetři a netahej nic těžkého!!! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
24.11.09 10:53

Jo to totiž nejde pacient spadlý na zem není břemeno a pod jsem sama v práci tak mi nic jíného nezbyde než ho zvednout.Je pravda ,že nejhorší je to čekání a čekání už je to 5 let a stále nic. chci se totiž opět na něco těšit. takže si ted budu plnit sny a budu hledat novou práci kde bych měla volný aspon jeden víken za měsíc.Mít totiž jen 3 za roka pak jen dovolenou je pro náš vztah totiž již dost málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
25.11.09 13:11

holky, ahoj, je lepší testovat ráno po probuzení nebo i během dne? Jaké máte zkušenosti ? V letáku se píše, že klíďo-píďo celý den, ale znáte to… :mrgreen: Jinak já dneska netestovala, jsem neměla odvahu :roll: , bojím, se že bude negativní a takhle mám aspoň trochu naději, že třeba tam najdu v neděli // :lol: .. Ale pátek chci už chci testovat, jsem napnutá jak tětiva :dance: a co vy, jak se vede ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
25.11.09 13:31

lucije28 - já si myslím, že by se měl dělat ráno, ale já jsem si ho taky dělala během dne a nedbala jsem rad. :lol: Ta ranní moč je silnější, proto se doporučuje spíše ráno, ale pokud je v moči už HCG, tak si myslím, že je jedno, kdy si TT uděláš… Tak moc držím palce!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
25.11.09 14:04

holky, můžu při ustrouši mít MS ? Já jen, že jsem byla před chvílí na wc a na mých kalhotách byla hoooodně málo tedy, ale takový málo růžovoučký 8-o , tak nevím, nevím… prosím, prosím.. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
25.11.09 16:09

Lucije mě říkali ,že i při braní utrouše mohu trochu špinit . Toto mi řekli v CARu .dále mi říkali ,že i přes špinění mám přijít na odběry. Přesto všechno můžeš být těhotná .Takže si myslím ,že je to normální .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
25.11.09 17:20

holky, tak jsem to dnes nevydržela a udělala TT, bohužel negativní :zed: … No, já věděla, že si ho nemám dělat… :cry: Jen může mít vliv na ten test, když jsem hodně v práci pila a chodím cca každých 45 minut na malou ? asi ne, ale snažím se nějak vnitřně pozvbudit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
26.11.09 09:22

lucije28 - tak ještě nepropadej panice a počkej na krevní test! :wink: To pití si myslím, že až takový vliv nemá, ale nevím… :nevim: No tak já pořád držím palce!!!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
26.11.09 09:58

Lucije urcite je lepsi prvni moc rano, ja delala ten den dva testy, jeden rano a jeden v poledne, rano byly silne // a v poledne ta druha uz byla slaba. Pokud hodne pijes (jako ja), je moc zredena a tudiz i ta koncentrace hcg nizsi. A to jsem hned den po testech sla na krev a hodnota hcg byla 2015 coz je dost, presto tam v poledne byla uz jen slaba carka..
Tak ber utrous dal a jeste to zkus zitra, ale fakt hned rano. Drzim palce! :-) jinak uz jsem taky nekde v diskuzi davala dotaz zda jde ms dostat i pri utrousi a kazda holka to ma jinak, ja to dostala az po vysazeni, coz je asi beznejsi..spineni by vadit nemelo, jestli nekrvacis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
26.11.09 10:03

Stepi 100% to neni, ale pry az 50% po prodlouzene kultivaci, a to uz je velka sance, ze nejpozdeji napodruhe to vyjde :-) Ty injekce sice maji navod jak aplikovat doma, ale nebyt pritele taky bych jezdila na pohotovost, nastesti byly jen asi 3-4, to ten gonal si pichnes vickrat. ten gonal si porad jeste muzes rozmyslet a zkusit ty leky bez doplatku, ja s nima zkusenost nemam, ale muzes treba zkusit novou diskusi co jine holky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
26.11.09 10:28

nicky33 - no já se ještě domluvím s Dr., aby mi doporučil tu nejschůdnější cestu stimulace pro mě. Třeba plaším zbytečně a ty injekce nebudou tak strašné! 8-o Zkrátka budu chytřejší, až co mi řekne Dr. Tu prodlouženou kultivaci si určitě řeknu! Může mi Dr. tu kultivaci i nedoporučit nebo to závisí jen na mém rozhodnutí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
26.11.09 10:36

Stepi spis budes tu kulivaci resit po OPU s embryologem. Jedine kdy ji muzou nedoporucit (jako ze neni treba) je kdyz bude malo vajicek, ale pokud 3.den po OPU budou porad vice nez 2, tak verim, ze to smysl ma a za ty penize to stoji. kazdopadne myslim, ze je to jen tvoje rozhodnuti a embryolog ti jen rekne, co by udelal on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí